Şimdi Ara

3 Ay Üst Üste 12.500 TL Para Transferine ING Turuncu Ekstra'dan 2.000 TL Nakit Promosyon (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
727
Cevap
71
Favori
61.283
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu ayı kapsamıyor sonraki ayı kapsıyor turuncu ekstralar diye biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Raistlin_Majere_ kullanıcısına yanıt
    Evet, tüm günlük faiz hesaplarda "pasif bakiye" denen şey var. Burgan Bank'ta, Teb'te, Odeabank'ta vs hepsinde var.

50 bine kadar 5 bin, 50 binle 100 bin arası pasif bakiye artıyor. Bu sebeple 12.500 tl'yi atar atmaz diğer bankadaki günlük faiz hesabıma atıyorum.

Eğer diyorsanız ben ing günlük faiz'de tutmak istiyorum diye 48.000 bin yada 98 bin tl civarında tutun ki günlük faizinden maksimum faydalanın ancak 50 bini yada 100 bini geçtiğinde tekrar 2-3 bin civarı azaltın. O şekilde devam edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 10 Ekim 2024; 16:55:41 >
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    e-turuncuya atın.

• e-turuncu hesap, turuncu extra ise proğram.

yani parayı e turuncu hesaba yolluyorsunuz. sonra turuncu extra proğramından ayrıcalıklar kazanıyorsunuz...

milletin kafasını karıştırmayın.

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Evet öyle ancak ben ücretsiz eft havale yapabiliyorum şu an neden oldu anlamadım şikayetçi de değilim  

bu arada bana da parayı hesaba attığım günün gecesi turuncu ekstra puanları geldi ancak emin olamadığım için 24 saatten fazla tutmaya karar verdim hesapta

• victoribarbo kullanıcısına yanıt
    15 bin mi mantıklı vadeli için 25 bin mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • deepbluee61 kullanıcısına yanıt
    İkisini de alabiliyorsun aynı anda. Farklı kampanyalar

Puanlar hesaba yansıyınca avantajlardan faydalanabiliyor. Ben ekimde hesap açtım para attım EFT ücretsiz oldu, puanlar da duruyor

• Şube uyarısı çıkan arkadaşlar geçemediyse yazın.
    Ne 15000 ne kk onayladı. 12500 /2000 kampanya ile idare ederiz.

Hem 15 hem 25 bin faizsiz öyle mi?

• deepbluee61 kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159762694

Yeni müşteriysen ondan olmuş olabilir. Ben 4 senelik müşteriyim puan verdi ama 8 tl eft ödedim. neyse ki parayı attığım hesapta günlük faiz de eft ücreti göze batmıyor. yoksa yakınından geçme eft ücreti alan bankaların.

• ING hesabıma para göndererek nasıl Turuncu Ekstra puanı kazanabilirim?
    Başka bankadaki kendi adınıza olan hesabınızdan, kendi ING hesabınıza EFT/Fast ile para göndererek Turuncu Ekstra puanı kazanabilirsiniz.

Gönderdiğiniz tutarlar için kazanacağınız puanları aşağıda görebilirsiniz:
    12.500 TL – 25.000 TL arasında: 3.250 puan
    25.001 TL – 50.000 TL arasında: 6.500 puan
    50.001 TL ve üstü: 12.000 puan

Para gönderimleri günlük olarak hesaplanır. O yüzden gün içerisinde gönderdiğiniz tutarları parçalı olarak gönderebilirsiniz, gün sonunda gönderdiğiniz net tutara bağlı olarak puanız hesaplanır
    Gönderilen tutarın en az 1 gün boyunca başka bir bankaya gönderilmemesi gerekir.
    Gönderilen tutarı ING içerisindeki işlemlerinizde kullanabilirsiniz; örneğin Turuncu Hesap’ınıza yatırabilir, yatırım işlemlerinde kullanabilir, fatura, kredi ve kredi kartı ödemelerinizde kullanabilirsiniz.
    Paranın gönderildiği gün, banka dışına çıkarılması halinde, günlük gelen ve giden net para girişi hesaplanarak gün sonunda hak edilen puan Turuncu Ekstra’nıza yansır.
    Mevduat girişiyle puan kazanma yöntemi için mevduat girişlerinin 22.00 öncesi yapılması gereklidir. 22.00 sonrası gönderilen mevduatların puanı iki sonra gün yansır.

Bu puanların TL karşılığı nedir? Ve nasıl kullanılıyor?

• Turuncu ekstra puanı kazanmak için gerekenle bu 2000 lira kampanyası şartları aynı değil. Katılan buna dikkat etsin.

2000 lira kazanmak için transferi direkt turuncu hesaba yapmanız gerekiyor. Vadesiz hesaba değil. Kampanya şartlarını iyi okuyun.

Turuncu ekstra puanı vadesize de atsanız, turuncu hesaba da atsanız veriyor. 3 ay sonra adamlar transferi vadesiz hesaba yapmışsınız diye yan çizebilirler.

• Köroğlu014 kullanıcısına yanıt

O puanların TL karşılığı yok. O puanları toplarsanız 3 seviyeden oluşan turuncu ekstra programında ilerliyorsunuz. Her seviyenin farklı avantajı var. Uygulamada yazıyor hangi seviyenin ne avantajı olduğu.

• Arkadaşlar merhaba haftasonu bu hesapta faiz işlemiyor mu? bugün faiz yatmamış. yoksa pazartesi günü bütün haftasonu faizi toplucamı yatıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastswindler -- 12 Ekim 2024; 7:25:35 >
  • lastswindler kullanıcısına yanıt

Hepsi toplu pazartesi yatar

• kart limiti vermiyorlar. kaldık 16binde

• fox_doctor F kullanıcısına yanıt

Hocam biraz önce müşteri hizmetleri ile görüştüm, turuncu hesap açın, bu hesaba ayda 12500 TL gönderin ve 1 gün hesapta kalsın, Ocak ayında 2000 TL ödül dedi.

Şartlar da turuncu ekstra falan diyor, bu turuncu ekstra olayı zaruri mi?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.