Şimdi Ara

3 Ay Üst Üste 12.500 TL Para Transferine ING Turuncu Ekstra'dan 2.000 TL Nakit Promosyon (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
492
Cevap
70
Favori
39.433
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bende aynı durumdaydım

yenı kımlık ıle dogrulama yapınca gırdım

• victoribarbo kullanıcısına yanıt

Süperdi bu çok ince görmüşsünüz 3 Ay Üst Üste 12.500 TL Para Transferine ING Turuncu Ekstra'dan 2.000 TL Nakit Promosyon 3 Ay Üst Üste 12.500 TL Para Transferine ING Turuncu Ekstra'dan 2.000 TL Nakit Promosyon 3 Ay Üst Üste 12.500 TL Para Transferine ING Turuncu Ekstra'dan 2.000 TL Nakit Promosyon 3 Ay Üst Üste 12.500 TL Para Transferine ING Turuncu Ekstra'dan 2.000 TL Nakit Promosyon 

• victoribarbo kullanıcısına yanıt
    Ciddi bir soru sormuş dalga geçecek ne var? Çünkü kampanyada maaşını ING'ye taşı diyor ve arkadaş da o yüzden sormuş.

Maaş şartı yok bu arada arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 7 Ekim 2024; 17:28:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    1. bakiye yoksa sıkıntı yok
    2. maaş olmasına gerek yok, aktarsan yeter.
    3. ilgili ayın içerisindeki bir (1) gün, son gün gönderirsen ilgili ayı kaçıracağın olmayacak.
    4. farketmiyor, ister borcunu öde, ister çektiğin krediyi öde...
  • glory34 kullanıcısına yanıt
    O zaman harikaymış hocam. Kampanya koşullarında da belirtiyormuş zaten açıkca.

Diğer bankada tuttuğum günlük faizi atacağım için ben burada ocak 15’e kadar tutmayı düşünüyorum.

• Cevaplarınız için çok teşekkürler. Gayet net ve açıklayıcı oldu.

Forum çoluğa çocuğa kalmadıysa sizin sayenizde

• omer14 kullanıcısına yanıt
    Denedim ama şubeye gidin dedi onu seçince de

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Bende de mobilden hesap açtırmadı şubeye gelin dedi, akbank ve ing hariç tüm bankalardan görüntülü görüşme ile hesap açtım, bu ikisi illa şubeye gelin dedi

• Deve Katili kullanıcısına yanıt
    Cevabi bulabildiniz mi

• 1736 kredi notum var 15k kredi vermedi ayıpp

• ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt

Krediyi çektim kart gelince de nakit avansı çekeceğim anladığım kadarıyla oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir yerde 3 ay bir yerde 6 ay vadeli yazıyor. 3 ay vadeli 25.000 nakit avansı faize koyarsanız 1800 tl getiri sağlıyor. ama 25 nakit avans için kk limiti 100k olmalı. 2000 tlye varan bonus için ise 1 ayda 10.000 tl harcama yapmak gerekiyor. her harcamaya %20 ama net detaylar henüz yazmıyor sitede. harcama yapılmayacaksa nakit avans mantıklı, zaten 6 ay vadeliyse çok daha yüksek kazanç sağlar faizler çok düşmezse. 25k nakit avans ve 2000 tl bonus hakkı seçimli. sadece birine katılabilirsiniz

15k kredi de 6 ayda 1800 tl getiri sağlıyor, 2000 tl de nakit verecekler, toplamda 5600 tl gibi bir kazanç sağlanıyor yeni müşteri için

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159725360

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 7 Ekim 2024; 22:17:37 >

• Kredi kartı için Bonus karta başvurmuştum ama reddettiler. Şimdi başvuru takipten bakınca iki tane Bonus kart görünüyor. Biri basıldı biri basım aşamasında diyor.

Bu bir hata mıdır, gerçekten basılıyor mu merak ettim.

• 30 Eylül öncesi bakiyem;

3 Ay Üst Üste 12.500 TL Para Transferine ING Turuncu Ekstra'dan 2.000 TL Nakit Promosyon

• benim e-turuncu hesaba faiz işlemiyor 6 ekim akşamı para yatırdım hala 0 faiz ne biçim iş bu anlamadım

• Rampage kullanıcısına yanıt
    İngde İş günleri 17 öncesi yatırılan paraya faiz işler. İlk faiziniz bu gece gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 8 Ekim 2024; 1:25:6 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.