Tatil günü olduğundan muhtemelen yarın görünür < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
3 Ay Üst Üste 12.500 TL Para Transferine ING Turuncu Ekstra'dan 2.000 TL Nakit Promosyon (16. sayfa)
-
-
müşteri temsilcisi ile konuştum. diğer bankadan gelen para direk e turuncu hesaba eft yapılması gerekiyormuş. tongaya düşmeyin.
-
Arkadaşlar son dönemde ing kredi kartı kapatmak isteyen oldu mu, müşteri hizmetleri bir teklifte bulunuyor mu kapatmama için?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şartlarda öyle yazıyor zaten. tongalık bir durum yok
-
Şunu sormak istiyorum. Şimdi diyelim ki bu ay turuncu hesaba 50K para attık. İlk ay görevi tamamladık. Kasım ayı geldiğinde tekrar 12,5k atmadan bu 50K yı çeksek, 2 gün sonra tekrar atsak görevi tamamlamış olur muyuz ?
Ya da diyelim 12,5K yı diğer parayı çekmeden attık, sonra tüm parayı 2 gün sonra çektik. Sıkıntı olur mu ?
-
Bu fon meselesiyle ilgili ben Müşteri Hizmetleriyle görüştüm. Saçma sapan bir şey. Paran kaç gün fonda durursa o kadar gün sana +15 faizi verecek. Öyle 1-2 gün fonda dursun çekeyim deyince olmuyormuş. 2 gün fonda durursa sadece 2 gün +15 faizi alıyorsun. Alengirli işler işte, Ocak 10 gelsin de tüm parayı çekip kurtulayım şunlardan.
-
Bir soru daha geldi aklıma
Bu ING Bonus Kart için mobil uygulama ya da internet sitesi üzerinden başvuru yapılırsa ilk yıl kart aidatı yok vs diyor. Zaten bütün kredi kartları ilk yıl ücretsiz değil mi ? 1 yıl bittiği anda kart ücreti yansımıyor mu ? Burada benim atladığım nedir ?
-
Evet çoğu banka standart kartlar için 1 yıldan sonra ücret alır. 1 yıl beklemeyen de var. İş bankası standart kartlar için 6. ayda kart ücreti yansıtır, 1 yılı beklemez. Başka bankalar da vardır 1 yıl beklemeyen.
Bankalar bazı premium kartlar için 2.-3. ayda kart ücreti yansıtır.
-
paraların seri numaralarını kaydetmiyorlar, yapabilirsin
-
Anladım.
Yalnız şöyle bir durum olduğunu düşünüyorum. Burada bazı arkadaşların niyeti bonusu aldıktan sonra kartı kapatırım şeklinde ama yine yanlış bilmiyorsam kartı kapattıkları zaman da kart ücretini yansıtıyorlar. Onu da net öğrenmek lazım.
-
Kapalı karta kart ücreti yansıtılmaz.
6 ay kullanılmayan(hiç hareket olmayan, ekstre çıkmayan) karta kart ücreti yansıtılmaz.
Kartı kapatmak için dönem borcunu ödemenize, bekleyen taksitleri ödemenize gerek yok. Son ekstre kesildikten sonra kendi kendine sistemden silinir.
-
güzel espri lakin tam aradığım cevap değil :)
Sistem sadece gelen 12,5K ya mı bakıyor yoksa hesaptan çıkıp tekrar aynı tutarda paranın girmesi vs gibi durumları da kontrol ediyor mu onu merak ettim aslında.
-
Turuncu ekstra plus'a mı katılıyoruz?ultra premium da varmış
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben ilave olarak 2 adet nakit avans 3 ay vade 1 adet kredi 6 ay vade kullandım 0,99 dan. Parayıda turuncu hesaba yatırdım.Tüm ödemeleri çekilen paradan yaptığınızda %52 faiz devam ettiği taktirde günün sorunda elimizde 7.429,48 -TL kalıyor.Tabi ben elimden geldiğince ödemeleri cebimden yapacağım birikim amaçlı o zaman anapara + 20 bin cıvarı faiz birikimim olacak.6 ayda 103 bin civarı birikim fena değil bence.Örnek tablomu paylaşıyorum.
-
Ben kredi çekemedim, günlük telefon işlem limiti doldu diyor ne alakaysa
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Parayı diğer aya sarkmadan çekmek mi gerekiyor bu detay sorulmuş ama cevaplanmamış .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X