Merhaba. Araç almayı düşünüyorum. 185.000tl kadar bütçem var. Sahibindenin altını üstüne getirdim 3 araca kadar indirdim seçenekleri. Sizce hangisi daha uygun olur? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-6500km-de-hatasiz-961577856/detay < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bülend -- 8 Ekim 2021; 19:3:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
3 araç arasından tavsiye istiyorum
-
-
Fiesta
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Manuel touch clio nasıl o fiyat olur, anlamıyorum. Ben olsam üçü içinden fiesta seçerdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok yol yapacaksan fiesta değilse polo
Fiesta dizel iyidir.
Clio bence bulasmayin yalitim ve konfor konusunda berbat otesi.
Clio 1 yaşında. Km'si diğerlerinden bariz şekilde az. Sıkıntısı yok. Donanım da touch olduğu için yeterli. Bagajı diğerlerinden büyük.
Fiesta, 3 yaşında, kazası var, trameri var. Km'si 40 bine gelmiş. Düzgün kullanmazsan, iyi yakıt almazsan, DPF var mı o motorda bilmem, varsa tıkanır. Kendim de dizel kullanıyorum, dpf tıkanmadı bende, o yüzden laf atacak varsa peşinen söyleyeyim.
Polo, 4 yaşında, km normal, sıkıntısı yok, fiesta yerine tercih edilebilir. Donanımı eskiden olsa comfortline için yetmezdi ama şimdi düzeldi biraz daha. Ön park sensörü haricinde, 3 silindirli motorun sesi güzel, çekişi de iyi.
Ben olsam arada donanım farkı çok olmadığı için, hem yepyeni ve km'si düşük olduğundan, hem motoru hem tutulan sevilen araç oluşu, piyasası hızlı oluşu nedeniyle clio seçerdim.
-
Ben olsam poloyu alırım. Ama fiesta'da fena değil.Sırlamam şöyle 1.polo 2. fiesta 3. clio
-
Clio 5 değil sizin anlattığınız bence.
Ben olsam Clio alırdım
Fiesta çok iyi.
Dijital otomatik klima yol tutuş konfor donanım vs Fiesta bunlardan iyidir , 1.5 TDCİ 85hp chip tuning ile 120hp 270tork çıkardın mı birde tadından yenmez
Clio kaç sene kullanacaksın. Yeni her zaman iyidir. Satarken daha yeni daha az km araba olacak. Clio kovalayıp alın. Daha garantisi bile mevcut diğerlerinde garanti yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ta kendisi hocam 15 gun ikame arac olarak verdiler nefret ettim. Daha once clio 4 kullanmisligim da var. Bu benim gorusum. Polo kullanmisligimda var bu arada
Clio 5 hiç kullanmadım da sadece testlerdeki yorumlarda çok olumluydu. Hatta yalıtımda bi üst segmente yarışır diyorlardı ondan şaşırdım.
Yoksa 2. aracım Clio 4 olduğundan çok da bisey beklemem b segmentten.
Hocam suanki aracim golf c segment birakin yarismayi yakinindan bile gecemez. Uzun yolda yol sesinden kafam sisti arac kullanmak eziyet oldu bana oyle diyeyim.
fiesta titanium paket ve 1.5 dizel..ben olsam hiç düşünmeden onu alırdım..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X