Şimdi Ara

3 AYDAN BERİ GELMEYEN BAN LİSTESİ SONUNDA GELDİ !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bot User List and Punishment Policy Notice 10/19 Update

Date : 10/19/2006
    inquiry : 2189

Hello. This is Silkroad Online.

As we have posted before, we will be investigating alleged bot users and if it is found that they are using bots, we will be blocking bot users, like those below.

We will be continually investigating bot users and when found, we will be punishing these users.

[Xian]

Aandreita / Man_00 / AnDing / Bulanne / moonlight699 / picture_me / kldjfa / JooR / LisaQrn / nbty / qiqilove / Heffel / lkjf / LuckBaby / dillgent / Techa / Brangni / ViewQ / buinj / kiuhu / _Adrian_ / Lbrs / check_123 / devli_111 / Ubrs / jacker_chen / jinglong / Love_king / Wdairen / stephsno / salanio / godshow / jafgbakf / Admi / hdsfnkajh / feelmyworld / Xudun / Blague / booking / Concept / branch / Should

[Aege]

_A1_ / _A4_ / _SOS_ / abdoafroto / bodyiit / BOLAIQI / bossb / CoIa / DeathKnight_ / feigouzai / ferdinabd / HINGking / jeausq / kingsos / kungpaojr / ooMickeYoo / Psmoon / thiefon / XM / _eZ_ / meiyoula / sakeku / KimSong / UNU / BBU / SoloKing

[Troy]

_Rainy_ / bhjnb / Bitree / haorenji / JCNa / Keross / KingSun / linxing111 / linxing444 / maldorf / Meshazi / nicerrain / tempered / WOCOW / xuande88 / xuande89 / xuande90 / Zouave / dreameboy / Uheb / R4W / hgning / xXThe_OneXx / aKirA_YamaTo

[Babel]

piersf / simples / Robinsk / shadow_123 / speargun / Marianas / lucioss / Petternal / SEEns / Deniel / BIG_mop / Jasonal / Socct / Oceans / Cfkeo / Ckeeb / SSkolpuSS / Nesana / bell0 / Kbe / kjkjkh / Season / linmo / S_H_E / An_Luo / _Jin_Suo_ / vc31 / Deniel / rrss / Jones_ / accord_ / X_angel_K / _JuDUN / F_uc / Pirat_ / F_eel / L_ing / _angle

[Athens]

_Sdarm_ / asosda / bbfanga / beyond / czann / dsadgh / E16U / Eht / freeslkd / genauDER / hfhhfjhf / hhouyfe / honhjf / jackiuj / jjdfjfh / lxg1978 / matyo / MoonChaser / o0QiQi0o / Sauceror / sdhafad / Sky_AO / Soul_Stalker / tengyin / yeuano / XxBONExX

[Oasis]

SuZuDarKLorD / KissLin / mariss / BartonON1 / liajon / gfgbg / Hell_nick / Over_lord / suela / hssr / Manual / Beside_U / Jaques / B__oss / Hamper / Clear / Jinbone / Desira / Overcome / guinv / Customer / Curative / kelisi / Pants / siyanmei / maidangna / bingqibu / lmitation / Describe / Deaden / Hard / Breln_TT / Branch / Brew / Ciculation / Conjure / Pounds / datou8 / Kredrt / Crinkie / Crude / Desirable / Direction / Diseased / Dudgeon / Grope / Elevate

[Venice]

V_just / V_blue / V_V_V / V_O / Xiao_Sheng / LeeFeeL / beyonds / love_xsm / kiss_mm2016 / Andy_Liu / Jian_Qiu / OoTheoO / Da_Ji / CCTV6_DY / A_H_W_T / _TLTV1_ / WENT / Goantla / Tysical / M_O_M / jkuyde21 / Margaret / hsahja / kk123

[Greece]

Serery / sfkashfe / Skaty / teetos / Tbaoo / Tu_Russli / Uniquerr / VIVIV / weilnswom / Winday / whelming / xiia0 / Xite / xXxJuKoNxXX / Yan_Sui / Yindan / Zig_hou / Zipern / ZQQ / zuoai / legoou / most / goodbye / Saigon / GodBlade

[Olympus]

Dictator / _Gad_ / Good_guy / Pitonisa / Celas_ / S_RU_ / Bleu_Chef / Shudu / HalfCiggeret / Goddness / monies / _hamza_ / EsCape_ / MrsPoor / GIET / Miho_ / p_cloud_p / Growl_ / Group_ / an_tiquity / Creak / Of_bowl / msfnka / D_dragon / A_bove / Jones_ / accord_ / X_angel_KF_uc / Pirat_ / F_eel / Farmer_ / A_bortion

GEÇMİŞ OLSUN .....

ALINTIDIR SİLKROAD SİTESİNDEN .....

• bende gördüm az önce vay nerdese bütün herkes bot kullanıyo lan bende alcam bot alırsam benimkine açıklar mı
  • ID ve PWleir ne zaman verilcek bnu botçuların admalarından bişeyler alayım bari
  • xian galiba çok ahlaklı server kimse yok yaww
  • Venice serverında Bot kuLLandığı biLinen ve benim tanıdığım sadece 3 kişi banLanmış,mağara da her odada en az 3 bot varken banLananLarı kura iLe mi beLirLiyorLar çok merak ediyorum ..
    AdiL bir durum değiL,ya hepsi banLansın ya da hiçbiri banLanmasın .. KafaLarına göre iş yapıyorLar ..
  • xXThe_OneXx troyda en iyi rakiplerimdendi adam 4 gun once 42 ydi . sımdı 49 olmus şaşırmıstım bende . ayrıca bu adam event te de odul almıştı sanırım . the_one :D BYE BYEE.
  • Oasis çoşmuşşşş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Heh .. Lvl'imde 3 adam banlanmış .. Ama en büyük ks'ci botterlar banlanmamış sadece 1 i banlanmış .. Paralı olanlar banlanmıyor açıkçası .. joymax sux
  • ALPTEKİLERE NİYE DOKUNMUYOLAR YA !!!!!!!

• heh tam komedi bizi aptal yerine koymaktan bişey değil bu. Bunların ( babel serverı iin söylüyom) hiçbirini zaten görmedim tam tersi tüm otçular olduğu gibi duruyor. Bunlar kesin crackli programı kullanan ezik lvl adamlardır....
  • Saigon ve Godblade ---> Greece...

eheheh...acaip sevindim ya.. şerefsizler..greece serverında olanlar bu adamları bilirler.. fazla söze gerek yok :)
  • ben yokum yupiiiiiiiiii
  • olllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeyyy beaaa cabalarım sonunda işe yaradı sonunda a1 banlandı ohhhhhhhhhhhhhhh şimdi cok rahatım beaaaaaaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: xcarkox

xXThe_OneXx troyda en iyi rakiplerimdendi adam 4 gun once 42 ydi . sımdı 49 olmus şaşırmıstım bende . ayrıca bu adam event te de odul almıştı sanırım . the_one :D BYE BYEE.

xXThe_OneXx
    aynen carkox muhahahaha çok güldüm be oglum... çok severdim female di dimi bu ?
  • GodBlade banlanmış ii olmuş elinde yanılmıyosam 64 sos blade wardı
    hehe blade e yazık olucak
  • quote:

Orjinalden alıntı: feversea

Saigon ve Godblade ---> Greece...

eheheh...acaip sevindim ya.. şerefsizler..greece serverında olanlar bu adamları bilirler.. fazla söze gerek yok :)

aynen, tam diycektim ki hiç adam akıllı birisini banlamamışlar, genelde nickler para ve item kasan nickler. Derken son anda o iki isim şok etti beni, özellikle GodBlade :)

Allah' ın sopası yok işte...
  • bu liste tam bir kömedi
  • Evt bedava botlarin hepsi banlanmiş helal Parayla satilan botlar neden banlanmiyosa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firizby -- 20 Ekim 2006; 2:42:26 >
  • omg i cant believe my eyes godblade ; saigon and goodbye banned ; shit what the hell happens to that joymax
  • Poseldon ,titanastlas ve d34th kaldı .............
    Buliste gostermelik yaaa işte biz calışıyoruz gibisinden
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.