Şimdi Ara

3 Ay Üst Üste 12.500 TL Para Transferine ING Turuncu Ekstra'dan 2.000 TL Nakit Promosyon (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Vural460 , Erkan0644 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 12 Misafir (6 Mobil) - 7 Masaüstü7 Mobil
5 sn
795
Cevap
67
Favori
67.767
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1 gün kalması gerekiyor, puanlar 00:00'da tanımlanıyor.

• Suan yeni kampanya var mı arkadaslar ? Web sitesine girdigimde bu ayın sonu son olarak gözüküyor veya simdi hesap açsak yine 2000₺ promosyon kazanır mıyız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yurtbeyi -- 10 Aralık 2024; 15:29:5 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yurtbeyi kullanıcısına yanıt

Bitti hocam bu sonrakine kaldık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar arkadaşlar bu kampanya devam ediyormu acaba ? devam ediyorsa sanırım görüntülü görüşme yapmamız gerekecek kimlik okutma gibi bir durum oluyomu benim kimliğin çipi bozuk bu yüzden soruyorum.

• uygulamaya girdiğimde ana sayfada emekli müşterilerimize Özel İstanbul karta ₺300 yüklemeye 50 TL iade ibaresi gözükmüştü. herhangi bir katıl butonu vesaire de yoktu.
    bu kampanya uyarısini alan var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pazar günü atip pazartesi parayi ceksem sayılır mı acaba?

• dikiştutmazsabri kullanıcısına yanıt
    Kampanya detaylarında buna dair bir bilgi yok. Kağıt üzerinde engel yok ancak ben bunu müşteri temsilcisine sormuştum net cevap alamadım bu yüzden işimi sağlama alıp hafta içi ve resmi tatil olmayan günlerde işlemleri yaptım size de tavsiyem bu yönde olacaktır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Destek hesap borç nasıl ödeniyor bir türlü bulamadım,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilcc -- 15 Aralık 2024; 12:0:28 >
  • halilcc kullanıcısına yanıt

İnternet şubesinden bakın uygulamada bazı şeyler olmuyor çoğu banka da

• halilcc kullanıcısına yanıt
    Günü geldiğinde hesapta para varsa kendisi otomatik alıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün 16.00 gibi turuncu hesabıma 15bin lira gönderdim, az önce baktım hala puan yüklenmemiş. İlla 24 saat mi kalması lazım bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dikiştutmazsabri kullanıcısına yanıt

kampanya şartlarında belirtilmiyor fakat asıl amaç günlük faiz tanıtımı yapmak, para haftasonu girerse hesaba faiz işlemez, doğal olarak ya haftaiçi 24 saat tutmak gerekir, ya da cuma akşam 17:00 gibi atıp pazartesi çekilmesi gerekir

• srcn1905 S kullanıcısına yanıt

Bende riske etmedim hocam haftaici hallettim

• Tam 5-6 defa para transferi denedim, 12500 TL attım ama turuncu extrada 3250 puan olmadı. Neyde sıkıntı olabilir? Kaç gündür de bekletiyorum hesabımda.

• dieselsingle D kullanıcısına yanıt

Hocam limitleri yükseltmiş olabilirler kontrol etmekte fayda var. Geçen öyle bir bilgi mesajı gelmişti

• birikideneme B kullanıcısına yanıt

Hocam yeni limitler Ocak ayından itibaren geçerli olacak.

3 Ay Üst Üste 12.500 TL Para Transferine ING Turuncu Ekstra'dan 2.000 TL Nakit Promosyon

• dieselsingle D kullanıcısına yanıt

Aynı hesaplar arası gönderim yapıyorsan kısa sürelerde saymamış olabilirler. Kampanya sonunda sıkıntı çıkacak gibi hissetmiyor değilim bu yüzden. Bana da aynısı oldu. bir hafta bekleyip farklı bir hesaptan yapınca puan göründü gece 23:59 da mesaj geldi.

• Merhabalar. Turuncu ekstra plus kampanyaları arasındaki faizsiz harcama taksitlendirme kampanyası fatura ödemesinde geçerli oluyor mu?

• Böyle bir kampanya varmış ya da ben yeni gördüm
    3 Ay Üst Üste 12.500 TL Para Transferine ING Turuncu Ekstra'dan 2.000 TL Nakit Promosyon

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.