Zaten bir gün tutup faiz almak daha mantıklı. Gece yatırıp 2 dakikada çekmek daha saçma. 14:00 gibi yatırıp ertesi gün 13:00 gibi çekseniz de sorun olmuyor. Banka iş günü dediğinde nasıl her geçen iş gününde 24 saat kalmasını ya da çalışma saatlerini demiyorsa burada da paranın yatırıldığı saatten itibaren tam 24 saat geçmesini istemiyor. 15.01.2025 gibi bir tarihin değişmesinin yeterli olacağından bahsediyor. Şurada da örneği var: https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160457728 24 saatten az tutup ödül almış çünkü tek şart takvim günü. Niye bu kadar uzadı anlamadım. Hesaba yatırılan parayı takvimdeki tarih değiştiği gibi çekebiliyoruz. 23 saat 59 dakikada çeken birine de takvim tarihi değişirse ödül yatması gerekiyor ve maddelere göre şikayet etme hakkı oluyor. Olay da zaten ödülü yatmayanlara bahane olarak bunu deme hakkı olmamaları. Öyle derseler BDDK şikayeti yolu doğuyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
3 Ay Üst Üste 12.500 TL Para Transferine ING Turuncu Ekstra'dan 2.000 TL Nakit Promosyon (38. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bence 24 saatten az tutana, yatan ödül geri alınsın,konu kapansın en doğrusu budur..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok yahu bir şey olmaz bu İNeGten
biz Ezgi mola'nın yüzü hürmetine tatlı diline kandık da girdik bu işe
Ezgi reklam parasını aladursun
biz havamızı alalım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu hala devam ediyor mu
Şimdi ing den mesaj geldi. Geçte olsa para hesabıma yattı. 3 ay boyunca parayı attım 1 gün sonra çektim Temiz 2000 tl. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler 🙏quote:
Orijinalden alıntı: ens1252
Aynı durum bende de var yarın 5 e kadar yatacak kampanya birimine mail atılacağı söyledi. 5 e kadar bekliyorum bakalım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Buda bugün yattı
Kayıt mı açtırdınız. Bana yatmadı hala
-
Hicbirsey yapmadım kendisi yattı
quote:
Orijinalden alıntı: sulelelehala yatmadı, 17'sine kadar sürebilir diyor. e siz arayıp yarın yatacak en geç dediniz dedim. kayıt açalım yine de dediler. bekliyorum
para yattı bu sabah
-
Bende şimdi kayıt açtırdım. Önceki kampanyayı gününden önce yatırdılar bunu ise gününde yatırmadılar.
Aynen benim de bugün yatmis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Arkaşlar ben bu turuncu hesaba kayıt oldum 17.500 para yolladım ama hala hiç bir şey gözükmüyor bu kampanyaya katılım nasıl sağlıcaz.
-
Gündüz aradım transferlerin bi tanesini turuncu hesaba yapmamışsınız o yüzden kampanya şartlarını gerçekleştirmemişsiniz dediler tamam dedim kapattım. beş dk sonra arayıp hesaplarımı kapattırmak istiyorum dedim birini kapattılar, bi tane de yatırım hesabı varmış onun kapanması için kayıt oluşturdum. yatırım hesabı kapandıktan sonra diğer hesabı da kapatabilirsiniz dediler. şimdi mesaj geldi 2000 lira yatmış hesaba. gerçekten garip bi banka
-
En ucuz sigorta fiyatı nedir acaba. Kişiye göre değişir gerçi. Birde sigortayı ödülü aldıktan sonra iptal edebilir miyiz acaba.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ekim'de 12500 göndermişim. Kasım 15'e kadar kalmış para. Kasım 15' de parayı başka hesaba gönderip, o ayın şartı sağlansın diye aynı gün tekrar ING'ye göndermişim ve bir günden fazla da kalmış. Bu yüzden saymıyorlar benimkini. Paranın o ay için gelip gelmediğine geldiyse de 1 takvim günü kalıp kalmadığına bakmaları gerekmiyorlar mı? Para gelmeden önceki para çıkışı ne ilgilendiriyor ki onları?
Umudu kesmiştim biraz evvel 2000₺ yattı SMS'i geldi. Sağolasın ING
Hayır, net giriş maddesi bulunuyor. Kampanya, gelir getirmeniz üzerine. Aynı parayı çekip yatırmak da gelir getirmek sayılmaz. Hesaptan 12500 TL çekip tekrar 12500 TL gönderirseniz net girişiniz 0 TL olur. Ya 25000 TL göndermeniz ya da ertesi gün göndermeniz gerekiyordu.
Alıntı
metni:Para girişinin sağlandığı gün vadesiz hesaplar ve Turuncu Hesap’lardaki toplam net para girişinin minimum 12.500 TL olması gerekir. Turuncu Hesap’a giren toplam para girişi tutarı ile Turuncu Hesap ya da vadesiz hesaptan toplam para çıkışı (EFT/FAST/HAVALE ya da ATM’den para çekimi yolu ile) arasındaki fark 12.500 TL’den küçük ise kampanya koşulu sağlanmış sayılmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 16 Ocak 2025; 19:12:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet, öyleymiş. Temsilci de aynısını söyledi. Teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X