Şimdi Ara

3 aylık psn kart 29 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
2.264
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çalıntı kredi kartıyla alınmış olabileceğinden, riske girmek zor. konsolun banlanmasına kadar gidiyor ucu sonra..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haskoy3167 -- 4 Ağustos 2017; 15:44:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haskoy3167

çalıntı kredi kartıyla alınmış olabileceğinden, riske girmek zor. konsolun banlanmasına kadar gidiyor ucu sonra..

Vay be böyle bir şey olduğunu bilmiyordum ben. Yani herşeyi biliyordum da konsolun banlanmasını bilmiyordum. Bilgi için teşekkürler hocam.
  • Fiyat cok iyi.

Hepsiburada'da boyle bir seye cesaret edebilir mi saticilar?

Ayrica bir musteri kargoyla gonderildi yazmis. Fiziksel kart var miydi Turkiye'de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetX

Fiyat cok iyi.

Hepsiburada'da boyle bir seye cesaret edebilir mi saticilar?

Ayrica bir musteri kargoyla gonderildi yazmis. Fiziksel kart var miydi Turkiye'de?

Fiziksel kart var Plus için
  • Valla ben de almak isterim ama 7 lira kargo çıkıyor kod ile göndermesini nasıl isteriz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidolgoo

Valla ben de almak isterim ama 7 lira kargo çıkıyor kod ile göndermesini nasıl isteriz acaba?

Yorumlardan biri mail ile demiş, biri kargo gönderildi demiş.

Acaba bu satıcı fiziksel kart mı gönderiyor,nasıl öğreneceğiz?

Mail ile yollasa bile Hepsiburada'nın sistemi gereği kargo ücreti çıkartılıyor sanırım.
  • aldım 1 adet bakalım
  • aslinda iyi duruyo gibi yakinda zamda gelecek bunlari istedigimiz zaman kullaniriz son kullanma tarihi falan yoktur heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: XGames

quote:

Orijinalden alıntı: haskoy3167

çalıntı kredi kartıyla alınmış olabileceğinden, riske girmek zor. konsolun banlanmasına kadar gidiyor ucu sonra..

Vay be böyle bir şey olduğunu bilmiyordum ben. Yani herşeyi biliyordum da konsolun banlanmasını bilmiyordum. Bilgi için teşekkürler hocam.

Yok hocam alacaksan al, gayet sağlamlar
  • Kartlar eski kodları içeriyor..Ödeme ücretleri değişti biliyorsunuz o yüzden elden çıkartıyorlar
  • 39 liraya aldım kargo ile geldi ücretsiz şimdi 29a düşmüş bir sorun yok tanımladım kullanıyorum kart şeklinde geliyor kapalı zarf gibi düşünün
  • unutmuşum sormak istediğim bir şey var şimdi ben aldım 3 aylık tanımladım üzerine bir 3 aylık daha tanımalama imkanım var mı varsa yine alacağım
  • 14 günlük deneme olduğu sürece psn plus'a para vermem
  • Endonezya Psn hesabı acın 1 yıllık 30 dolar.

https://www.offgamers.com/buynow/playstation-plus-12-months-membership-sea.html

2 senedir bu siteden alıyorum sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

Endonezya Psn hesabı acın 1 yıllık 30 dolar.

https://www.offgamers.com/buynow/playstation-plus-12-months-membership-sea.html

2 senedir bu siteden alıyorum sıkıntı yok

17-18 lira icin degmez hocam bence.

4 kart aldim, 123 lira odedim, 3 taksit yaptirdim gayet iyi bence.

• şuan 39 lira arkadaşlar alınırmı? 29 lira olunca + 7 kargo veriyormuydunuz, yani toplam maliyet 36 liramıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batistuta

şuan 39 lira arkadaşlar alınırmı? 29 lira olunca + 7 kargo veriyormuydunuz, yani toplam maliyet 36 liramıydı?

Satici ayteknolojiydi. Sanirim stoklari bitti.

Urun 29 liraydi. 7 lira kargosu vardi. Ama tabi 1 alim mantikli olmazdi.

1 yillik aldim ben 4 adet 123 lira odedim kargo dahil. 3 de taksit yaptirdim. Oldukca uygun oldu.

Konuyu acan arkadasa sonsuz tesekkurler:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetX -- 5 Ağustos 2017; 16:33:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leon6325

aslinda iyi duruyo gibi yakinda zamda gelecek bunlari istedigimiz zaman kullaniriz son kullanma tarihi falan yoktur heralde

Benim kargom geldi.

Arkasinda satin alma tarihinden itibaren 12 ay yaziyor son kullanma tarihine.

Ama kim belirliyor bu satin alma tarihini. Sanmiyorum ki siradan bir satici faturayla iliskilendirsin bu kartlari. En iyisi mi hemen kullanmak.

Su an 35 liradan da tekrar satisa cikmis. Bence hâlâ iyi fiyat.
  • Bende 4 adet sipariş verdim gelince hepsini arka arkaya kullanmayı planlıyorum. Şu anki bitiş tarihine eklenir sanırım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.