< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
3 Ay Üst Üste 12.500 TL Para Transferine ING Turuncu Ekstra'dan 2.000 TL Nakit Promosyon (12. sayfa)
-
-
Merhaba,
Eşimin yıllardır bu bankada atıl duran bir hesabı vardı. Kampanyayı görünce girip baktığımda vadesiz hesabında 0.76 kuruş para kaldığını gördüm. Fotodaki şartlara baktığımda yeni hesap açan veya 30 eylül itibariyle bakiyesi bulunmayan yazıyor.
Bu durumda biz bu kampanya dan faydalamazmıyız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
76 kuruş hariç demişler hocam, 2000 tl hayırlı olsun hanenize :dd
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 18 Ekim 2024; 7:58:25 > -
Hemen Katılayım ozaman. Cok teşekkür ederim.
Rica ederim hocam fırsatlar için YouTube kanalıma abone olmayı unutmayın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ya bu davetsiz07 yani 07engineer nereye kayboldu görünmüyor hiçbir konuda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adam aklınca dalga geçmiş hocam seninle. Daha önce de gördük aynı hoş olmayan mesajlarını. Herkes her şeyi bilemez, forumların amacı da soru sormak ve bilgi alışverişi ama bu arkadaş durumu idrak edememiş.
Eylül sonu itibariyle hesapta az ya da çok herhangi bir bakiye varsa kampanya geçerli değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendisi de dalga geçiyor bence. O yüzden dalga geçtim ben
Şimdi müşteri oldum kampanyayi nerde görüntülüyoruz kampanyaya katıl felan varmı
takip
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, teşekkür ediyorum. Ben bilmediğimden buraya konuya sordum fakat arkadaşım beni dalga geciyor zannetmiş. Bilgim olsa sormazdım. Onun verdiği cevaba istinaden pazartesi günü hanımın işbankası hesabına para atıp ing ye gönderecektim.
Beni uyandığın için sağol. Bende aynı şeyi düşündüm yani kampanyadan faydalanamam diye düşündüm ama sizlere sorarak işlem yapacaktım.
Tekrar uyandığın için teşekkürler.
Hocam sanırım 15k faizsiz kredi kalkti
Benimde vadesiz hesabımda önemsiz bir miktar kalmıştı. Müşteri hizmetlerini aradım. Önemli olan e-turuncu hesapta bakiye bulunmamasıdır dediler. Kampanyaya katılabileceğimi söylediler
Banada aynisini dedi müşteri hizmetleri
2 günü var ancak değişmiş biraz. 30k kredi 6 ay 0.99 faiz
https://www.ing.com.tr/tr/sizin-icin/krediler/kredi-yeni-musteri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 18 Ekim 2024; 22:17:9 >
Hocam sıfır faiz 15k bitmis iste 0.99a geçiş yapılmış
Taksitlo destek hesap dediği artı para gibi birsey mi acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 18 Ekim 2024; 22:18:14 >
Valla ben de onu çözmeye çalışıyorum ama 30k 0.99 da güzel. ppf atsan %3 veriyor kredi maliyetni düştükten sonra her ay. Getiriyi hesaplamadım ama 15k 0 faizle benzer getiriyi verir gibi
Hocam 15k yi cektik bize vermez bunu herhalde
-
Seçeneklerde var o kmh ama vermez yav. Işığı görürsen işaret fişeği at :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X