Göğüs ve kol geliştirmek için ne yapmak lazım.Özellikle göğüsleri düzeltmem lazım hafif tombulluk var.Pek rahatsız edici değil ama yinede olmasın.Dambıll,Fitness pump ve yay var ne yapabilirim bunlarla.
Senin de yazdığın bir konuya birşeyler yazmıştım , konuyu sen mi açtın hatırlamıyorum.O konuya bir bak belki işine yarar.
Ben yine söylüyorum Salona gitmeden göğüs gelişmez
Alt göğüs , üst göğüs , blover , kanat bunları yapmadan göğüs şekillenmez.O yüzden piyasadaki saçma aletlere verilen parayla imkan varsa salona yazılın.
Ben 5-6 aydır çalışıyorum göğüste büyük fark var. Salona gitmedim. Göğüs için sadece şınav çektim.
Okulda bir çocuk var aynı senin gibi sadece şınav , mekik çekmiş senelerdir.
Alışkanlık haline getirmiş hergün çekiyor.Ama senin imkanın varsa o 6 ayda göğüste şınav çekerek yaptığından çok çok daha fazlasını salonda yapabilirdin.
arkdaşlar ağırlıkları kaç haftada bir artırmam doğru olur?
quote:
Orijinalden alıntı: superfare
quote:
Orijinalden alıntı: Einstein
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: YamYamPokemon
Göğüs ve kol geliştirmek için ne yapmak lazım.Özellikle göğüsleri düzeltmem lazım hafif tombulluk var.Pek rahatsız edici değil ama yinede olmasın.Dambıll,Fitness pump ve yay var ne yapabilirim bunlarla.
Senin de yazdığın bir konuya birşeyler yazmıştım , konuyu sen mi açtın hatırlamıyorum.O konuya bir bak belki işine yarar.
Alt göğüs , üst göğüs , blover , kanat bunları yapmadan göğüs şekillenmez.O yüzden piyasadaki saçma aletlere verilen parayla imkan varsa salona yazılın.
Ben 5-6 aydır çalışıyorum göğüste büyük fark var. Salona gitmedim. Göğüs için sadece şınav çektim.
Alışkanlık haline getirmiş hergün çekiyor.Ama senin imkanın varsa o 6 ayda göğüste şınav çekerek yaptığından çok çok daha fazlasını salonda yapabilirdin.
Hmm ama kas geliştirebilriz değil mi ? Bunun için program nerden bulabilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: barkınbossu
supplement protein a.a falan kullanmicam ama
kimse cevaplamamış. kas yapacaksan protein şart. ister protein tozu kullanırsın ister et yer süt içersin. eğer protein almazsan kasların erir. söylemesi benden
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Einstein
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: YamYamPokemon
Sözünden dönme hemen hani gelişmezdi?
quote:
Orijinalden alıntı: barkınbossu arkdaşlar ağırlıkları kaç haftada bir artırmam doğru olur?
valla kardes ben spor saloununa gitmstim 3 kilo ile basladm kolay geldigi icin 1 hafta icinde 5 kiloya gectm 5 kiloda 1 aya yakin sora 7,5 kiloya gectm buna gore kendini ayarlayip duzenli olarak yaparsan 1 ayda kol koku ve kasinda gelisme olur ama sadece dumble olck is degil kesinlikle gogus yaglari icinde ensede sopa cok faydali
yapamzsın diye biş yok ama yukarıda da yazıldığı gibi hani demişler ya " amele taş taşıyo sende neden olmasın" evet aynen amele gibi olur :=) O nedenden dolayı bilinçli bir şekilde yapmanda fayzda var.
upup
sadece kol çalısma omuz göğüs falan da calıs
quote:
Orijinalden alıntı: Tayfa-140
Ben kol kaslarını şınavla belli bir yere getirmiştim, şu aralar da yeni başladım 3'er kiloluk dambıllarla 80'er tane çekiyorum. Bu sayıyı düzenli olarak artırıyorum. Yeterince kas oldu diyebilirim kollarda. Bir de el ve bilek kasları için pense benzeri birşey var ondan al. Düzenli şekilde çalışırsan 1-2 ayda baya yol katedersin herhalde.
Bu işte profesyonel değilim, sadece tecrübelerimi yazdım. Daha iyi bilen arkadaşlar daha doğru bir şekilde yardımcı olacaklardır sana.
Ağırlık yerine sayıyı arttırman kasların incelmesine neden olur. Sana tavsiyem düzenli olarak ağırlığı arttırmak.
5 kgden 8e 1 ayda geçmek normal midir?
Buyrun size şınav ve barfiks program, imzamda da var aynısı: