Şimdi Ara

3 ayda dumbell ile kol çalışmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaşlar 3 ay boyunca düzenli olarak dumbell ile sırf kol çalışsak gözle görülür büyüme olur mu?

• Bu forumda herkez arnold olduğundan, gelişme olmaz vb cevapları gelecektir, kişisel fikrim evet.
  • bu forumda herkez bi body builder gidiyor herkezi tskya alcaklar
  • Ağırlıkları düzenli olarak artırırsan evet.
  • Dambıl fln bos sınav mekik dambıl kullanman icin doğru hareketleri bilmen lzm sehpaları fln var istersen bi sen sına mekikle basla 3 ay fln
  • supplement protein a.a falan kullanmicam ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Bu forumda herkez arnold olduğundan, gelişme olmaz vb cevapları gelecektir, kişisel fikrim evet.

Tam bunu yazacaktım ben de.

Herkes olmaz der ama ham iken başlayınca en kısa sürede en hızlı gelişen bölge kollardır.

Düzgün beslenir antreman öncesi sonrası yediklerine dikkat edersen olur.

Not:Ben 3 aydır yapıyorum başlamadan öncesi ile sonrası arasında çok fark var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaç kg dumbell ile...
    3 yıl önce açıldı
    Tekstilde 2 ay çalışmak
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben kol kaslarını şınavla belli bir yere getirmiştim, şu aralar da yeni başladım 3'er kiloluk dambıllarla 80'er tane çekiyorum.
    Bu sayıyı düzenli olarak artırıyorum. Yeterince kas oldu diyebilirim kollarda.
    Bir de el ve bilek kasları için pense benzeri birşey var ondan al.
    Düzenli şekilde çalışırsan 1-2 ayda baya yol katedersin herhalde.

Bu işte profesyonel değilim, sadece tecrübelerimi yazdım. Daha iyi bilen arkadaşlar daha doğru bir şekilde yardımcı olacaklardır sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: majesticman

Dambıl fln bos sınav mekik dambıl kullanman icin doğru hareketleri bilmen lzm sehpaları fln var istersen bi sen sına mekikle basla 3 ay fln

Sen ömründe hiç body yaptın mı ?

Mekik kolları mı çalıştırır , adam sadece dumbell ile diyor.

Sıfırdan başlayınca kollar ilk 6 ayda çok gelişir , sonra sabit olarak gider.

Ben de protein tozu , aminoasit almadım ama kollarım çok gelişti.

Bilmeyenler yorum yapmak zorunda değil yanlış yönlendirmeyin insanları.
  • Göğüs ve kol geliştirmek için ne yapmak lazım.Özellikle göğüsleri düzeltmem lazım hafif tombulluk var.Pek rahatsız edici değil ama yinede olmasın.Dambıll,Fitness pump ve yay var ne yapabilirim bunlarla.
  • Elbette olur...

Yalnız bilmen gereken bi kaç şey var;

* İlk başlarda ufak kilolarla ısındır kollarını (4 set yapacaksan 1 sette ısınmak için yap onu setten sayma)

* Düşük ağırlıklardan başlayarak çalışmaya başla giderek arttırırsın.

* Bir kaç gün ağrın olabilir, ağrıların geçmesini bekleme her gün düzenli olarak çalış o ağrılar zamanla kaybolacaktır.

Hadi kolay gele..
  • İlk aylar daha fazla gelişme olur. Gözle görülür bende ilk 2 ayda olmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YamYamPokemon

Göğüs ve kol geliştirmek için ne yapmak lazım.Özellikle göğüsleri düzeltmem lazım hafif tombulluk var.Pek rahatsız edici değil ama yinede olmasın.Dambıll,Fitness pump ve yay var ne yapabilirim bunlarla.

Senin de yazdığın bir konuya birşeyler yazmıştım , konuyu sen mi açtın hatırlamıyorum.O konuya bir bak belki işine yarar.

Ben yine söylüyorum Salona gitmeden göğüs gelişmez

Alt göğüs , üst göğüs , blover , kanat bunları yapmadan göğüs şekillenmez.O yüzden piyasadaki saçma aletlere verilen parayla imkan varsa salona yazılın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: superfare

quote:

Göğüs ve kol geliştirmek için ne yapmak lazım.Özellikle göğüsleri düzeltmem lazım hafif tombulluk var.Pek rahatsız edici değil ama yinede olmasın.Dambıll,Fitness pump ve yay var ne yapabilirim bunlarla.

Senin de yazdığın bir konuya birşeyler yazmıştım , konuyu sen mi açtın hatırlamıyorum.O konuya bir bak belki işine yarar.

Alt göğüs , üst göğüs , blover , kanat bunları yapmadan göğüs şekillenmez.O yüzden piyasadaki saçma aletlere verilen parayla imkan varsa salona yazılın.

Ben 5-6 aydır çalışıyorum göğüste büyük fark var. Salona gitmedim. Göğüs için sadece şınav çektim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Einstein
    quote:

Orijinalden alıntı: superfare
    quote:

Ben 5-6 aydır çalışıyorum göğüste büyük fark var. Salona gitmedim. Göğüs için sadece şınav çektim.

Salonda göğüs çalışılacaksa şınav sadece bi ısınma hareketi olarak kalır

• normalde olması lazım ama senin vücuduna da bağlı tabi.
  • amele taş taşıyor oluyorda sen düzenli çalışırsan neden olmasın ama spor salonuna gitmeni daha çok tavsiye ederim
  • imkan yok salona.ağırlıkları kaç haftada bir artırmam doğru olur?
  • beyler bu gerçek inci spotmu olan yoksa ormu olan?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.