Şimdi Ara

3 Ay Üst Üste 12.500 TL Para Transferine ING Turuncu Ekstra'dan 2.000 TL Nakit Promosyon (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
486
Cevap
68
Favori
38.568
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

iş günleri 17'den önce atılan paraya faiz işler sadece. 12500 atarsanız pasif bakiye sebebiyle %30 gibi bir faiz alırsınız. 49 veya 99 atmak lazım en zararsız şekilde kazanmak için

• victoribarbo kullanıcısına yanıt
    faiz islemeyecegini biliyorum kampanyaya sayar belki diye yapmistim. ilerleyen gunlerde belki bi daha faiz işleyecek sekilde yaparım garanti olsun
  • çaylaq kullanıcısına yanıt
    Şurada ne demek istiyır anlamadım;

Kampanyadan 05.11.2024-15.12.2024 tarihleri arasında Troy logolu karta başvuran ve bu tarihler arasında Turuncu Ekstra Banka Kartı ile yapılan POS harcaması yapan müşteriler için geçerlidir.
  • glory34 kullanıcısına yanıt

troy karta o tarihler arasında başvuracaksın ve harcamanıda o tarihler arasında yapacaksın diyor. sanal poslar geçerlidir yazıyor.

• ardack kullanıcısına yanıt
    Yeni gelecek Troy kartla harcamayı kastediyorsa sorun yok. Biraz muğlak olmuş, eski kartla harcama yapılıp sonra yeni gelecek kartla harcama yapılmalı gibi düşündüm bir an.
  • glory34 kullanıcısına yanıt

Aslında bunu müşteri temsilcisine sormak daha mantıklı dediğiniz gibi troy kartla harcama zorunluluğu olabilir.

Edit:

3 Ay Üst Üste 12.500 TL Para Transferine ING Turuncu Ekstra'dan 2.000 TL Nakit Promosyon

Şöyle bir madde var yani troy kartla yapmamız gerekiyor benim anladığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardack -- 8 Kasım 2024; 17:43:33 >
  • Yeni kartları troy gönderiyorlar zaten garip bi kampanya 😂
  • çaylaq kullanıcısına yanıt
    Turuncu kart hala teslim edilmedi. Bir de troy başvurduk. İkisi birlikte gelir herhalde artık. İkisinden de 1k harcarız...
    • "Kampanyadan sadece hedef kitlede yer alıp kendisiyle kampanya iletişimi yapılan ING’liler faydalanabilir.

en önemli madde bu, yeni başvuranlara zaten troy verdikleri için kampanyaya dahil değilizdir heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 8 Kasım 2024; 22:22:21 >
  • kraly61 K kullanıcısına yanıt
    Ben ekimde ingli olmuştum 12500 havala kampanyasi ve faizsiz kredi icin. Banka karti gelmisti açıp bakmamıştım. Şimdi kontrol ettim visa göndermisler. Troy'a selam verelim :)
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Bu sekilde iletisime gecilen var mıdır acaba
  • Bana geçen ay Visa yolladılar, bu kampanya için bildirim geldi uygulamadan. Kampanyaya dahilimdir sanırım.
  • victoribarbo kullanıcısına yanıt

Hocam ben devlet memuruyum ve maaaşımı maalesef bankadan alıyorum ve elimden geldiğince faize bile isteye girmiyorum. Aldığım kampanya paralarını da nerelere kimlere kullandığım bana kalsın, yargılama işi kimseye vazife değildir ha amaç fikir sormaksa fikrim bu yok eleştiri manasında ise yersiz olmuş kanımca.

Neyi amaçladığınızı çözemedim ama uzatmaya gerek olmadığını düşünüyorum, Allah'a emanet olunuz selâmetle 👋👋

• Troy kart 500 iade kampanyası kişiye özel. SMS gelmediyse, uygulamada çıkmadıysa boşuna atlamayın derim.
  • fox_doctor F kullanıcısına yanıt
    Bende uygulama da gözüktü dün başvurdum. 3 Ay Üst Üste 12.500 TL Para Transferine ING Turuncu Ekstra'dan 2.000 TL Nakit Promosyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan0644 -- 9 Kasım 2024; 8:56:23 >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt

benim şansıma visa göndermişler :D bende çıktı başvurdum. herhalde troy kart kotalarını dolduramadılar

• Ne kadar saçma,daha 3 gün oldu kart geleli..bize niye Troy gönderdiler o zaman..beş para etmez bir banka ,şu iadeyi alıp direk kapatacağım hesabı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 9 Kasım 2024; 10:31:39 >
  • Bana master gelmiş. Kampanyalarımda da gözüküyor da bu kartı da çıkartmanın avantajı ne olacak ki? Buna da ayrı bir aidat var mı?
  • Kru3gerBey kullanıcısına yanıt

Banka kartında aidat olmaz

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.