< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
3 Ay Üst Üste 12.500 TL Para Transferine ING Turuncu Ekstra'dan 2.000 TL Nakit Promosyon (10. sayfa)
-
-
Kötü olmuş hocam 2000 bonus daha mantıklı olabilir o zaman
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
15k faizsiz kredinin sigortasının iptali icin islem yapan oldu mu?
Nereye yazacaz-arayacaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gözlerim ağrıyor evet
Ürünler içerisinde sigortalarımdan ... Noktanan iptal et yeri var ben iptal ettim
Ürünler-sigorta poliçeleri kismi Boş. Bugün çektim. Belli bir süre geçmesi gerek herhalde
24 ila 48 saat bulabiliyor oraya düşmesi. Önce sigorta sms i gelir daha sonra 12 saat içinde oraya düşer
Seni yer bu forum,vazgeç uğraşma
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ing'nin bonus flash gibi bir uygulaması mevcut mu
Kart başvurusu ve bu 15 bin başvurusu kredi puanını etkiliyor muydu?
Merhaba. 01.10.2024 tarihinde mobil uygulama üzerinden INGBank hesap açtım. Akabinde %0 faizle 6 ay taksitli 15000 TL kredi kullanmak için işlem yapmak istedim, sistem hata verdi.
-Müşteri hizmetlerini aradım, ilgili birime ilettiklerini ve 1-2 saat sonra tekrar denememi belirttiler. 1-2 saat sonra tekrar denedim, "Başvurunuza devam edemedik. Lütfen yeniden deneyiniz" uyarısı aldım.
-Ertesi gün tekrar müşteri hizmetlerini aradım, mobil uygulamayı kaldırıp, tekrar yüklememi ve bir süre bekleyip denememi, kendilerinin yapabileceği bir şey olmadığını belirttiler. Tavsiyeleri harfiyen uyguladım, sonra tekrar denedim yine "Başvurunuza devam edemedik. Lütfen yeniden deneyiniz" hatası aldım.
-Müşteri hizmetlerinden çözüm bulamayınca kurumsal web sitesinin iletişim formu ile durumu anlattım. Ertesi gün ingbank üzerinden cep telefonuma "..... numaralı bildiriminizle ilgili sizi aradık ancak ulaşamadık" yazılı sms gönderildi. Şehir merkezinde yaşıyorum ve 24 saat cep telefonum açık. Gönül ister ki, farklı sebeplerden defalarca arayan bir banka, 1 defa arayıp ulaşamadığını belirten bir sms göndermeseydi.
-Bu sms sonrası müşteri hizmetlerini tekrar aradım, uzatmayayım yine aynı şeyler, aynı tavsiyeler ve mobil uygulama üzerinden yine aynı hata.
Yanlış hatırlamıyorsam 4 defa müşteri hizmetleri ile görüştüm, 3 defa iletişim formundan yazdım, sonuç değişmedi. Basit bir konuda sorunu çözemeyen banka, ileride yüklü miktarda para yatırsam ve herhangi bir sorun yaşasam yine çözemeyecek sanırım.
Velhasıl, her ne kadar herkesin başına gelecek bir durum olmasa da, INGBank güven vermedi. %53 hoşgeldin faizi, maaşını 1 gece bankada tutana 2000 TL ödül vb. güzel şeyler ama sorun yaşandığında hızlı çözüm geliştiremiyorsa ve mağduriyet devam ediyorsa, parasını değerlendirmek isteyen arkadaşların aklının bir köşesinde olsun yine de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyibe -- 13 Ekim 2024; 23:48:10 >
-
Merhaba, Turuncu ekstra ile kazanılan faizsiz işlem taksitlendirme ile ilgili bilgisi olan var mı? Banka kartı ile mi harcama yapmak lazım? Kredi kartı ile mi? Yoksa hesaptan yapılan ödeme mi?
-
kredi kartından olur hocam. banka kartında nakitiniz yoksa harcayamazsınız zaten. ekstre kesilmeden dönem içinde taksitlendir butonu çıkar oradan taksitlendirirsiniz
-
Teşekkürler bilgi için.
-
Kredi kullandirmak icin oltalama sistemi banada xikti sonra yuzde 0 faiz yuzde 4 oluyor
bu başlığa yazayım.
12500 attım hesaba ama tik vs uygulamada yer yok galiba takip için. Kredi kartı 25k nakit avans içinde bonus mu Pegasus olan mı avantajlı çok bi fark göremedim hangisini tercih ettiniz arkadaşlar ?
25k nakit avans alabilmek için kk limitiniz min. 100k olmalı. %25 sınırı var
-
kamu çalışanı olarak müşteri olunca sgkdan hizmet dökümü istiyor gönderince 3 ay turuncu ekstra plus u hediye ediyor
-
Enpara hesabımda %35 günlük faiz veriyordu. Biliyorsunuz orada boşta para bırakmaya gerek yok. 12500 TL için bir hesaplama nasıl yapabiliriz ING e-turuncu hesapla karşılaştırmak için. ING e-turuncu hesap da bana özel %52 günlük faiz vermiş ama 7500 TL ye veririm, 5000 TL'ye faiz işletmem diyor. Bu durumda enpara mı ing mi avantajlı ?
İlave : Bende bir excel var, kendim hazırladığım ama ne kadar doğru emin değilim. Benim hesabıma göre 12500 TL ye %35 faiz net olarak 11,09 TL yapıyor günlük. İng için de 7500 TL ye %52 faiz 9,88 TL yapıyor. Böyle bakınca 2 gün parayı ing de tutup Enpara'ya almak mantıklı gibi. Benim hesabımı kontrol edebilecek kimse var mı doğru mu yanlış mi diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekonline -- 15 Ekim 2024; 11:26:4 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X