Şimdi Ara

3 Ay Üst Üste 12.500 TL Para Transferine ING Turuncu Ekstra'dan 2.000 TL Nakit Promosyon (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
492
Cevap
70
Favori
39.477
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E-turuncu hesaba atınca kabul olduğuna dair sayaç ilerlemesi tarzı birsey var mı
  • ilk açtığım hesapta parayı attım turuncu extra programı gece gelen mesajla kabul oldu. eft ücretsiz oldu vs. sonraki açtığım 2 hesapta aynı işlemleri yapmama rağmen para bir gece durduğu halde turuncu extra işlemedi. Neden böyle oldu anlamadım.

• Dpumitt D kullanıcısına yanıt

Acaba bu kredi kartı %20 bonusun son tarihi kart başvuru tarihinden itibaren 1 ay sonraya mi, yoksa herkes için bitiş 14 Kasım mi? @Dpumitt hocam size kart 14 Ekim'de mi elinize ulaştı ve aktifleştirdiniz

Kasım daki black Fridayi de dahil etsek alışverişlere iyi olacaktı.

Sitedeki linkte son tarih yazmamış o halde her ay 15inden sonraki 15ine tekrarlıyor olsa gerek?

https://www.ing.com.tr/tr/sizin-icin/kampanyalar/ing-kredi-kartlari-teklifleri

• ulex kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı durumda . İng çok güven vermiyor bana gelirse gelir .
  • HighDynamicRange kullanıcısına yanıt
    Sanırım kartı teslim alıp aktif hale getirdikten sonra 1 ay lık süre başlamakta. 14 ekimde teslim aldım şifre oluşturdum katılım için sms attım msj geldi.sms ile katılımda n sonraki 1 ay da olabilir
  • Benim ing hesabım yok mobilden açsam evrak gelmeden kullanmaya başlayıp kampanyadan yararlanabilir miyim?
  • RoseCity kullanıcısına yanıt

Evet yararlanırsın hocam

• 3250 puana ulaştım bu ay parayı çekebilirmiyim.simdi
  • Bugün mobilden görüntül görüşmeyle hesap açtım, e-turuncu hesabi açıp turuncu extra programına katıldım ve 12555 TL yolladım. Ama faiz %22 gözüküyor ve kullanılabilir bakiye tüm para gözüküyor. Faize almamış sanki. (14:22de atmışım parayı)

23:59da 3250 puan kazandın sms'i de geldi şimdi 1 TL eft deniyorum hala ücret çıkıyor. Yıllar önce hesabım vardı sonra kendi kendine kapanmış herhalde o yüzden tekrar başvuru yaptım. Yeni üye saymıyor mu beni anlamadim. Saymasa bile bu saate kadar faize alması gerekmiyor muydu?

edit : evet hiç faiz işlemedi ilginç bir şekilde, bugün çektim parayı. kredi kampanyası da 0.99 çıkıyor bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 26 Ekim 2024; 17:25:34 >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Fırsatlar önümüzdeki ay başlayacak, puan tamamlanınca hemen başlamıyor.
  • Mustafa Erpek kullanıcısına yanıt
    Konuda eftnin ertesi gün ücretsiz olduğu yazılmış hep
    Ben ne zaman kullansam önümüzdeki ay ücretsiz oluyordu. Bilmiyorum değiştiyse.
  • Az önce enparadan ing e turuncu hesaba gönderdim parayı ama hesaba düşmedi 7/24 olmuyor mu normalde para transferi
  • Genel bi sorun varmış şimdi düzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

Konuda eftnin ertesi gün ücretsiz olduğu yazılmış hep

turuncu ekstraya katıldın puanın yattı smsinden hemen sonra ücretsiz oluyor, olması gereken bu

görüntülü görüşmeyle hesap açma yokki kuryeyle çalışıyorlar siz nasıl yaptınız?

• ranteq kullanıcısına yanıt
    Var görüntülü görüşme
  • ranteq kullanıcısına yanıt

Mobil uygulamadan oluyor.

• Bu arada, bir tane hesap açmıştı bana. Turuncu ekstraya üye olmayı e-turuncu hesap açmak zannedip onu açtım, ilk açılan hesabı kapattım sadece bu e-turuncu hesap kaldı. Parayı da buraya attım.
    Bu şekilde olması farketmez sanırım
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.