Şimdi Ara

3 araç için yardım ford focus-astra-megane (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: tolga_ozkay

arkadaşlar bugün renault ve ford bayilerine gidip fiatlar öğrendim

ford focus dtcı ghia hb 40.800 ytl
    megane expression 100 bg 39 000 ytl fiatlar uygunmu sizce

kampanya bittimi bilmiyorum ama exp. 100 bg 37000 di
    exp. alırsan konfor paketide al
    ben almadım pişman oldum.
    onun dışında arabadan çok memnunum yakıt tüketimi çok iyi ve 3000 km'den sonra iyice düştü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yigit tuna

quote:

Orjinalden alıntı: herby

@yigit tuna

Hocam arabanın sağ ön sağ arkas ve sol ön kapılarda tıkırtı vardı kapıların tam içinden geliyodu. Sürekli tıkırtı şeklinde ince cam tıkırtısı böyle. bizim evin orası baya tozlu. kapının içine giren tozlar cam krikolarını bozmuş dediler ve değiştirdiler şu an hiç bir ses kalmadı şükürler olsun. yoksa kafayı yicektim

edit:imla

bende bi aksam çatir çutur sesler gelmisti arkadan bi daha olmadi ama acaba bahsi gecen ses gelme o mu diye merak icindeydim.

senin ki farklı galiba çünkü gelen sesler süreklilik gösteriyor ve çok rahatsız edici birşey ben yarın c-max i servise götüreceğim herhalde camlarla ilgi bir sorunvar ondan kaynaklanıyo sanırım yada kapı fitillerinden

• quote:

Orjinalden alıntı: cncrd

quote:

onun dışında arabadan çok memnunum yakıt tüketimi çok iyi ve 3000 km'den sonra iyice düştü.

bilmiyorum aracın fiatı 41600 dü ve 2000 ytl takas indirimi yaptılar daha sonra 600 daha indirdiler 39000 enson fiat diye söylediler. 37000 bulabilsek biz alırız. senin konfor paketi dediğinde neler war

senin aracında exp 100bg herhalde enfazla kaç km hız yaptın araçla şikayetlerin warmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga_ozkay -- 2 Ekim 2006; 20:58:10 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cncrd

quote:

bilmiyorum aracın fiatı 41600 dü ve 2000 ytl takas indirimi yaptılar daha sonra 600 daha indirdiler 39000 enson fiat diye söylediler. 37000 bulabilsek biz alırız. senin konfor paketi dediğinde neler war

senin aracında exp 100bg herhalde enfazla kaç km hız yaptın araçla şikayetlerin warmı

evet bendeki exp. 100 konfor paketinde digital klima,park sensörü ve 16 inch alaşımlı jantlar vardı
    şimdi bunu biraz değiştirmişler sanırım
    sonradan taktırdığında daha pahalıya geliyor(digital klima da sanırım sonradan takılmıyormuş)
    benim aracın motoru daha yeni açılıyor geçenlerde 190 'a kadar çıktım bassam daha da giderdi ama biraz daha bekleyeceğim.
    Fiyatları megane exp. fiyat diye bir topik açılmıştı orada bir arkadaş sormuş
    Alkimake sana bu konuda yardımcı olur(klüp Renault konusunda bu konuda yardım isteyebilirsin)
    benim şikayetim yok ama bazı arkadaşların tıkırtı şikayeti olmuş.onlarda serviste hallettirmişler.
    sert bir kasise girince benim bir ara direksiyonda ses oldu sonra kendiliğinden kesildi.
    yakıt tüketimi ve performans olarak çok memnunum

• cncrd

verdiğin bilgiler için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga_ozkay -- 2 Ekim 2006; 22:28:15 >
  • krikolarin degismesiyle halloluyosa bu ses hic önemli degilmis.ben ziebart indirime girerse bi ses yalitimi yaptiricam tam olcak.
  • Ya arkadaşlar şöyle forumda opel ve megane araçlarına yapılan yorumlara baktımda herkez kan ağlıyo
    walla buna göre ford focus bu araçlar içinde kral ozaman ya ben boş boşuna düşünüyormuşum.en iyisi focus

(zaten bugun servisten geldim tüm kapıların fitilleri sipariş verildi ve 1 kaç tane daha gerekli ekimmanlarda da sipariş edildi bakalım yeni fitiller takılınca seslerde nasıl bir düzelme olacak)
  • Arkadaşım daha 19 yaşında bu arabalara sahip olabilecek durumda olman senin için oldukça güzel.Ben 2 yıldır Clio 1.5 dci sahibiyim.Yaşım33 sen çok şanslısın.Focusu Meganı test ettim.Renault arabasını zaten yakındasn tanıyorum.Focus dizel araç megandan çok yakar.90 ve 110 hp iki seçeneği var.Motor 1600 cc.Peugeot 307 ve citroen modellerindeki motor da aynı bu motor.Ekonomi düşünüyorsan renault arabası her zaman 1 numaradır.Ford ve opel araçlar çok yakar.İster benzinli olsun ister dizel olsun.ben peugeot 307 hdi yide test ettim.Megane yada 307 derim diğerlerini düşünme bile.focus trendde yol bilgisayarı bile yok.Donanım yönünde meganın çok çok altında trend. Megane yada 307...Megane de sedan Çünkü havası çok başka.Hb megane çok tipsiz...çirkin bişey.
  • Öncelikle 19 yaşında bir üniversite öğrencisi olarak sedan bir araçla işin olmamalı. Gençliğin tadını hb araç kullanarak çıkar. İleride kendi ailen olunca nasıl olsa sedan bineceksin. Megana hb de tavsiye etmiyorum. Megane Türkiye'de ikinci eli para ettiği için genelde her an satar nakte çeviririm mantığıyla alınıp binilmektedir. Bu tür hesapları da ilerleyen yıllarda nasıl olsa yapacaksın. Astra mı, Focus mu sorusuna gelince, benim tercihim Astra olurdu. Sebeplerini yazamayacağım, ne yazsam Focusçular bizimki de öyle diyecek. Sen benimkini tamamen kişisel bir tercih olarak al gitsin.
    Ama senin yerinde olsam o araçların sıfırına o paraları vermektense ikinci el benzinli bir Golf alırdım. Aradaki fark zaten yakıt masraflarını karşılar.
  • BEnce astra twintop

3 araç için yardım ford focus-astra-megane

3 araç için yardım ford focus-astra-megane

• şu focusun kapılarındn herkes şikayetçi anladığım kadarıyla.. peki bu focuslar o kmde olsada mı oluyo ya da genel oalarak ne zaman başlıyo bu sesler? fabrikasyon sorunu değil midir bu? koç amcamız zamanında ön göğsü her arabada çatlayan şahin doğanları kullandırdı bizlere.. hatırlayın torpido gözünün hemen üst kısmı köşesi.. yoksa yine mi aynı şeyi yapıyorlar? şu ne zaman başlıyo bu sesler bunu cevaplasanız önemli diye düşünüyorum..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.