Şimdi Ara

3 Ay Üst Üste 12.500 TL Para Transferine ING Turuncu Ekstra'dan 2.000 TL Nakit Promosyon (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ririii Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
492
Cevap
70
Favori
39.433
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kredi kartı gibi okumuştum. Yanlış görmüşüm meğerse o zaman başvurayım hocam
  • Bana 2 gün oldu kart geleli troy göndermişler şansa bak. Üstelik kendileri gönderdiler ben istemedim. Kampanya felan da görünmüyor bende. Bu kampanyadan yararlanamayacak mıyım şimdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darksideofthemoon -- 9 Kasım 2024; 11:38:20 >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Bende de ayın 3.ünde gözüküyor basvuru. Bir de standart troy bu discover anlaşmalı olan da değil. Tamamen kapatma olayı nasıl oluyor şubesi yok bunların burada. 2000 tl alıp kapatacağım yaptıkları hiç hoş değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 9 Kasım 2024; 11:2:43 >
  • 'NE MUTLU' ki bana 2000 TL promosyonu ve 500 TL Troy kampanya iadesini alıp anında kapatacağım hesabımı.
  • benimde eskiden turuncu hesabımda 80 kuruş olduğu için kapmaya ya katılma hakkım yokmuş

• bende geçen ay troy kart istemiştim troy yolladılar. cüzdanda bir tanede troy olsun diye düşünmüştüm. kaçırdım kampanyayı.

• nier kullanıcısına yanıt
    Discovery anlaşmalı olanı nasıl oluyor ki,bide o dalga mı varmış..
  • Fena promosyon değilmiş kayıt olayım dedim başvuruyu tamamlatmıyor bana, ortada şube yok şubeye bekliyorlar bu neyin kafası ?3 Ay Üst Üste 12.500 TL Para Transferine ING Turuncu Ekstra'dan 2.000 TL Nakit Promosyon
  • Folivora kullanıcısına yanıt
    Şu anda bende kayıt olacaktım aynı uyarıyı verdi tamamlatmadı, musteri limitleri doldu herhalde
  • Visa kart geldi, troy bekliyorum. 15 Aralık öncesi gelsin de 1000->500 faydalanalim
  • kart gelince iyzico salı kampanyası ile kombo yapıcam haftaya

• Benim troy kart uygulamada gözüküyor. Sanırım sanalda da kampanya geçerliydi. Kartı beklemeye gerek kalmadan harcama yapabiliriz dimi?
  • Sonder7878 S kullanıcısına yanıt

Kendi hesabindan olma sarti mi, baska hesaptan gelirs ekabul olmaz mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Onurrunoooo

Kendi hesabindan olma sarti mi, baska hesaptan gelirs ekabul olmaz mi

Başka kişi ING Turuncu hesabınıza para gönderirse kampanya şartlarını sağlamamış olursunuz.

• ING'ye hoş geldiniz, buyrun bu da nakit iade hediyeniz!

Tebrikler, ING'li oldunuz! Şimdi sıra ING'li olmanın meyvelerini toplamakta. Hemen vadesiz hesabınızdan Otomatik Fatura Talimatı verin, verdiğiniz her talimat için 100 TL, toplamda 500 TL'ye varan nakit iade kazanın. Daha çok talimat verin, daha çok kazanın, ING farkını hemen yaşamaya başlayın.

*Kampanya sadece bu ay içerisinde, vadesiz hesaptan verilen yeni otomatik fatura talimatları için geçerlidir.

*Nakit hediye, faturalarınızın vadesiz hesabınızdan otomatik olarak ödenmesi ve iptal olmaması durumunda, kampanyaya katılımınızdan sonraki ikinci ayın ortasında vadesiz hesabınıza yüklenir. Otomatik Fatura Talimatı'nın aktif olması gerekir. İptal edilip yeniden verilen faturalar kampanyaya dahil edilmez. 5 adetten fazla Otomatik Fatura Talimatı verilmesi durumunda ek bir tutar ödenmez.
  • victoribarbo kullanıcısına yanıt
    İyi fikir
  • Benim kart kuryeden kırık bir şekilde troy gelmişti. Kartı yeniledim bu sefer visa geldi şimdi baktım kampanyalar kısmında troy kampanyası gözüküyor ona da başvurdum. İlk kartı troy gelenler bu şekilde deneyebilir

• bildirimdeki troy kampanyasına başvurdum ama başvurularda gözükmedi. başka gün yine ayni sekilde başvurdum yine görünmedi. umarım iki kart gelmez
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.