Şimdi Ara

3 Ay Üst Üste 12.500 TL Para Transferine ING Turuncu Ekstra'dan 2.000 TL Nakit Promosyon (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
781
Cevap
66
Favori
65.173
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, kampanya kasım ayinin sonuna kadar uzatılmış, peki biz kampanyaya ekimde katıldık, ödüller bize ocakta mı yatacak yoksa şubat ayında mı bu konuda bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mylove kullanıcısına yanıt

Kampanyayı katılamayanlar için uzatmışlar ekimde katılanlar için 12 ocakta yatacak. İyi günler hocam.

• her ay ilk para gönderimini mi sayıyor? puanı 12 bin yapmak için sonradan para göndersek olmuyor mu

• Knocckback K kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam teşekkür ediyorum. Dün parayı tam 24 saat olmadan çekmişim. 23 saat 20 dakika olmuş yanılmıyorsam ama bana mesaj geldi. Kimisi 24 saat olmalı diyor o yüzden tereddütte kaldım!

Sizin yorumunuz nedir?

Gelen mesaj bu

Bilgilendirme: Turuncu Ekstra programi kapsaminda Kasim ayinda 3250 puan ve uzeri topladiginiz icin Turuncu Ekstra Plus haklarindan faydalanabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    24 saat 1 gün kalmali net temsilci öyle dedi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cesarepavese C kullanıcısına yanıt
    puan için gönderin olur puan yukselir

• kartal0067 kullanıcısına yanıt

önceki gün gönderdm ama saymadı. bugün çektim hesabı 0 yaptım yarın yine gönderip denerim

O mesaj kampanyayla alakalı değil, para attığın zaman puan gün sonuna gelir ona göre program hakkı verir. 1 takvim günü diyor en az 24 saat hesapta tutmanız gerekebilir. Bu sebeple garanti olsun diye 2-3 gün hesapta tutan var ben de 48 saat tuttum. En iyisi temsilciyi arayın net bilgi verir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu turuncu hesap muhabbetine çok aşina değilim de şunu sormak istiyorum hani 24 saat kalacak diyor ya paraya faiz işletiyor mu yoksa olduğu gibi 12500 TL olarak geri mi çekiyoruz parayı ? Yani bildiğim kadarıyla bu turuncu hesap avantajlı faiz veren hesap o nedenle soruyorum ?

• mexalon M kullanıcısına yanıt

5-6 tl kadar bişey işliyor

• ekimde 22 saat bekletmişiz parayı. ekim geçerli olmayacak mı? bilgisi olan var mı?

• huzyin67 kullanıcısına yanıt

takvim günü diyor, 23:59'da atıp 00:01'de çeksen bile olması lazım. 24 saate takılacaklarını sanmıyorum yazmıyor zaten

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    Sordum şimdi geçerli dedi mh

• Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt

Eyvallah faiz varsa beni bozar. Çok teşekkürler hocam bu kampanyadan da yararlanamadık sağlık olsun 😀

faiz gelsin istemiyorsanız cuma atın pazar çekin.3 günlük getiri diye ayarladığı için faiz getirisi de olmaz

• Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt

Faiz almadan oluyor yani. Neden ki hocam haftasonu diye mi işlemiyor faiz. Mahsuru yoksa özelden bilgi verir misiniz tam nasıl yapacağız konuyu işgal etmeyeyim.

Katıldığın kampanyanın parasını da milletten aldıkları faizlerden çıkarıyorlar bilginiz olsun.

• nier kullanıcısına yanıt

Hocam bu mantıkla devletten aldığımız maaş da faiz gelirinden. İşin özü keşke hiç ama hiç bulaşmadan yaşayabilmek mümkün olsaydı ama kendimce paramı bizzat faize yatırmıyorum. Bu hassasiyetin ölçüsü de bırakın da şahısların kendine ait kalsın.

Saygılar

bankadan faiz almakla bankanın faizden elde ettiği geliri almanın ne farkı var ki? bunu da almaman lazım faiz olmasa bile. kirli para olmuyor mu size göre?

• dün akşam 20.00 gibi attım sabah 9da cektim 25bin faiz islemedi ama kampanyaya sayar herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrecan3321 -- 8 Kasım 2024; 11:41:49 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.