Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 3 Aylık- Thrustmaster T300 Alcantra+ Stand+Vites+El Freni+Drift direksiyon- Satın Al 31 Mart 2023 09:10 1 1 3 Aylık- Thrustmaster T300 Alcantra+ Stand+Vites+El Freni+Drift direksiyon- Arkadaşlar Merhaba,Kasım 2022 Vatan Bilgisayardan adıma faturalı şekilde aldım.Bir hevesle aldım ancak ne vaktim oluyor oynamaya ne de heyecanım. 3 4 defa kullandım sıfır ayarında.Ferrarinin lisanslı direklsiyonudur. T300'ü bilen bilir Logitech'in dişli yapısından ziyade kayışlı yapı çok daha kaliteli.Komple set halinde satılık parça satışı yoktur.Vites ve el freni 3d yazıcı ile çıkarılmış olup oyunları gayet keyifli hale getirmektedir.parçaları tek tek topladığınızda 22binlira tutmaktadır. Fiyat 16.500TLFiyat makul ve sondur.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 16500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 18 Kasım 2024 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Monsgeek M5 Fullsize Aluminum Hotswap Custom Gaming Klavye [SATILDI] Razer Viper V2 Pro Kablosuz Optik Mouse - Siyah Renk [SATILDI] Satılık Monsgeek M1 Full Alüminyum Custom Klavye (Sadece Kasa) [SATILDI] Satılık Sennheiser PC38X