Arkadaşlar, puanımız sıfır iken 12500 lira veya üzeri turuncu hesaba para girişi yapsak 3 ay kampanyasına sayar mı? yoksa önce puan olacak, sonra mı 12500 24 saat kalacak.. şartlar değişti diye duydumda.. |
3 Ay Üst Üste 12.500 TL Para Transferine ING Turuncu Ekstra'dan 2.000 TL Nakit Promosyon (25. sayfa)
-
-
O uyarıyı banada veriyor sebebini anlamadım 3 kere 12500 ve üzeri al ver yaptım. -
O bildirim bana da geliyor. 1 kasımda 96.600 attım. 17 gün kaldı sonra çektim. Kabul etmeme ihtimal, yok.
-
Evet ihtimal bence de yok, sistemsel gönderilen bir mesaj bu belli ki. Kasım sonu ancak sistem Kasım görevini yerine getirdiğimizi anlayacak muhtemelen. -
-
Gece 12 de turuncu extraya katıldığınıza dair bi sms gelecek, önümüzdeki ay avantajları aktif oluyor (ücretsiz Eft vs.) Garanti olması açısından en az 24 saat hesapta tutmanızı tavsiye ederim
-
Tamamdır teşekkür ederim hocam -
Turuncu hesaba göndermemiz gerekiyormuş ben vadesize göndermişim kabul edilmemiş
-
ing mobilden görüntülü görüşme ile hesabı açtık.Bir kimlikle amuda kalkıp selfy çekmediğimiz kaldı.Neyse konuyu dağıtmayayım geçici şifre ile giriş yaptıktan sonra şifre yenileme ekranı geldi.internet olduğu halde internet yok diye tutturup sürekli uyarı verdi en sonunda uygulama kapandi.tekrar girmek istediğimde parolanız bloke olmuştur dedi.Bu ne şimdi anlamadım.Sim kartım uygulamayı kurduğum telefonda takılı olmadığı için böyle yapmış olabilirmi sizce.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 27 Kasım 2024; 23:47:49 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X