Merhabalar. 3 araç hakkında düşünceleri merak ediyorum. 270.000 TL bütçe ile almayı düşündüğüm 3 araç arasından hangisini seçersiniz? Ben kararsız kaldım. Yatırım amaçlı olarakta düşünebilirsiniz. 1 - 2021 Sıfır Ford Focus Benzin Otomatik (270) 2 - 2020 Ford Focus 2.el 10.000 15.000 Km civarı Dizel Otomatik (270) 3 - 2021 Sıfır Toyota Corolla Dream Multidrive S Benzin Otomatik (250) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yufu16 -- 27 Haziran 2021; 15:1:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
3 Araba Arasında Seçim
-
-
0 her zaman iyidir. Toyota bu seçeneklerden en mantıklı olanı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Net focus, malzeme kalitesi, işçilik, yol tutuş önemli ise net focus.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daswagen -- 27 Haziran 2021; 15:36:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Corolla tabiki multidrive S şanzıman inanılmaz konforlu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ford tam otomatik şanzımanlı, Toyota cvt. İkisi de iyi şanzıman. Ben Corolla tercih ederdim
Corolla rahat sorunsuz sadece iç malzeme çok kalitesiz…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sıfır benzin focus
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Takip etmeye devam ediyorum. Şu an iç kalite ile ilgili focus önde gözüküyor. Dizel 2.el ve benzin sıfır arasında da seçim yapılırsa sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yufu16 -- 27 Haziran 2021; 16:18:10 >
diğer seçenekler düz atmosferik motorlu olduğu için performans ve tüketim dengesi olarak dizel-otomatik olan focus daha cazip duruyor bence. sıfır km olmasada 2020 model arac daha çok yeni sayılır. herkesin aksine ben 2 diyorum :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 27 Haziran 2021; 16:19:36 >
Bende dizel otomatik diyorum.
Toyota da el freni mi kaldı nerden uyduruyorsunuz
Corollada el freni yok.
Daswagenn'ciğim yine ezbere konusmusşsun. Focusun içine binmedigin belli. Evlere şenlik plastiği var maalesef. Eski kasası daha iyiydi. Corolla da çok iyi değil ama bir tık daha iyi.
https://www.youtube.com/watch?v=Q6UEjfRUEGI&feature=youtu.be
O paralara bulabiliyorsaniz sıfır civic alın. En çok prim yapacak olan civic olur.
230binlere astra, 308 gibi seçenekler de bulunuyor.
Hocam açıkçası hiçbiri yatırım olarak istediğinizi vermez. Bulabilirseniz sıfır seat arona alın. Ötv sınırında limitte şuan. İlk zamda üst dilime çıkacak, 230dan alıp 280den satarsınız 3-4 aya.
Bence el frenide olmali belki 1 kere lazim oldu ama hakket lazim oldu yani cok acil ani fren yapmak zorunda kaldim durduramadim araci el freninide cektim oyle durabildim yoksa carpiyorduk cocuga yani isikdan sonra birde kavsak isigi vardir aradaki mesafe cok kisa 70 ile felan gidiyorum bir anda cocuk atladi yola arabayi goruncede kaldi yolun irtasinda frene bastim abs taktak vuruyor cocukda kacmiyor el freninide asildim ramak kaldi ya vurmama araba durdu ohhh dedim yani boyle cok acil durumda o otomatik dugmeli el freninin tutcagini sanmam
Bir Toyota'cı olarak ikinci el dizel Focus'u tercih ederdim.
Bu arabada bildiğim kadarı ile 8 ileri tam otomatik vites var. Eğer PowerShift ise direk dizel Focus'u silerdim.
LPG uyumsuz benzinli Corolla ise seçeneklerde ikinci sırayı alır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mehmet Serdar K.Bir Toyota'cı olarak ikinci el dizel Focus'u tercih ederdim.
Bu arabada bildiğim kadarı ile 8 ileri tam otomatik vites var. Eğer PowerShift ise direk dizel Focus'u silerdim.
LPG uyumsuz benzinli Corolla ise seçeneklerde ikinci sırayı alır.
Evet doğru. Dizel otomatikler 8 ileri tam otomatik, benzinliler 6 ileri tam otomatik.
Ben de Focus 4 benzinli otomatik sahibiyim. Sorularınızı yanıtlamaya çalışırım. Ford almak için yola çıktım zaten, daha öncesinde de yeni kasa Fiestam vardı. Corolla da listedeydi ama yerli üretim araç almayı tercih etmedim.
4 kasa kesinlikle 3 ve 3.5 ayarında değil bunu kabul ediyorum ancak Ford her zaman Ford'dur. Ayrıca benzinlinin yakıt tüketimi de şaşırtıcı derecede iyi. Lpg düşüncesiyle almıştım ama hiç gerek kalmadı.
Yalnız ben olsam 2.el Titanium dizel otomatik tercih ederdim. Hayırlısı olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Net focus, malzeme kalitesi, işçilik, yol tutuş önemli ise net focus.
|
diğer seçenekler düz atmosferik motorlu olduğu için performans ve tüketim dengesi olarak dizel-otomatik olan focus daha cazip duruyor bence. sıfır km olmasada 2020 model arac daha çok yeni sayılır. herkesin aksine ben 2 diyorum :)
|
Daswagenn'ciğim yine ezbere konusmusşsun. Focusun içine binmedigin belli. Evlere şenlik plastiği var maalesef. Eski kasası daha iyiydi. Corolla da çok iyi değil ama bir tık daha iyi. https://www.youtube.com/watch?v=Q6UEjfRUEGI&feature=youtu.be |
Benzer içerikler
- adac lastik testleri 2024
- toyota corolla 1.33 life yorum
- rs6 kazası
- fiat bravo 1.4 t-jet
- arka panel işlemli araç alınır mı
- sıfır doblo fiyatları
- golf 7.5 ne zaman çıktı
- renault 2024 modelleri
- chery tiggo 8 pro özellikleri
- citroen c5 aircross 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X