Şimdi Ara

3 Ay Üst Üste 12.500 TL Para Transferine ING Turuncu Ekstra'dan 2.000 TL Nakit Promosyon (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
486
Cevap
68
Favori
38.562
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam bilgiler için teşekkür ederim vadesiz bir hesap olustu ve turuncu extraya üye oldum ama ayrıca turuncu hesap mı açmam gerekiyor nereden?

• epica06 kullanıcısına yanıt
    Hesaplardan e tıruncu aç 12500 at 1 gece kalsın. Ekim Kasım ve Aralık'ta 1er kez yapmak yeterli bunu. Faiz kaybı olmaması için pazartesi 17den önce para atarsınız
  • Ne 15 bın kredı çıkıyor ne bu kampanya görünüyor, anlamadım gıttı
  • Ben daha onceden tutuncu hesap kullaniyorsum simdi baktim hesapta 10 kurus gibi bir para var acaba kampanyadan yararlanabilirmiyim?
  • Kampanya iyi de bununla 5. Bonus ortağı kart olacak.
    Ek kampanyası oluyor mu Garantiden farklı?
  • ernaltnts kullanıcısına yanıt
    Görmene herek yok hocam linkten başvur. Katıl butpnu yok
  • Mh ıle gorustum. Şartlarınız uyuyor kazanabılırsınız dedı, 15 bın kredı ılk kez müşteri olanlara dedı. Bu arada kart başvurusunda bir kazanım var mı neden basvuruyorsunuz kredı kartına?
  • epica06 kullanıcısına yanıt

Uygulamada ürünler e turuncu hesap kısmından

• Müşteri hizmetleri ile görüştüm ilk kez turuncu ekstarayi kullanacaklak olanlar kampanyadan yararlanabiliyirmus yani bakiyeniz 0 da olsa daha omceden turuncu ekstra kullandiysaniz yararlanamiyorsunuz
  • dikiştutmazsabri kullanıcısına yanıt
    Mh yanlış biliyor bu 1,
    Bu konuya yazanlar neden hiçbir şey okumuyor bu 2

3 Ay Üst Üste 12.500 TL Para Transferine ING Turuncu Ekstra'dan 2.000 TL Nakit Promosyon
  • victoribarbo kullanıcısına yanıt

Bende 14 kurus duruyor onu sayiyolarmi acaba en son 1 sene önce kullanmistim sanirim yeniden hosgeldin daizide tanimlamislar hesaba

• toplumdaki sosyal çürüme sıcak fıratlara da yansıdı.

adama havadan 2 bin tl veriyorlar.neden hemen vermiyor diyor.

3 Ay Üst Üste 12.500 TL Para Transferine ING Turuncu Ekstra'dan 2.000 TL Nakit Promosyon 

• Kampanyadan ilk kez Turuncu Hesap açan veya 30 Eylül 2024 tarihi itibariyle Turuncu Hesap’ta bakiyesi bulunmayan ING’liler faydalanabilir

Senin hesabında bakiye varsa katılamazsın.

@Opt

Yok herhalde, garantiye göre aşırı sönük.

@ernaltnts

Bunun için başvuruyoz ama henüz bilgi yok;

İlk defa ING Bonus Card ya da ING Pegasus BolBol Kart alanlar, sıfır faizli Taksitli Nakit Avans ya da bonus tekliflerinden birini seçebiliyor.* Siz de hemen şimdi ING Kredi Kartlarından birine başvurarak 25.000 TL’ye kadar 3 ay vadeli sıfır faizli Taksitli Nakit Avans** veya 2.000 TL’ye varan bonus fırsatından yararlanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 6 Ekim 2024; 23:53:15 >
  • https://www.ing.com.tr/tr/sizin-icin/kampanyalar/ing-kredi-kartlari-teklifleri

Bazı arkadaşlar soruyordu, uzun uğraşlar sonucu öğrendim. Konuda yazan olmadığı için yazayım...

Bu kampanyada gördüğünüz üzere kart başvurunuza "25.000 TL’ye kadar 3 ay vadeli sıfır faizli Taksitli Nakit Avans** veya 2.000 TL’ye varan bonus fırsatından yararlanın." yazıyor. Bazı arkadaşlar kampanyaları karıştırıyor, direk 2.000 TL alacaklarını sanıyorlar.

2.000 TL’ye varan bonus fırsatından yararlanmak için kredi kartı başvuru sonrası KAMPANYAYA SMS İLE KATILIM SAĞLANDIKTAN HEMEN SONRA;

1 ay boyunca yapılan alışveriş işlemlerinden %20 BONUS KAZANILACAKTIR. Kampanya kapsamında en fazla 2.000 TL bonus kazanılabilir.

Birden fazla harcama yapılabilir, kazanılan bonuslar toplu şekilde yüklenir ve 10 GÜN içerisinde kullanılmalıdır.

İlgili kampanya kapsamında VERGİ ÖDEME, FATURA ÖDEME, NAKİT ÇEKİM, ÖN ÖDEMELİ UYGULAMALARA PARA TRANSFERİ işlemlerinden puan KAZANILAMAMAKTADIR.

*MH kampanya sayfası ile çok fazla soru geldiğini, kampanya ekibinin gerekli düzenlemeleri yapmaya çalıştığı bilgisini verdi. Benim aklımda tutabildiklerim bu kadar, yanlış ise sorumluluk kabul etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 7 Ekim 2024; 0:10:46 >

• TheGladio kullanıcısına yanıt

yani ya 10bin tl harcanmalı ya da 100bin tl limitli kredi kartı alınıp 25bin tllik nakit avans kullanılmalı. ben 10bin harcayamayacağım için kk limitimi 100bin yapıp 6 ay vadeli 25bin tl nakit avans kullanacağım. buradan da ortalama 3200-3300 TL faiz getirisi sağlar.

*taksitli nakit avansı en fazla kredi kartı limitinizin %25'i kadar kullanabiliyorsunuz, bu sebeple kk limitiniz 100k olmalı

• victoribarbo kullanıcısına yanıt

Bana 45 k limit tanımlamışlar limitim boş olduğu halde, kart gelince artar umarım

• Deve Katili kullanıcısına yanıt
    Bende de limit var ama 16 verdiler. Nakit avans için diğerlerinin limitini düşürdüm, kart gelince yükseltmeye çalışacağım olabildiğince
  • Deve Katili kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.