Heves ettim yurtdışından uygun fiyatlı ama çok üzmeyecek bir mekanik klavye aldım.Switchler hakkında çok bilgim yoktu bi hevesle mavi switch aldım kullanmaya başladım hemen.Ailemle yaşıyorum ve gece çok fazla oyun oynuyorum.Sorunum ise ailemin klavye sesinden şikayet etmesi.O an oynayan kişiye çok gelmiyor fakat uzaktan duyulduğunda tık tık çok fazla ses yapıyor.Bu klavyenin tuşlarının sesini nasıl azaltabilirim?En azından ww a s d gibi çok kullandığım tuşların sesini biraz azaltsam sanki daha iyi olabilir gibi :)
Mekanik klavye işi zırvadır. kulalnacğın 10 tane tuş, seni emkanik kalvye dünya şampiyonu yapmaz. Şıkır şıkır ses yapar, discordda diirek susutruyorum mekanimk klavye kullananları.
Mekanik klavye dünya şampiyonu olmak gibi bir isteğimiz yok zaten.Neye bu kadar tilt oldun burada?Bir soru sordum düzgünce cevap verebilirdin ya da öyle bir şey imkansız der geçerdin.
Elindekini satıp kırmızı veya kahverengi switch'li bir mekanik klavye alman lazım. Yanlış hatırlamıyorsam sessiz olanlar bunlardı.
Ben sırf sesi için aldım mavi switch olanı. Zaten genel olarak yazı yazıyorum ama pek ergonomik değil
O-ring diye google dan araştır. Bir miktar ses önlüyor, pahalı da değil. Blue baya clicky bir switch. Satarsan kırmızı öneririm.