hem normal hesaba hemde e turuncu hesaba farklı bir hesabımdan eft yaptım ama 2 gün oldu hareket göremiyorum neden acaba ? |
3 Ay Üst Üste 12.500 TL Para Transferine ING Turuncu Ekstra'dan 2.000 TL Nakit Promosyon (17. sayfa)
-
-
Bu akşam E turuncu hesabıma attım parayı geç kalmış olmam umarım 31 ine kadar eturuncu hesap açanlar yazıyor ING websitesinde.
-
ben de bu akşam mobilden üye olup hesap açtım, turuncu hesaba katıldıktan sonra para gönderdim. az önce msj geldi turuncu extra haklarından faydalanabilirsiniz diye. sorun yok gözüküyor.
-
Banada geldi hocam bu mesaj 23.59 da. 3250 puan kazandınız vs diye. Bu ayı kurtardık o zaman, iyi oldu.
-
Ücretsiz Para Transferi geç EFT veya mesai dışı Fast i de kapsıyor mu acaba ? Yoksa sadece mesai saatleri içinde yapılanlar için mi geçerli ?
Şuan EFT için ücret çıkıyor ve bunu turuncu ekstra avantajların Kasım ayında hak kazanılacağı veya geçerli olacağından dolayı olduğuna bağlıyorum. -
turuncu ekstraya kaydolup 12500 attıktan 1 gün sonra eft ücretsiz oluyor. her saatte yapılan eft ücretsiz
-
Geçmiş mesajlara bakarsanız, iki farklı senaryo yaşanmış. Kimisinde EFT bir gün sonra ücretsiz olmuş kimisinde ise sonraki aya geçildiğinde.
Bende de bir gün geçtiği halde eft ücreti çıkmakta. Benim düşüncem, yeni üye olanlara özel avantajlara hemen sahip oluyorlar, mevcut müşteriler ise şartları sağladıktan sonraki ay.
Sitesinde de Turuncu Ekstra Avantajlarının (Ücretsiz Para Transferi de bu avantajlardan biri) bir sonraki ay başladığı yazmakta:
-
1 gün sonra eft ücretsiz oldu bende.
-
Yeni mi mevcut müşteri misiniz ? yada yeni mi e-Turuncu hesap açıp Ekstra lı oldunuz ?
Önceki mesajları okursanız, kimisinde oluyor kimisinde olmuyor ertesi gün.
Ama şartlara bakarsanız, sonraki ay olması gerekiyor ki ben de de olmadı zaten ertesi gün !
Mevcut müşteriyim, Eylül ayında şartları sağlamadığım için Ekim ayında Avantajlardan yararlanamıyorum.
Ekim ayında sağladım, Kasım da yararlanacağım. Yani mecburen yarını bekleyeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_runo -- 31 Ekim 2024; 11:18:29 > -
Yeni müşteriyim. İlk defa ing bank ta bir hesabım oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darksideofthemoon -- 31 Ekim 2024; 11:36:42 > -
İşte aramızdaki fark burada başlıyor.
Bu durumda, önceki aya ait geçmişiniz olmadığı için ve yeni üye olmanız sebebiyle sizi Avanatajlardan hemen yararlandırmışlar anlaşılan.
Edit:
Fırsat Dönemi kapsamında olanlar avantajlardan hemen ertesi gün faydalanıyor:
https://www.ing.com.tr/tr/sizin-icin/kampanyalar/turuncuekstra-firsat-donemi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_runo -- 31 Ekim 2024; 11:45:17 >
-
Olabilir. Yarın 1 kasım itibari ile 12.500 daha göndereceğim böylece kasım ayının gereğini de tamamlamış olacağım yanlış düşünmüyorum değil mi?
-
Epeydir ing müşterisiyim fakat hesaplar deaktif, turuncu extra da yok. Bende katılabilir miyim? Kampanyalar bölümünde kampanya gözükmüyor -
katılabilirsin. ben katıldım oldu
-
30 ekim saat 22.00 dan önce attıysan dahil olursun. Temsilci öyle dedi -
31 Ekim olmasın o ?
-
Evet bugün bankaya gittiğimde maalesef ne kadar haklı olduğunuzu bizzat yaşadım;
izmirde üçkuyularda bir şubeye gittim, sıra numarası yok koltuklarda sıra oluşuyor ve herkes kayarak çalışan 2 vezneye gidiyor gittiğimde 10 kişi kadar sıra vardı benden sonra daha da çoğaldı yanımdaki adam 50 km mesafeden şifresini unuttuğu için torbalıdan gelmiş, neyse sıra bana geldiğinde veznedar daha önce hesap açıp kapadığım için bu kampanyadan faydalanamazsın dedi benimde sıtkım sıyrıldığı için kalsın dedim girmesi bir dert çıkması ayrı,
varsın olmasın 2 bin tl nasılsa hayatım değişmeyecek olan boşa kürek çektiğime oldu nasip değilmiş ama böyle bir bankada çalışmak bu kadar zor olmamalı...
-
oraya kadar gitmişken açıverseydiniz keşke
tezgahtar viş yapmaya
kaybedecek ne vardı ki hem? cebinden para mara çıkmıyor ki,
bi zararınız olmazdı, -
31 ekim 00.55 de yolladım parayı
şuan takvimler 1 kasım 00.03
parayı çekebiliyor muyum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X