Diğer serverları bilmiyorum ama kendi oynadığım Greece server'ına baktığımda, 2 olympus botçusu dışında kimseyi tanımıyorum. 64+ botter'ları banlamıyorlar. Her ban listesine göz boyamak için 1-2 tane 70'lik botter koyuyolar, biz de "vay be helal olsun gm'lere" diyoruz.
Bu listedekilerin %90'ı, para kasan botlar. O powerlevel'daki gold'lar nereden geliyor sanıyorsunuz?
quote:
Orjinalden alıntı: murderuo
Poseldon ,titanastlas ve d34th kaldı ............. Buliste gostermelik yaaa işte biz calışıyoruz gibisinden
Sadece onlar mı kardeş? Olympus ve Chevaliers guild'inin %95'i botçu. Cave'de az çekmedim onlardan.
takucuğum ne dertliymişsin sen yaaaa geri dönme planları war mı oyuna ? bence bu godblade le saigonu da neden banladılar biliyor musunuz ? bu revılition guildinde bir pislik var hepsi full sos dolu dupe mupe olaylarında parmakları war (komplo teorisi bunlar ciddiye almayın) ; şimdi bu godblade denen şahıs komple sos takılıyor kesin bir pislik war saigonda fellik fellik sos blade arıyordu Allah bilir godblade lerle bir alışverişi oldu gari,bim arada banlandı (nasıl iyi kurdum di mi?) tabi zavallı botcuk saigon a yazık oldu arada kaynadı yoksa botcuları banladıkları yok.
saşdflsdgdfgfdgfd
böle salak salak şey yazmayın
oşşşş o ne la
omerrefik eleman sen iyimisin oraya buraya girip salak salak şeyler yazıyorsun bide bu akıllım geyik bölümüne gelmiş post kasmaya çalışıyor ama bilmiyorki orda yazdıkların msj olaarak geçmiyorrrrr
olympustaki asıl botcuların nicki yok burda hiç göstermelik ban bunların hepsi.
quote:
Orjinalden alıntı: mai_mai
takucuğum ne dertliymişsin sen yaaaa geri dönme planları war mı oyuna ? bence bu godblade le saigonu da neden banladılar biliyor musunuz ? bu revılition guildinde bir pislik var hepsi full sos dolu dupe mupe olaylarında parmakları war (komplo teorisi bunlar ciddiye almayın) ; şimdi bu godblade denen şahıs komple sos takılıyor kesin bir pislik war saigonda fellik fellik sos blade arıyordu Allah bilir godblade lerle bir alışverişi oldu gari,bim arada banlandı (nasıl iyi kurdum di mi?) tabi zavallı botcuk saigon a yazık oldu arada kaynadı yoksa botcuları banladıkları yok.
=)) yok. dün 1 ay sonra ilk defa girdim ne var ne yok diye, millet farm'ı bitirmiş, full sos dizmiş, intçiler bile hacamat etti beni. moralim bozuldu çıktım sonra :P
O GÜN [1 AY ÖNCE]; BABELDE ; bello die biri vardı... 5dk önce önümde adam açtı(doğdu işte) 5-6 dk geçti adam geldi. Baktım sonra çıktı geri girdi.. Herşeyini taktı tekrar çıktı-girdi Guilde aldım... 4 günde 7 lvl atladı... Donate GPsi 25000 felandı 10 günde.. Adam 68 oldu çıktı guildden bug reporta hemen yazdım.. Adam banlandı...! zuhahaha
/ Over_lord / bu oasisdeki adam turk lvl 30 duk bırlıkte suan adam 46 lvl 1,5 haftada oldu bunu ben 35 tabi o banlandı
bone arkadasında dedigi gibi olympustaki botcuların hicbiri yok burda ben serverın acıldıgından beri oynuyom ama bunların birini isimini bile duymadım sırf goz boyamak icin banlamıslar asıl botcular ise su anda charlarının tadını cıkarıyo her gece kapısma oluyoo admlar hepsi 64 + olan bize oluyo bu ban listesine sade guluyorum baska bişi yapılmıo cunku
quote:
Orjinalden alıntı: emussa
heh tam komedi bizi aptal yerine koymaktan bişey değil bu. Bunların ( babel serverı iin söylüyom) hiçbirini zaten görmedim tam tersi tüm otçular olduğu gibi duruyor. Bunlar kesin crackli programı kullanan ezik lvl adamlardır....
çok doğru arkadaşım..bende venice'deyim..bu banlananların hiçbirini tanımıyorum...
YA ABİ SU THE_ONE YINE OYUNDA STAL KURMUSTU GORDUM BU NE BICIM BI OLAY YA YADA OYUNDAN CIKINCA GIREMIYCEK DİMİ ?
OLympusta kı botcular yok bunlar goz boyamaca asıl bot kullananlar yok burda
ya biri izmirde silk satan yerleri yazabilirmi yada botu anlatsın bnaa kasılmıyo böle
Bence de Asıl Botçular Yok
quote:
Orjinalden alıntı: baba34
xian galiba çok ahlaklı server kimse yok yaww
oasis daha ahlaklı
Bence En Çok Botçu Xian'da Var Bi Görne Ağzın Açık Kalır