Teorik olarak 1 takvim günü geçmiş, ama forumda çağrı merkezinden en az 24 saat durmalı yanıtını alanlar var. Siz yine de sabahı bekleyin derim. Hem riske atmamış olursunuz, hem de günlük turuncu faizi hesaba yatar. Bu arada Kasım ayına girilmesi ile birlikte bende de EFT ücretsiz oldu, tahmin ettiğim gibi... |
3 Ay Üst Üste 12.500 TL Para Transferine ING Turuncu Ekstra'dan 2.000 TL Nakit Promosyon (18. sayfa)
-
-
31 Ekim 12.00 gibi turuncu hesap açıp 13000 attım. Öğretmen olduğum için 3 ay turuncu ekstra programına ücretsiz dahil etti beni. Bugün 1 Kasım, dün attığım para için 3250 puan vs göremedim ayrı olarak. Bu durumda kampanyaya dahil olup olmadığımı nasıl anlarım? -
Benim hanımda özelde öğretmen , şartsız direkt programa dahil oluna bastım , onun hesabıyla onun sgk geçmişini gönderdik reddetmişler . Siz onay aldıysanız şartsız olur heralde. -
Bende dün şubeye gittim şifre aldım kendi hesabım için, akşam 12500 atmayı unutmuşum. Kaçırdık kampanyayı . Eşimin hesabını yapabildim ama , neyse . -
Şartsız derken turuncu ekstra programını diyorsanız evet onaylandı. Ama 12500 lira gönderdiğim için farklı bir puan vs göremiyorum. Bazı arkadaşlar 3250 puan kazanılıyor falan yazmış. -
tamam da beyfendi siz saat 23:59 da yollayıp 5 dakka sonra çekmişsiniz tamam da 1 gün olmamış ki
hem 1 gün geçecek hem de en az 24 saat olacak ki biz ona 1 gün diyelim demezler mi sonra?
ben yine de 2 sini bekleyeceğim bunların sağ ve sol tarafları belli olmaz
3250 lik sayaç da çalışmadı eft de bedava olmadı, faiz maiz de yok, hafiften kıllanmaya başlıyorum -
31 Ekim 00.55 mi yoksa 23.59 mu ?
Siz 31 Ekim 00.55 de attım 1 Kasım 00.03 de çeksem olur mu diye sordunuz. Bu durumda da 1 Kasım 00.55 e kadar yani 24 saat beklemenizi hatta garanti olsun diye sabahı bekleyin demek istedim.
Ama şimdi 31 Ekim 23.59 diyorsunuz sanırım. O zaman 1 Kasım 00.59 da bile 24 saat olmuyor ki..
Saat kaçta çektiniz ki ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_runo -- 2 Kasım 2024; 2:6:24 > -
Çok pardon,
31 Ekim 23:55 de yolladım parayı,
1 Kasım 00:03 de çeksem olur mu yazacaktım
Yani. Bunlar takvim günü diyor ancak muğlak bence.
En az 1 gün deseler daha mantıklı yani bu durumda hem 24 saat dolması gerektiğini hem de takvim yapraklarının bir sonraki günü işaret etmesi gerektiği anlamını çıkarabilirdik
Bu satırları yazarken ing den SMS geldi 3250 puan turuncu ekstra plus fayda olarak
yalnız eft ücretsiz olmadı hesaba faiz yansımadı ayrıca faiz de 22% olarak görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 2 Kasım 2024; 0:28:49 > -
Evet parayı tam olarak hangi gün ve saate kadar atıp ve ne kadar bekletme ile geçerli olacağı biraz havada kalıyor. İsteyen istediği yere çekebiliyor yada çağrı merkezi anladığı kadarıyla cevaplayabiliyor yada yanlış yönlendirebiliyor.
Bu durumda, 3250 puanı Kasım ayı için vermiş ve Aralık ta EFT ücretsiz olacak demektir.
Çünkü bana verilen puan Ekim ayındaydı ve Kasım a geçince sıfırlandı, Ekim ayı şartını sağladığım için de 1 Kasım gecesi EFT ücretsiz oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_runo -- 2 Kasım 2024; 2:7:17 > -
ayın 20sinden sonra kazanılırsa öbür aydan itibaren geçerli olur diyor,
ben sonuçta 31 ekimde saat 23:55 de parayı hesaba attım ama 3250 puan 2 kasımda geldi , aralık ayında pluslu olacağım bu durumda,
ingnin saçma işleri günlük hesaptan beridir becermiyorlar bu işleri tv reklamlarına milyon dolar ayırana kadar bunu müşterine ayır, sazan avı gibi kampanya yapıyorsun,
ama o ikibin buraya gelecek anlasmalı atmlerden ücret alınıyor mu acaba -
Kampanya 30 kasıma uzatılmış mevcut müşteriler faydalanabiliyormu? -
30 kasıma uzatılmış. 2000 lira ödeme tarihide 12 şubat olmuş.
ilk kampanya kurallarında ödeme 10 ocak görünüyordu. acaba bizim ödemede 12 şubata mı ötelendi ?
-
1 kasım gece 3de attım, az önce çektim toplamda 34 saat hesapta kalmış oldu.
turunca hesapta herhangi bir puan kazanma olmadı, olması gerekir miydi ?
-
Gerekirdi gibi geldi, en azından bu akşam gelmesi lazım sanki
-
para hesap ta 24 saat ve üzerinde kalmali size bildirdim gelecek 3250 puan kazandınız diye o zaman işlem tamamdır yada giriş yapıp bakin puan gelmeden çekmeyin geçersiz -
bi daha mı atayım anlamadım ki :)
tekrar attım bekleyelim bakalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AslanAvda -- 2 Kasım 2024; 13:50:25 > -
atın bekleyin bugün saymaz pazartesi atın salı günü 24 saat dolunca bildirim gelince çekin -
Şuan hesap açsam yetişir mi kampanya -
quote:
Orijinalden alıntı: AslanAvda1 kasım gece 3de attım, az önce çektim toplamda 34 saat hesapta kalmış oldu.
turunca hesapta herhangi bir puan kazanma olmadı, olması gerekir miydi ?
turuncu ekstraya kaydoldunuz mu
-
En azından hesaba günlük üj bej faiz vermeliydi ben de Gittim anlaşmalı ATM'den çektim 10 bin kartla 10 bin de karekodla çekme limiti var iki hesaptan 4 tane işlemle 25 bin kaime çektim. İng benden 18.5 EFT parası alamadı. Anlaşmalı bankaya muhtemelen 50 lira atm kullanımı parası ödedi. Bu ing adam olmaz.
Bu arada elim ayağım her yanım para oldu paraları nereye koyacağımı şaşırdım. Kiloyla para çektim. Herkese tavsiye ederim paraya bi dokununuz da ne halde olduğumuzu anlayınız. 200 liranın alım gücü 10 sene öncenin 20 lirası.
Hoş 18 TL kar edeceğiz diye 4 işlemde 25 bin çekmesi finans atmsine 3-4 seferde yatırması felan en az 50 liralık işçilik harcadık. Yalnız boş adam olduğumuzdan bize komas. kârdan zarar oyna devam geliyor gelmekte olan
AGA finans bol kazançlar diler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 2 Kasım 2024; 20:32:25 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X