Şimdi Ara

3 Ay Üst Üste 12.500 TL Para Transferine ING Turuncu Ekstra'dan 2.000 TL Nakit Promosyon (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
791
Cevap
67
Favori
66.851
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ing müşterisi olmak haricinde tüm işlemleri bugün yaptım.İng hesabınız varsa turuncu ekstra programına kaydolmak, e-turuncu hesap açmak ve bu hesaba 12500 tl göndermek en fazla 5 dakikanızı alır.

• yeni ay gelmişken gerçek faiz oranlarını iletiyim. 12500 atarsanız piyasanın %50 altında faiz alıyorsunuz. varsa 49 ya da 99 atın

3 Ay Üst Üste 12.500 TL Para Transferine ING Turuncu Ekstra'dan 2.000 TL Nakit Promosyon
  • şartlarda 1 takvim günü boyunca dediğine göre haftasonu atsak problem olmuyor değilmi arkadaşlar

• 3 ayı da tamamladık, şimdi 10 ocağı bekliyoruz.

• victoribarbo kullanıcısına yanıt

Pasif çok, ayrıca çoğu kişi bir gün bekletecek zaten o kadar parayı atmaya gerek yok.

• para aktarma kampanyası qnb de de başladı.qnb kredi kartı olanlar baksın.

• nier kullanıcısına yanıt

tamam siz %30 alın. ben %30 almak istemiyorum bir günlüğüne de olsa. sanki piyasadan %60 alıyorsunuz da gelmiş %30 yerine %48 alın diye yazdığım şeye bilmeden yorum yapıyorsunuz

• victoribarbo kullanıcısına yanıt

Bilmeden mi? 7/24 10 20 lira için bütün bankaların sıcak fırsatlarında dolanıyorsun ama bana bilmiyorsun diyorsun 3 Ay Üst Üste 12.500 TL Para Transferine ING Turuncu Ekstra'dan 2.000 TL Nakit Promosyon Bu arada evet günlük pasifsiz %58 alıyorum, oraya dadanmamışsın henüz anlaşıldı.

• nier kullanıcısına yanıt
    Büyük lokma ye büyük konuşma. 2 hesap yetmiyor, ancak üçüncüyü açamıyorum...

3 Ay Üst Üste 12.500 TL Para Transferine ING Turuncu Ekstra'dan 2.000 TL Nakit Promosyon

bu arada cüzdan uygulamalarında 10 tl 20 tl gelmedi diye zırlayan ben değilim :(((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 6 Aralık 2024; 16:58:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İki hesaptan faiz alıyor yetmiyor diyor Allah doyursun ya. İşsiz faiz yiyici herif engellemiş beni tam da yanıt veriyordum. Herkesin senin gibi milyonları var sanki tribe bak 10 tane hesaptan faiz yemiyor insanlar. Belirli bir bütçesi vardır bilmem ne kadar bin yada yüzbin atıyorum, o parayı gider ortağa koyar alır günlük %58 ini pasifli ing de bekletecek değiller elbette. Çalışmak yerine her gün faiz yemekten işi gücü olmayan bu adama cevap bile vermezdim aslında hiç gerek yok.

Edit: kendisi tüm sülalesinin ve ailesinin tüm kimlik bilgilerini bilinen tüm banka ve e cüzdan uygulamalarına tereddütsüz veren bir şahıs, bunun gibiler bu şekilde zengin oluyor gördüğünüz üzere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 6 Aralık 2024; 17:9:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 Ay Üst Üste 12.500 TL Para Transferine ING Turuncu Ekstra'dan 2.000 TL Nakit Promosyon
  • Forumda herkese laf yetiştiren, sataşan iki kişi sonunda hızlarını alamayıp birbirlerine girmişler. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glory34 kullanıcısına yanıt
    Herkese hak ettiği cevabı veriyorum daha önce sana yaptığım gibi :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3 Ay Üst Üste 12.500 TL Para Transferine ING Turuncu Ekstra'dan 2.000 TL Nakit Promosyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün e-turuncu hesaptan farklı bir hesabıma eft yaptım 1 saat sonra aynı tutarı tekrar e-turuncu hesabıma aktardım. Turuncu ekstra puanım artmadı hiçbir değişiklik olmadı.

• çok şükür üçüncü rekatı da tamamladık, şimdi emeğin hakkını bekliyorum.

• Her ay sonu katılım sağladınız diye mesaj geliyor mu?

• vs-fb kullanıcısına yanıt

Yok sayaç felan, müşteri hizmetlerinde de yok. Kampanya bitimi sistem otomatik yükleyecekmiş. Bu kampanyada çok sorun çıkacak gibi hissediyorum ama hayırlısı.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.