Şimdi Ara

Klavye Ayar Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben klavye tuşlarını ayarlıyorum. custom a diye kaydediyor. burada hiçbir sorun yaşamıyorum. kick off yapıp maça girmeden antreman modu geliyor ya,orada tuşlar normal çalışıyor. yani atıyorum w ara pası atıyor,d şut çekiyor. maça giriyorum,w ve a hiçbir etki yapmıyor, d ise kayıyor. normal kendim practice arenaya girdiğimde de böyle. fakat bunların hiçbiri oyunun ilk liverpool-manchester city maçında olmadı. maçtayken settingsten ayar yapıp değiştirdim ve sorun olmadan oynadım. bununla ilgili bana yardımcı olabilecek biri var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yufu16 -- 26 Eylül 2014; 0:50:06 >

• bende yardım istiyorum.

fifa 14 de belgelerime hazır bir dosya indirmiştim ve hiç uğraşmadan olmuştu.

bir de fifa 15 de eski ayarlar çıktı aynen kayıt ettim takımım falan aynı ama tuş ayarları yok.
  • oyunun kendi tuş ayarlarıyla oynasam hiçbir sorun yok. ama ben maç içinde dahi custom yaratsam hiç etki etmiyor. ettikleride yanlış ediyor.
  • Fifa 15 demo için söylenen key customizer i denedim. uyguladım. ve benim yaşadığım sorunun aynısı meydana geldi. yani key customizer çalışsa dahi d tuşu mesela kayıyor. w ve a etki etmiyor maçta.
  • Dandik bi kol taktım,kolla girdim bi maç yaptım çıktım. Tekrar klavye kullanarak girdim oyuna. Herşey normale döndü.Yaptığım ayarlarda çalışıyor. Konu kapanabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Klavye Kasma Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Klavye çıkan tuş sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.