|
3 Ay Üst Üste 12.500 TL Para Transferine ING Turuncu Ekstra'dan 2.000 TL Nakit Promosyon (14. sayfa)
-
-
ilk açtığım hesapta parayı attım turuncu extra programı gece gelen mesajla kabul oldu. eft ücretsiz oldu vs. sonraki açtığım 2 hesapta aynı işlemleri yapmama rağmen para bir gece durduğu halde turuncu extra işlemedi. Neden böyle oldu anlamadım.
-
Acaba bu kredi kartı %20 bonusun son tarihi kart başvuru tarihinden itibaren 1 ay sonraya mi, yoksa herkes için bitiş 14 Kasım mi? @Dpumitt hocam size kart 14 Ekim'de mi elinize ulaştı ve aktifleştirdiniz
Kasım daki black Fridayi de dahil etsek alışverişlere iyi olacaktı.
Sitedeki linkte son tarih yazmamış o halde her ay 15inden sonraki 15ine tekrarlıyor olsa gerek?
https://www.ing.com.tr/tr/sizin-icin/kampanyalar/ing-kredi-kartlari-teklifleri
-
Bende de aynı durumda . İng çok güven vermiyor bana gelirse gelir . -
Sanırım kartı teslim alıp aktif hale getirdikten sonra 1 ay lık süre başlamakta. 14 ekimde teslim aldım şifre oluşturdum katılım için sms attım msj geldi.sms ile katılımda n sonraki 1 ay da olabilir -
Benim ing hesabım yok mobilden açsam evrak gelmeden kullanmaya başlayıp kampanyadan yararlanabilir miyim? -
Evet yararlanırsın hocam
-
3250 puana ulaştım bu ay parayı çekebilirmiyim.simdi -
Bugün mobilden görüntül görüşmeyle hesap açtım, e-turuncu hesabi açıp turuncu extra programına katıldım ve 12555 TL yolladım. Ama faiz %22 gözüküyor ve kullanılabilir bakiye tüm para gözüküyor. Faize almamış sanki. (14:22de atmışım parayı)
23:59da 3250 puan kazandın sms'i de geldi şimdi 1 TL eft deniyorum hala ücret çıkıyor. Yıllar önce hesabım vardı sonra kendi kendine kapanmış herhalde o yüzden tekrar başvuru yaptım. Yeni üye saymıyor mu beni anlamadim. Saymasa bile bu saate kadar faize alması gerekmiyor muydu?
edit : evet hiç faiz işlemedi ilginç bir şekilde, bugün çektim parayı. kredi kampanyası da 0.99 çıkıyor bende
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 26 Ekim 2024; 17:25:34 > -
Fırsatlar önümüzdeki ay başlayacak, puan tamamlanınca hemen başlamıyor. -
Konuda eftnin ertesi gün ücretsiz olduğu yazılmış hep -
Ben ne zaman kullansam önümüzdeki ay ücretsiz oluyordu. Bilmiyorum değiştiyse. -
Az önce enparadan ing e turuncu hesaba gönderdim parayı ama hesaba düşmedi 7/24 olmuyor mu normalde para transferi -
Genel bi sorun varmış şimdi düzeldi -
quote:
Orijinalden alıntı: b0Ni
Konuda eftnin ertesi gün ücretsiz olduğu yazılmış hepturuncu ekstraya katıldın puanın yattı smsinden hemen sonra ücretsiz oluyor, olması gereken bu
-
görüntülü görüşmeyle hesap açma yokki kuryeyle çalışıyorlar siz nasıl yaptınız?
-
Var görüntülü görüşme -
Mobil uygulamadan oluyor.
-
Bu arada, bir tane hesap açmıştı bana. Turuncu ekstraya üye olmayı e-turuncu hesap açmak zannedip onu açtım, ilk açılan hesabı kapattım sadece bu e-turuncu hesap kaldı. Parayı da buraya attım.
Bu şekilde olması farketmez sanırım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X