LG 49UHD Led ve Panel Arızası
Herkese merhabalar, 6 yıllık 49 inç lg televizyonumda ses var görüntü yok arızasıyla servise gönderdim. Led ve panel arızası olduğu 4100 lira fiyatı olduğunu belirttiler. Aklımdaki soru şu, tekrar aynı sıkıntıyı yaşarmıyım bu tamirden sonra, yeni Tv almama gerek var mı sizce 3 4 verip üstüne lg gibi bir marka olmadan. Görüşlerinizi bekliyorum
Android Auto Siyah Ekran
Merhabalar. Fiat Egea Cross Lounge aracımda usb kablosu ile Android auto ya bağlanıyorum, bağlandığımı da görüyorum fakat, son aşamada araç tabletinde Android auto simgesine tıklayıp ekran gelecekten siyah ekrana dönüşüyor, telefonda iletişim hatası 11 ve iletişim hatası 18 uyarılarını görüyorum. 3 gündür uğraşıyorum çözüm bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaşlar ofis bilgisayarı diye belirttim başlıkta ama orta ileri seviye olarak yazılımla uğraşılacak bir bilgisayar olacak. Mobil uygulama yazımı için de kullanılacak. Bu fiyata en uygun performansı verecek acil bir bilgisayar gerekli. Tavsiyeleriniz benim içni çok önemli.
Huawei Mate 20 Lite Donma Sorunu
Merhabalar. Telefonu elde tutunca inanılmaz derecede dokunmatik donmalae yaşıyorum. Kilit ekranına dönüp tekrar giriş yapmadan sorun düzelmiyor. Ama telefonu bir yere, masaya, koltuğa ne varsa koyunca ordan devam edince sıfır sorun. Nedendir acaba?
3 Araba Arasında Seçim
Merhabalar. 3 araç hakkında düşünceleri merak ediyorum. 270.000 TL bütçe ile almayı düşündüğüm 3 araç arasından hangisini seçersiniz? Ben kararsız kaldım. Yatırım amaçlı olarakta düşünebilirsiniz.
1 - 2021 Sıfır Ford Focus Benzin Otomatik (270)
2 - 2020 Ford Focus 2.el 10.000 15.000 Km civarı Dizel Otomatik (270)
3 - 2021 Sıfır Toyota Corolla Dream Multidrive S Benzin Otomatik (250)
|
Klavye Ayar Sorunu
|
Telefon Tavsiyesi
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 28
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 4.538 (Bu ay: 134)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: FIFA Serisi