Şimdi Ara

3 Ay Üst Üste 12.500 TL Para Transferine ING Turuncu Ekstra'dan 2.000 TL Nakit Promosyon (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
486
Cevap
68
Favori
38.575
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    oldu geçen ay hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tatil günleri ve iş günleri saat 17'den sonra atılan paraya faiz işlemez, o yüzden 18.5 tl kar değil yaklaşık 15 tl kaybettin :D

• Arkadaşlar, 3000-5000 gibi (toplam tutara göre) vadelendirme dışında neden tutuyor. Yani faizlendirilemeyecek tutar kesintisi nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepbluee61 -- 2 Kasım 2024; 21:41:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • deepbluee61 D kullanıcısına yanıt
    günlük vadelide yüksek faiz sunan hemen her bankada var pasif bakiye malesef.
    sorsanız ihtiyacınız durumunda kullanmanız için vs derler büyük ihtimalle..

• deepbluee61 D kullanıcısına yanıt

Faizlendirilmeyecek miktar, her bankanın kendisine özel belirlediği ve anaparadan düşülüp faiz işletilmeyen miktar.

Örneğin INGBank 100000-250000 TL arası mevduatın 15000 TL'lik kısmını vadesizmiş gibi ayrı tutuyor ve faiz işlemiyor.

Örneğin Odeabank 100000-250000 TL arası mevduatın 20000 TL'lik kısmını vadesizmiş gibi ayrı tutuyor ve faiz işlemiyor.

Örneğin AlternatifBank 200000-250000 TL arası mevduatın 22500 TL'lik kısmını vadesizmiş gibi ayrı tutuyor ve faiz işlemiyor.

Bankalar bunu neden yapıyor sorusuna forum üyelerinin mantıklı bir cevap vermesi ilginç olur sanırım. Bütün bankalar yapıyor ve müşteri sisteme uyuyor.

• yalnız ben faiz almak maksatlı finansbanka atmadım parayı eft ücretsiz olduğundan mütevellit, hem ekside olan hesabıma para girişi olmasını sağlayıp piyasaya bi hareketlilik
    getirdim hemi de aynı gün çekerek kredi kartımın borcunu ödedim, ödediğim kartınan tekrardan alışveriş yapıp bi yerde aldım verdim eke nomiye can verdim,
    bunlar anlatması uzun şeyler ben fazla detay vermiyorum ki kafanız karışmasın, biz bu piyasaya yeni gelmedik, hele hele

(kıssadan hisse: TL bir canlı bombadır, boşta fazla tutmamak lazım, hemen bir şeye çevirmek elzemdir hele ki TL ile borçlanmak lazımdır)

AGA trade treyd etti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 3 Kasım 2024; 0:56:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kyibe kullanıcısına yanıt
    Ozaman genele vurunca vermiş oldukları%52 oran olmuyor.

• mevcuttur devam ediyor kampa bu şekilde 3 Ay Üst Üste 12.500 TL Para Transferine ING Turuncu Ekstra'dan 2.000 TL Nakit Promosyon

• ING turuncu hesapta duran 12.500 TL parayı başka banka hesabına gönderip aynı gün içinde tekrar ING hesabına gönderirsek turuncu ekstra puanı kazanamıyoruz. Bu detayı ING Turuncu Ekstra sık sorulan sorular kısmından görebilirsiniz.

3 Ay Üst Üste 12.500 TL Para Transferine ING Turuncu Ekstra'dan 2.000 TL Nakit Promosyon

Eğer ING hesabınızdaki 12.500 TL'yi döndürmek istiyorsanız bile eft işlemini aynı gün yapmamak gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• E turuncu hesapta bakiye olmaması maddesi işi bozuyor50krs 1- 3-5 lira her zaman e turuncu hesapta kalmıştır. Tam çakal bir madde koymuşlar kim hesabı sıfırlar. Veya e turuncu kullananları neden saf dışı bırakıyorsun? Dertleri ne anlamak çok zor

• C4H1T kullanıcısına yanıt

Çok güzel bir noktaya değinmişsiniz ing nin kurnazlığı turuncu hesabımda 3.5 tl varmış kampanyadan yararlanamadım.

• Maaş hesabınızı aktarın diyor, maaş ne alaka? Normal paramı ing ye yollasam yeterli olmuyor mu? İlla maaş alma şartı mı var?

• kartal0067 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler evden 2 tanesini halledememiştik.Bi aksilik olmazsa bu ay 3 katılım daha yaparız.

• Az önce açtım hesap, yarın deneyeceğim bakalım.

• nier kullanıcısına yanıt

Aslında ING'nin anlatmak istediği şey şu:

Kendi adınıza olan başka banka hesabından ING turuncu hesaba EFT yapmanız gerekiyor. ING hesabınıza başka birisi EFT yaparsa kampanyadan faydalanamazsınız.

• hamemo kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. En para hesabımdan 12.500 TL yolladım umarım sayar.

ek olarak: faiz paranın %45 ini faiz işletmiyor tam komedi 3 Ay Üst Üste 12.500 TL Para Transferine ING Turuncu Ekstra'dan 2.000 TL Nakit Promosyon  Hoşgeldin faizi vermişler ama işe yaramaz yani ne anlamı var.

3 Ay Üst Üste 12.500 TL Para Transferine ING Turuncu Ekstra'dan 2.000 TL Nakit Promosyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 4 Kasım 2024; 11:54:34 >

• nier kullanıcısına yanıt

maksimum getiri için pasif limitinin değiştiği üst limitten yatırmanız lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 4 Kasım 2024; 13:6:19 >
  • Geçen ay hesabı açtığımda ilk havalemi vadesiz hesabıma yapmışım. Daha sonrasında oradan E-turuncu hesaba havale yapıp birkaç gün beklettim. Şimdi diğer banka hesabımdan direkt e-turuncu hesaba havale yaptım. Sizce herhangi bir sorun olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kru3gerBey

Geçen ay hesabı açtığımda ilk havalemi vadesiz hesabıma yapmışım. Daha sonrasında oradan E-turuncu hesaba havale yapıp birkaç gün beklettim. Şimdi diğer banka hesabımdan direkt e-turuncu hesaba havale yaptım. Sizce herhangi bir sorun olur mu?
    Geçen ay ben de öyle yapmıştım. Müşteri hizmetleri kontrol edip baktı. Sorun olmaz dedi. Olursa kayıt açarız artık.

• Ayın 30 unda para attım hesaba lakin yanlış hesaptan atmışım isim farklı soyisim aynı daha sonra tekrar para attım kendi hesabımdan kampanya ya saymaz artık değil mi? Daha önce hesapta para olmaması lazım diye bir ibare vardı böyle olunca hesapta para olmuş oldu sanırım?

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.