Bildirim
3 ARAÇ 1 TERCİH
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
en performanslısı accent
en az yakanı megane
en kaliteli olanı astra -
Accent en donanımsızı yüksek ihtimal en fazla yakanı accent ayrıca bir alt sınıf accent almazdım
Astranın performansı yeterli ise astra yoksa megane alırdım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2011 astra sedan 68bindeydi 42bin lira istedi çok geldi manuel dizel -
Bence üçü arasından en mantıklı seçenek Astra olur.Performans olarak bir beklentiniz yoksa gayet güzel araç o fiyatlara, beklentileri karşılar çoğu yönden. -
Era b segmenti oldugu için elerdim. GEriye astra ve megan kalır. Astra sedan bence tip olarak kötü zaten sonradan yapıldı. Ben olsam megane tercih ederdim tam türk iş. Tabi donanım olarak zayıf olanı tercih etmem. -
en ucuz parça hyundai full olanına bindim boşunada bindim full olan benimdi yalnız şunu sölim eranın kralının edeceği fiyat 30 bin adamlar fiyatları coşturmuş megane alma kalas gibi araba konfor estetik sağlık astra faz 2 alıcan ama faz 1 beş para etmez era al daha iyi arabanın iç tavan lambası yandan sönüyo hemen sattım öle arabamı olur arkadaş :D -
astra daha yakın gibi duruyor bana da..bir de focuslar var ekleyelim hemen fordçular varsa yazabilir memnuniyetlerini.. -
Seçenekleriniz arasından astra derim. Kalkışı biraz ağır. Onun dışında bana göre gayet yeterli. Alternatif focus derdim ancak temiz astra bulmak focusa göre çok daha kolay.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X