Kardeşim emeğine sağlık. Bu yeni müşteri 15000 kampanyasina nereden başvuruyoruz.Hesap actirdim,uygulamaya giris yaptim.Basvurular bölümündeki kredilerden basvuru yapıyorum ama hep ya hata veriyor ya da basvurunuz olumsuz sonuçlandi diyor.Ihtiyac kredisinden basvuruyorum.Yanlis mi yapıyorum acaba? Kendi soruma cevap vereyim.Kredi puani,limit vb. dolayı olumlu cevap veremiyorlarmis.Bankalarla da bir sorunum yok ama anlayamadim.15000 lira için basvuranlarin bilgisine! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1155 -- 6 Ekim 2024; 11:50:48 > |
3 Ay Üst Üste 12.500 TL Para Transferine ING Turuncu Ekstra'dan 2.000 TL Nakit Promosyon (3. sayfa)
-
-
Benim turuncu hesapta 80kr duruyormus sanirim dahil olamam degil mi kampanyaya -
12500 TL bir ay kilit demiyor, 1 takvim günü diyor şartta;
"Gönderilen paranın 1 takvim günü boyunca ING hesabından başka bir banka hesabına gönderilmemesi gerekir" -
Hocam 30 eylülden önce turuncu hesapta bakiyesi bulunmayan şartı var -
Gördüm ama canlı desteğe sordum 1 ay demisti, biri arayıp sorsun.
edit: neyse 2 kere aradım sordum, 1 gün doğrudur.
@onur1155 Benim puan 1511 henüz başvurmadım ama vermeme ihtimali yüksek. 2 tane kart iptal ettim Allah bilir kredi kartıda vermez.
pazartesi deneyeceğim.
%0 faiz oranından yararlanabilmek için ING'li olmanız ve başvuru tarihinizden en fazla 14 gün önce ING müşterisi olmanız gerekmektedir.
Bu şartı sağlayan ING'liler, başvuruları onaylandıktan sonra %0 faiz oranından yararlanmak için taksit sayısını 3-6 ay arası seçip, kredi tutarını 15.000 TL ve altı bir tutar olarak belirleyebilirler.
15.000 TL üzerindeki kredi tutarları ve/veya 6 aydan yüksek vadeler için aylık akdi faiz oranı değişiklik göstermektedir. %0 faiz kampanyası sınırlı bir süre için geçerlidir ve ING, kampanyayı sonlandırma ve koşulları değiştirme hakkını saklı tutar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 6 Ekim 2024; 14:29:56 >
-
5 dakika sürdü mobil bankacılık şifresi göndermeleri. ilk kez ing kullanacağım ondan galiba.
-
Yaptık bakalım şartları sağlıyoruz ama umudum yok tüm giriş çıkışları kampanya şartlarını arsivlemek lazım. BDDK yolu gözükebilir -
Kredi kartı başvurusu da yaptim.Basvuruyu sonuclandiramadim ayni sebeplerle ama sonrasında basvurularima baktigimda pegasus bonus classic kartiniz basim aşamasında bilgilendirmesi vardi.Bari 25000 liradan faydalanalim.Bu arada iki kredi karti da ben kapattirdim bugün. 😀
-
kampanyaya kayıl gibi bir buton var mı menüde? yani direk her ay 12.500 gonderip 1 gün tutsak yeterli mi?
-
kampanyaya katılma butonu birşey varmı bende yeni kayıt oldum bu kampanyayı uygulama içinde bulamadım.Turuncu ekstra hesabı açtım normal vade hesabına 12500 tl atmam yeterli mi 1 takvım günü.Çünkü bu sekilde bir kampanya bulamıyorum uygulamada.E turuncu hesabı açıp ona mı atıcaz 12500 tl yi normal hesaba mı atıcaz.Birde 15 bin 0 faizli 6 ay taksitli olan krediyide vermedi faiz çıkardı.Kredi puanı şartımı var puanım 1650 üstü gerçi ama ing 1800 üstü istiyor bazen böyle bir şart varmı
-
Hocam Turuncu hesabınız yoksa hesap açmanız ve Turuncu Ekstra programına üye değilseniz üye olmanız lazım.
Eğer Turuncu hesabınız varsa 30 Eylül itibariyle hesapta bakiyenizin olmaması lazım.
Bu şartları sağlıyorsanız 3 ay üst üste Turuncu hesabınıza tek seferde (parçalı olmayacak) 12.500 TL göndermeniz lazım.
Ayrıca bu tutarın her ay en az 1'er gün hesapta durması gerekiyor.
-
Arkadaşlar 25000 taksitli nakit avans mı yoksa 15000 kredi mi daha mantıklı sizce? Bir de ikisini de aynı anda çekebiliyor muyuz -
quote:
Orijinalden alıntı: hamemoHocam Turuncu hesabınız yoksa hesap açmanız ve Turuncu Ekstra programına üye değilseniz üye olmanız lazım.
Eğer Turuncu hesabınız varsa 30 Eylül itibariyle hesapta bakiyenizin olmaması lazım.
Bu şartları sağlıyorsanız 3 ay üst üste Turuncu hesabınıza tek seferde (parçalı olmayacak) 12.500 TL göndermeniz lazım.
Ayrıca bu tutarın her ay en az 1'er gün hesapta durması gerekiyor.
İlk defa hesap açtım truncu ektra ya katıldım.E turuncu hesabı açtım 12500 tl attım 1 takvim günü bekledi ben 2 olsun garantı kalsın dedim.Başka yapılması gereken birşey varmı kampanyaya katıl botonu yokmus sordum mhye bir görev falan varmı baska teşekkürler
-
bilgileri doldurduktan sonra böyle bir ekran geliyor. tutarı 15bin yapıp vadeyi 6 ay seçerseniz 15000 tl kredi onaylanıyor. Hesaba 14823,49 TL geçiyor
Bu ekrandan sonra mobilden Başvurular> Krediler sekmesinden kredi alımınızı tamamlıyorsunuz
Kredi kartını da aldım 16bin tl limit verdi sadece
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 6 Ekim 2024; 19:6:16 >
-
Arkadaşını getir tarzı bir kampanya yok mu? Varsa referansla üye olacağım -
1 saat önce yeni müşteri oldum kredi ekranında 0 faiz çıkmıyor nerede hata yapıyorum?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rampage -- 6 Ekim 2024; 20:7:6 > -
Benim kart başvurumu olumsuz sonuçlandırdılar, diğer banka kartı limitlerim çokmuş
-
Hocam yazdım ya yukarıda, vade 6 ay tutar 15 olacak. Sınır bu -
Tamamdır hocam 6 ay seçince oldu teşekkürler.
Bir de hayat kredisi için mesaj geldi ona prim ödeyecek miyiz, öyleyse iptal etme şansımız var mı acaba bilginiz var mı?
-
Valla ben de bilmiyorum onu 😂 krediyi alırken 90 TL otomatik kesti, sonraki aylarda kesileceğini sanmıyorum. Hatta bunun iadesini falan alanlar oluyor bildiğim kadarıyla kredi çekip. İlla ki kredi tecrübesi olan biri vardır bilgi verir diye düşündüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 6 Ekim 2024; 20:43:40 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X