Şimdi Ara

3 Ayt Mat Sb Fazla mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yıl ne olur ne olmaz diye ayt matı sağlama almak istiyorum. Bu yüzden sırayla bilgi sarmal karekök ve acil çözmek var kafamda. Ama ne kadar doğru ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Karekök , Apotemi , Acil yap 👍

• Sarmalın AYT Matı çokça öneriliyor. Neye istinaden dediniz bende sarmal çözmeyi düşünüyorum da?
  • Karekök-3D-Apotemi(deneme)

Bu üçlü için kurşun atar,kurşun yerim

• 3 4 5 ve karekök yeterli sarmala gerek yok overrated bir kitap
  • abaküs kullanman yeterli olur kardeşim

• Sarmal başlangıç için çok iyi kesinlikle öneriyorum.Ben onun dışında karekök acil 3d çözüm çözmüştüm.Gerçekten çok yararı oldu.LTİ kalkmasaydı diğer insanlara göre çok farklı netler yapacağımdan adım gibi eminim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lys mat da 40 net
    8 yıl önce açıldı
    3-4 ayda AYT Fen
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3d yada 345 ,345 daha iyi onu çöz

• başlangıç için bilgi sarmal olmaz. 345 al tam başlangıç kitabı. acili 345ten sonra çözebilirsin.
  • Kaf-karekök-acil

• Kardeşim 1-2 tane de yeterli ama içinde hiç soru birakma. Denemelere erken başlamanı öneririm.

• Hızlıca eriticem diyorsan 3 kitap olabilir ama seviyen iyiyse bilgi sarmal çözmene gerek yok, bence oldukça kolay bir kitap. Simülasyon soruları haricinde özgün soru pek yoktu içinde. Çoğu çıkmış soru özentisi sorular

• 2 SB+ ∞ Tane deneme ile biter
  • Sarmal ayt mat çözdüm. Sorulari 2020 yks ayarinda kolay-orta yani. Genelde konu bittikten sonra temeli saglam oturtmak icin çözuluyor. Kendini iyice gelistirmek istiyorsan gereksiz. Apotemi-345 falan coz iyi bir temelin varsa

• ilk dönem boyunca sayıya çok takılmadan çözebildiğin kadar soru bankası çöz zor olanları çöz vakit kaybetme. on beş tatilde de bi tane de genel tekrar mahiyetinde çöz ya da apotemileri çöz başla sen karar ver. ikinci dönem a'dan z'ye paso deneme çöz nefes bile alma gerekirse ama 2-3 deneme çöz günde bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: buncayilsenle

ilk dönem boyunca sayıya çok takılmadan çözebildiğin kadar soru bankası çöz zor olanları çöz vakit kaybetme. on beş tatilde de bi tane de genel tekrar mahiyetinde çöz ya da apotemileri çöz başla sen karar ver. ikinci dönem a'dan z'ye paso deneme çöz nefes bile alma gerekirse ama 2-3 deneme çöz günde bence
    soru bankası işine yazdan başla ister ya da yazın kaf vs onları izleyerek konu kısmını hallet
  • 3 kitap fullemek için tam kararinda
    Benim uclum karekok acil endemik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.