Arkadaşlar, puanımız sıfır iken 12500 lira veya üzeri turuncu hesaba para girişi yapsak 3 ay kampanyasına sayar mı? yoksa önce puan olacak, sonra mı 12500 24 saat kalacak.. şartlar değişti diye duydumda.. |
3 Ay Üst Üste 12.500 TL Para Transferine ING Turuncu Ekstra'dan 2.000 TL Nakit Promosyon (25. sayfa)
-
-
O uyarıyı banada veriyor sebebini anlamadım 3 kere 12500 ve üzeri al ver yaptım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O bildirim bana da geliyor. 1 kasımda 96.600 attım. 17 gün kaldı sonra çektim. Kabul etmeme ihtimal, yok.
-
Evet ihtimal bence de yok, sistemsel gönderilen bir mesaj bu belli ki. Kasım sonu ancak sistem Kasım görevini yerine getirdiğimizi anlayacak muhtemelen.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Gece 12 de turuncu extraya katıldığınıza dair bi sms gelecek, önümüzdeki ay avantajları aktif oluyor (ücretsiz Eft vs.) Garanti olması açısından en az 24 saat hesapta tutmanızı tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamamdır teşekkür ederim hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Turuncu hesaba göndermemiz gerekiyormuş ben vadesize göndermişim kabul edilmemiş
-
ing mobilden görüntülü görüşme ile hesabı açtık.Bir kimlikle amuda kalkıp selfy çekmediğimiz kaldı.Neyse konuyu dağıtmayayım geçici şifre ile giriş yaptıktan sonra şifre yenileme ekranı geldi.internet olduğu halde internet yok diye tutturup sürekli uyarı verdi en sonunda uygulama kapandi.tekrar girmek istediğimde parolanız bloke olmuştur dedi.Bu ne şimdi anlamadım.Sim kartım uygulamayı kurduğum telefonda takılı olmadığı için böyle yapmış olabilirmi sizce.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 27 Kasım 2024; 23:47:49 > -
Bugün harcama yaptım bakalım ne olacak 15 ocakta burada toplanalım 😄
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İng'ye kaydoldum mobilden doğrulamaları yaptık, turuncu ekstra programına kaydoldum, ardından e-turuncu hesap açtım ve bu hesaba 12510 tl attım, başka yapmam gereken bir şey yok sanırım ?
-
12500 tl bir takvim günü hesapta kalsın yeter. Parayı da vadesiz hesaba değil turuncuya attığınızdan emin olun yeterli
evet özellikle e-turuncu hesap açıp oraya attım, son dklara kaldık ama inş. bi sorun çıkmaz.
-
Çıkmaz ama sonraki ay mümkünse 49bşn atın, 12500 atınca faizi cok dusuk veriyor
Bugün son gündü.Az önce turuncu ekstra programına kaydolduktan sonra e-turuncu hesap açtım ve bu hesaba 12500 tl gönderdim.Hesapta yeterli para olmadığı içinde gönderdiğim 12500'ün 5000 tl'sini ziraat KMH hesabından kullandım.Umarım kampanya kabul olurda ziraate boş yere faiz ödememiş olurum.
Şartlarda 12500 tl nin turuncu hesapta 1 takvim günü kalması yeterli denmiş.Yarın gece saat 23:00 gibi parayı çeksem bu süre şartını yerine getirmiş olurmuyum sizce. @victoribarbo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 30 Kasım 2024; 16:19:58 > -
Tüm işlemleri bugün mü yaptınız? Ne ladar sürdü üye olmak vs
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X