Şimdi Ara

3 AYDAN BERİ GELMEYEN BAN LİSTESİ SONUNDA GELDİ !!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • THE_ONE bende gördüm sinir oluyorum adam demek botla kasıyo ben level30ken görmüştüm o level 33 dü
    şimdi baktım 49 adam demek botla kasıyor yılan nnnnnnn
  • [Xian]

Aandreita / Man_00 / AnDing / Bulanne / moonlight699 / picture_me / kldjfa / JooR / LisaQrn / nbty / qiqilove / Heffel / lkjf / LuckBaby / dillgent / Techa / Brangni / ViewQ / buinj / kiuhu / _Adrian_ / Lbrs / check_123 / devli_111 / Ubrs / jacker_chen / jinglong / Love_king / Wdairen / stephsno / salanio / godshow / jafgbakf / Admi / hdsfnkajh / feelmyworld / Xudun / Blague / booking / Concept / branch / Should

Blague benim
  • kardeş sen crack li botmu kullanıyodun? ben joymaxtan parayla aldım herhalde bize bişey olmaz

Nedemişler; kötüye bişey olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßoneknitte®

[Xian]

Aandreita / Man_00 / AnDing / Bulanne / moonlight699 / picture_me / kldjfa / JooR / LisaQrn / nbty / qiqilove / Heffel / lkjf / LuckBaby / dillgent / Techa / Brangni / ViewQ / buinj / kiuhu / _Adrian_ / Lbrs / check_123 / devli_111 / Ubrs / jacker_chen / jinglong / Love_king / Wdairen / stephsno / salanio / godshow / jafgbakf / Admi / hdsfnkajh / feelmyworld / Xudun / Blague / booking / Concept / branch / Should

Blague benim

Açık sözlülügünü kutlarim

• quote:

Orjinalden alıntı: ßoneknitte®

[Xian]

Blague benim

kaç lwl di ve paralı bot mu kullanıyodun ????cvp pls !!!

• venicede banlananları tanımıyorum ben banlanmamışım ee parası neyse verdik tabi
  • ben de kullanıyom bot ama öle sanıldığı gibi hersey güllük gülüstanlık değil kuruyosun gece yatıyosun sabah bakıyon adanm towna gelmiş takılıp kalmış
    yada yoldaki engellere takılıyo yani başında olmazsan calışma şamsı %50
    paran gidiyor
    ve biyerden sona özellikle 55lvl den sonra artık 24 saat oynasan 4 5 günde anca lvl atlıyorsun
    haaaaaaaaa bu booot u neden kullanıyoruzz
    bilhassa venice de yüksek lvl char lar rahat bırakmıyor trade yapılmıyor
    guild ler arası savaş ve husumetler
    insanı bot ws legal veya illegal her imkanı kullanarak 70 lvl e kapak atmayı istiyorsun
    :)) 5 yıldızz trade yapın 2 3 gün sizi tifler evire cevire bi yıksınlar tepenize dikilip pis pis sırıtsınlar
    heheh sanırım aynı noktaya gelirsiniz iyi oyunlar :)
    not oyundan sıkıldığınız zaman 5 yıldız trade yapın :P

• troyda lixing111-lixing444 ü görmüş gmler lixing222 görememişler ne salaklar yav

Sonarlara giderseniz görürsünüz bu botuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zilkroad -- 24 Ekim 2006; 13:26:29 >
  • oley be saigon banlanmıs ama simdi mi akıllkarı geldi saigonun bot olsugunun video larını bile youtube de war o kadr report ettik yenimi banladılar

gm lere

• Görüntü olsun diye her serverdan 3-5 kişi banlamışlar ! ! ! !
  • alps den bi kişi bile yoq ama zıan la oasis coşmuşşş
  • bnde bot olmak istiom artıkkk sitesini bilen pm atsınnnn yeter yaw onlar bizi tek wuruşta kesio biz hala ezikis dürüst olcaz dieeee
  • bende bot kurdum ama kendimi şikayet ettim sonra 55 lvl olunca tabiki dedim ki burda amele gibi oynayanların sucu ne hak kalmasın üzerimizde şimdi 70 vllim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.