Şimdi Ara

3 aylık psn kart 29 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
2.264
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şifreleri 3 ay beklemek yerine ard arda girdiğinizde süre uzamıyor mu? Uzaması lazım. Ben 1 yıllık psn im varken 12+3 ay hediyeli 1 yıllık daha (Online olarak psn üzerinden) almıştım. Bitiş süresinin üzerine eklenmişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu alip herhangi bir EU hesapta kullanabiliyor muyuz?.. Misal ben Canada kodu alip US hesapta kullandim cok kereler... Su anki ana hesap Australia (PAL region olarak geciyor), oluyorsa alayim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyn -- 7 Ağustos 2017; 23:20:41 >
  • Benimkinde son kullanma 28 şubat 2018 yazıyor. Yarın aktif edicem.

• Alakasız olacakta biri bana şunu anlatabilir mi lütfen.
    Şimdi biz ps3 aldığımızda online oynamak için PSN ihtiyacı vardı ve paralı değildi, bol bol gt5 oynuyordum, sonra (2015 sanırım) gt5 için online kapandı bir daha oynamadım, 2015 sonu ps4 aldım 10-15 günlük üyelik çıktı oradan da parasını verdim 1 oyun aldım konsola indi mi inmedi mi tam hatırlamıyorum.
    Online oynamak için illa psn e para mı vermemiz gerekiyor şuanda ?
    Yani şöyle sorayım aslında ps3 den oynasak bedava (çünkü paralı olay sonradan çıktı ben aldığımda yoktu), fakat ps4 den oynamak için illa para mı vermemiz gerekiyor üyelik için? En son gt5 ve bf oynuyordum ps3 de üyelikte bedavaydı biri beni aydınlatabilir mi :)
    Ona göre alayım köşede dursun bari.
  • fowell-one kullanıcısına yanıt
    Evet ps4 te paralı online oyun istiyorsan psn plus satın alacaksın

• Çok teşekkürler sorunsuz kullandım üyeliğin bitişini 4 kartı da ekleyerek 1 yıl daha öteledim. 2019 nisanına kadar rahatım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.