Aradım sordum. Oluyor. Uygulamada size kampanya görünmese de oluyor. |
3 Ay Üst Üste 12.500 TL Para Transferine ING Turuncu Ekstra'dan 2.000 TL Nakit Promosyon (8. sayfa)
-
-
-
2 gündür para ing de.
Bugun enpara ya çekmek istedim 8küsür eft ücreti çıkarıyor.
İng de Ücretsiz değil miydi ya bu eft havale işlemleri..
-
turuncu ekstraya kaydolmanız lazım. ona kaydolduktan sonra 12500 tl atıyorsunuz ve sms geliyor premium oldunuz vb diye. ondan sonra ücretsiz oluyor eft. zaten turuncu ekstraya kaydolmanız şart 2000 tl alabilmek için
-
Onu da sordum telefonda. Olur sıkıntı olmaz.
-
Ben gönderdim 12500TL ancak bana sms falan gelmedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepbluee61 -- 9 Ekim 2024; 13:32:39 > -
Turuncu ekstraya da kaydoldun mu? Kayıt ol para gönder bir sonraki gece 00.01de sms geliyor sonra EFT ücretsiz oluyot -
Turuncuya kayıt oldum, ama sabah göndermiştim parayı yarına kadar gelir o zaman sms -
Geçen ing den kredi çektim bunu seçersem daha uygun oran veriyodu 12500 ü harcayacakmışız zannettim işaretlemedim. Zaten kredi ödemesi için para gönderecektim yok yere indirimi kaçırdık.
-
Kimliği ne ara soruyor, son bilgilerden sonra direkt şube dedi
-
parayı hangi hesaba atacaz ? e- turuncu var bende bide normal vadesiz hesap var zamanında açmıştım ...
-
Bana mesaj geldi, puan da geldi ama EFT ücretli hala
-
-
ben de gönderdim hiçbir mesaj gelmedi. -
INGde vadesiz hesap vardı. 3 gün önce e-Turuncu hesap açtım. bu hesaba 41bin attım. aynı gece turuncu ekstra ultra seviyesine ulaştım. 2 gündür hala fast/eft ücretli. herhalde sonraki ay ücretsiz olacak.
2 gün bekledim. ben kaçar. 41.400 lira için ppf günde 3 lira fazla veriyor. 3 günde çıkar zaten eft parası.
-
bi deneyelim bakalım.
-
ben şimdi uygulama üzerinden ing li oldum.
ingli olurken bir iban veriyorlar 1 tl yollayıp ardından sisteme giriş yaptırıyorlar.
şimdi kampanya kurallarını okuyunca tek seferde 12500 lira hesaba girmeli diyor. ilk yolladığımız 1lirayı bundan saymıyorlar değil mi? çünkü turuncu ekstralı daha sonra oluyoruz.
birde bu turuncu hesap hangisi bizim bu 1 liranın göründüğü hesap mı ?
yoksa bize tanımlanan ibanın olduğu hesaba parayı atıp ayrıca e-turuncu hesap açıp 12500 ü oraya mı çekmek lazım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilzi -- 10 Ekim 2024; 16:25:41 > -
e turuncu hesap açacaksınız başka bankadan e turuncu hesap ibanına direkt atacaksınız 12500 tl’yi. 1 liranın önemi yok
benim faizle ilgili sorum var bilgisi olanlar aydınlatabilir mi,
ben 2-3 gündür tutuyorum parayı hesapta 5bin tl’ye faiz uygulamıyor 5binin üzerindeki paraya kalan kısmına uyguluyor. daha önce faize para yatırmamıştım çok saçma geldi bana, tüm bankalarda bu şekilde mi ing’ye özel bir durum mu?
şuan e turuncu hesabımda 13bin tl var detaylara girdiğimde 5bin faiz dışı 8bin faiz uygulanan meblağ olarak gözüküyor
-
Dün 12.500 tl eft yaptım, gece mesaj geldi ve sabah hemen eft yaptım. Umarım sıkıntı çıkmaz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X