Bildirim
3 ay ertelemeli kredi hakkında soru
adidas TERREX ANYLANDER R.RDY Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKXSV2QW
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ben Vakıfbank’ tan 100.000₺ 3 ay ötelemeli Miami kredisi aldım.
10.000₺’ ye banka bloke koydu, ilk taksit zamanı gelince blokeyi kaldırdı ve 10 ayda geri ödüyorum…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 16 Aralık 2024; 21:5:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni mi geldi bu özellik
Benim bildiğim üç ay sonra ödemeye başlıyorsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam ya. Hangisine baksam 3 ay ödemiyorsun, 3 ay sonra 3 ayı toplu ödeyip sonrasında tek ay tek ay taksitleri ödüyorsun. Ne anladım ben bu işten
İyice sacmalamislar hocam o zaman üç ay ertelemenin bir esprisi kalmamış
Ben dolandirildigimda üç ay sonra tek tek ödemeye başlamıştım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Garanti senin istediğin gibi. Olmazsa kuveyt de işini görebilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba hocam. Yakın zamanda mı kullandınız sizde yoksa bilgi olarak mı hakimsiniz Garanti bankasının kredi seçeneğine? Eğer öyle bir seçenek varsa gerçekten çok işime yarar.
Garanti müşterisi arkadaşımdan hesapladım şimdi hocam. Dediğiniz gibi 3 ay sonra toplu almıyormuş. 12 aylık kredi çekiyoruz, 3 ay ödemiyoruz, sonra toplam tutarı 9 taksitte ödüyoruz. 3 ay ödemeyip sonra 12 taksitte ödeyebilsek iyiydi ama o kadarı da yok sanırım 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X