Şimdi Ara

3 Ay Üst Üste 12.500 TL Para Transferine ING Turuncu Ekstra'dan 2.000 TL Nakit Promosyon (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
67
Favori
66.860
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hesaba defalarca kez eft havale yaptim hicbirinde puan vermiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onurrunoooo O kullanıcısına yanıt

ne zaman katıldınız katılımlar kasımda bitti

• Kevin GroBkreutz kullanıcısına yanıt

Kasimda katildim aralik ayi da problem tasiyorum kasimda sikinti cikmamaisti

• fkoc38 F kullanıcısına yanıt
    1000 TL alabilme şartı olarak davet edilen kişi ya emekli maaşını taşımalı ya da kredi kullanmalı diyor. Deveye hendek atlatmaktan bir tık daha kolay gibi duruyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ahbap kullanıcısına yanıt
    Bunu cozebildiniz mi

• bugün hoşgeldin faizi % 53'ten 37 ye düşürdüler acaba ortak app hariç güvenilir günlük faiz veren banka var mı? bilgisi olan yazarsa sevinirim. % 37 cok düşük kaldı. ing bitti benim için.

• epica06 kullanıcısına yanıt

kişiye özel mi bilmiyorum ama enpara 31 ocağa kadar günlük faiz veren hesapta %48 veriyor. pasif bakiye, minimum bakiye yok. paranın 23:00-05:00 saatleri arası hesapta durması yeterli.

• fox_doctor F kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim hocam sanırım kişiye özel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epica06 -- 24 Aralık 2024; 11:15:15 >
  • ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt

Hayır.

• Son transferide yaptık bakalım umarım Ocak ayında sorunsuzca yatar. Kayıt vs uğraşmayız

• Stereo Palma kullanıcısına yanıt
    kasım aralık ocak değil mi

Kampanyadan Turuncu Ekstra programına kayıtlı ING’liler faydalanabilir.
    Kampanya 1 Kasım 2024 itibarıyla geçerlidir. En son katılım tarihi 30 Kasım 2024’tür.
    Kampanyadan ilk kez Turuncu Hesap açan veya 31 Ekim 2024 tarihi itibarıyla Turuncu Hesap’ta bakiyesi bulunmayan ve 31 Ekim 2024 tarihi itibarıyla ING'de açık kredisi bulunmayan ING’liler faydalanabilir
    2.000 TL Nakit promosyondan, başka bir bankadaki kendi adına olan hesabından ING Turuncu Hesabına Kasım, Aralık ve Ocak aylarının her birinde en az bir kez EFT/FAST yöntemiyle tek seferde 12.500 TL ve üzeri para gönderimi yapan müşteriler yararlanır.
    EFT/FAST gönderiminin tek seferde min. 12.500 TL olacak şekilde Turuncu Hesap’a yapılması gerekmektedir. Parçalı gönderimler ile 12.500 TL'ye ulaşılması kampanya koşulunun sağlanması için yeterli değildir.
    Gönderilen paranın 1 takvim günü boyunca ING hesabından başka bir banka hesabına gönderilmemesi, Turuncu Hesap’ta tutulması gerekir. Para girişinin sağlandığı gün vadesiz hesaplar ve Turuncu Hesap’lardaki toplam net para girişinin minimum 12.500 TL olması gerekir. Turuncu Hesap’a giren toplam para girişi tutarı ile Turuncu Hesap ya da vadesiz hesaptan toplam para çıkışı (EFT/FAST/HAVALE ya da ATM’den para çekimi yolu ile) arasındaki fark 12.500 TL’den küçük ise kampanya koşulu sağlanmış sayılmaz.
    Gönderilen tutar ile kredi, fatura, KMH ve kredi kartı ödemesi yapılamaz.
    Kampanya kapsamında gönderimler tek seferde yapılmalıdır, parçalı gönderimler kampanyaya dahil olmaz.
    Bir ING’li kampanyadan 1 defa yararlanabilir ve en fazla 2.000 TL nakit promosyon kazanabilir. Ekim ayında düzenlenen Düzenli Geliri’ni getir kampanyasına katılan ve koşulları sağlayarak para gönderimi yapan müşteriler, Kasım ve Aralık’ta gönderim yaparak Ocak ayında nakit iade kazanımına hak kazanır. Ocak ayında da gönderim yaptıklarında Şubat ayında da nakit iade alamazlar.
    12.500 TL gönderim yapan müşteriler Turuncu Ekstra’da 3.250 puan almaya hak kazanır. Turuncu Ekstra puanları gün sonunda net para giriş çıkışına bakılarak ertesi gün yansıtılır.
    Nakit promosyon, 12 Şubat 2025 günü açık olan ING vadesiz hesabınıza yatırılır.
    İlk kez Turuncu Hesap açanlar 45 gün Hoş Geldin Faizi’nden yararlanır. Faiz oranları 5 milyon TL’ye kadardır ve alt limit üstündeki bakiyelerde geçerlidir, piyasa koşullarına göre değişkendir; yıllık, basit, brüttür.
    Hoş geldin döneminde olmayan, Turuncu Ekstra fırsat dönemindeki müşteriler için avantajlı Turuncu Hesap faizi para girişinden 2 gün sonra hesaba yansımaya başlar.
    Hoş geldin döneminde olmayan, Turuncu Ekstra müşterilerinin Turuncu Hesap faizleri bir sonraki takvim ayında hesabına yansır.
    ING’nin kampanya koşullarını değiştirme ve kampanya koşullarını sonlandırma hakkı saklıdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekim Kasım Aralık kampanyasından bahsediyor. Ben de o kampanyaya katılmıştım. Ekim Kasım Aralık kampanyası Ödülleri Ocakta yatacak. Sizin katıldığınız ayrı. Kasım Aralık Ocak kampanyası ödülleri şubatta yatacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altan2144 -- 27 Aralık 2024; 19:11:55 >
  • Ekimde başladı uzattılar heralde. Ekimde başlayana ocakta vermeleri lazım iade. Güncellenen kampanya ile başlayan 1 ay daha atar o zaman.

• altan2144 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Ocak ayı için ne zaman yatacağı hakkında gün verilmiş miydi hocam?

• Mylove kullanıcısına yanıt
    15.01.2025 olması lazım.

10 ocak diye not almışım.

• Aynen bende öyle bir tarih hatırlıyorum gibi.

Bu devam edecek mi ama o konu hakkında bilgim yok maalesef.

devam edeceğini sanmam. bu konun ilk mesajında ekran görüntüsü var. 10 ocakmış.

• E turuncu ya 13 bin TL attım az önce ,vadesiz hesaba 1 milyon çekeceğim Ortak dan kampanyayı bozar mı?

• https://www.ing.com.tr/tr/sizin-icin/mevduat-ve-yatirim/duzenli-gelirini-getir

ING hesabına ilk defa Ekim ayında para gönderen kişilere 2000 liralık nakit promosyon 10 Ocak'ta, ING hesabına ilk defa Kasım ayında para gönderen kişilere 2000 liralık nakit promosyon 12 Şubat'ta yatacak.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.