Şimdi Ara

3 Araba Arasında Seçim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ford tercih ederim. araba dediğin benzinli olur dizel kamyon, otobüs olur ama ülkenin hali malum ben de dizel kullanıyorum. yakıt dert edilmezse benzinli tercih edilir. lpg taktırırım diye de aklımın ucundan geçirmem. lpg diye yakıt olabilemez, onun için bütçeye göre ya benzin ya dizel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diatta1903 -- 27 Haziran 2021; 18:4:55 >
  • Corolla iyi ama malzeme kalitesi focusa göre iyi değil.İkinci eli, sorunsuzluğu ile tercih edilir.Benim tercihim Focus olurdu. sürüş keyfi var onu da es geçmeyelim.

• commandx C kullanıcısına yanıt
    Commandx’ciğim,

beni katalog verisi ezberleyip konuşanlarla karıştırdın sanırım. Yeni focusu denk gelince kısa incelemiştim, bir kardeşime şirketi tahsis etmişti. Genel olarak focus ; civic corollodan iki tık, egeadan bi tık önde, megandan bi tık altta.

Ayrıca corolloyu ben iyi bilirim, kendi corollamı servise götürdüğümde epey incelemiştim yenisini, plastik konusunda en talihsizi corollo, hele o iki yapraklı havalandırma ızgarası var ki aman aman, sıcaktan ani soğuğa çevirince çıt edecekmiş gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daswagen -- 27 Haziran 2021; 18:25:30 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cevaplar için çok teşekkür ederim, okumaya devam ediyorum. Focus önde görünüyor okuduklarım göre. Ben 2017 dizel focus sahibiyim. Paramı bir araca bağlamak istiyorum. Şimdi 270 liran var iken ülke şartlarında sıfır almak mı yoksa dizel uğruna 2.el yine alınır mı? İkinci konu; benzin ile dizel arasında kendi çaplarında fiyat artış ve azalış oranlarında farklılık görülüyor mu? Örneğin dizel piyasa durumuna göre 30 bin fiyat artmışken benzinli de kendi çapında o kadar artış gösteriyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yufu16 Y kullanıcısına yanıt

Sıfır her zaman iyidir hocam.

• Ben olsam Focus tercih ederdim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yıllık 15.000km'yi geçmem diyorsanız ben benzinli focus diyorum.

• 2

• Focus hangi paket?

• daswagen kullanıcısına yanıt

Kendi görüş, düşünce ve hissiyatlarının hepsini çöpe atıp yalın gülmez e guvenebilirsin sevgili daswagenn'ciğim. Bazen düşünür, yazarız ama bunlar yanlış olabilir, farkına bile varmayız. Ortak görüş focusun malzemesinin kötü olduğu yönünde.

• UmutBG U kullanıcısına yanıt

Trendx. Titanium bütçeyi aşıyor zaten.

• commandx C kullanıcısına yanıt
    Ey Commandx’ciğim,

Ben burada bağımsız ve tarafsız otomotiv otoritelerini referans alıp, aynı zamanda kendi tecrübe ve deneyimlerim doğrultusunda, bilgi birikimim ve mak. müh titrimle yorumlarda bulunuyorum.

Tarih der ki; bende kazananlar hep kendi aklıyla hareket edenlerdir. Bu çok önemli bir detay, ince bir nüanstır. Kulak verelim tarihe.

Genel kanı Focus yönünde duruyor. Hadi Genel kanı kardeşimizi bir kenara alalım. Focus ve Corolla’nın içine binen farkı net olarak anlar zaten, sinyal koluna dokunması bile kafi.

• yufu16 Y kullanıcısına yanıt
    O paraya onu asla almazdım. Sıfır, sıfıra yakın icon megane, 308, astra, leon, golf, octavia, civic bakmanızı tavsiye ederim. Bazılarını yukarıda da yazmışlardı. Sizin düşündüğünüz üç araç da parasının aracı değil kesinlikle.

• Dizel Otomatik Focus + Ekran taktır. 120 hp 1.5 TDCi sessiz ve rafine motor, diğer iki seçeneğin içinden geçer.

• eco civic al konforsuz ama 7 litre lpg/100 km yakıt tüketimi var bedavaya seyahat

• Dizeli geç, tarih oluyor. Hem Focus, hem Corolla eski LPG uyumlu1.6 atmosferiklerde iyiydi. 1.5 ler hem hantal, hem de LPG uyumsuz. Corolla hadi rekabetçi fiyatı ve donanımı ile biraz kurtardı durumu, ama Focus tam bir hayal kırıklığı.
    Şahsen Megane 1.0 X-tronic fiyat alırdım. Yüksek ÖTV'ye girmiyorsa tercih ederdim. Yoksa temiz ikinci el araç bakardım.

• Ada mavisi focus alırdım. Beyaz renk alma şirket araçlarından farkın olsun

• daswagen kullanıcısına yanıt

Yalın gülmez corolla daha kaliteli diyor videoda?

• seçeneklerde belirtilen focus dizel otomatik

• 8 ileri şanzımanlı focusu denemek isterim. Corolla sağlam ama heyecanlandırmıyor. Ben de focus diyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.