Şimdi Ara

3 Boyutlu fazla diyalog olmayan Rpg arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim ingilizcem çok yok o yüzden diyalog olmasın izometrik bakış açısını sevmiyorum ben önüme geleni kesip kombo ve büyü yapılan oyun istiyorum. Birde Dragon Age Origins düşmanı seçiyorsun kendi gidip vuruyo ben faremle kendim vurmak istiyorum örnek mount blade bunun bir çözümü var mı?

• Dialogsuz Rpg ne yazık ki RPG olmuyor zaten. Onun yerine aksiyon oyunlarını denesen daha iyi olur aslında. Dialogsuz RPG hack and slashleri biliyorum. Ama onlar da hep izometrik.

Devil May Cry oyna ya, RPG değil ama en azından düşmanlara kendin vuruyorsun
  • Hack'n Slash tarzı olabilir ama 3d yokmu mutlaka vardır yahu birde şu dragon originsi kendimiz vuramıyor muyuz
  • I ıh. Tıklayacaksın o kendi vuracak. Ama illa kendim yöneteceğim diyorsan, büyücü bir karakter seç. Sonuçta tüm büyülerini kendin yapmak zorundasın.
  • Torchlight deneyebilirsin, az dialoglu 3d izometrik ekran ama eğlenceli.

Dungeon Siege'i de öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadric -- 14 Temmuz 2010; 13:44:33 >
  • Onu denedim neyse artık şu dragon age de kendim vurabilsem dünyanın en güzel oyunu olurda artık yapıcak bir şey yok fable the lost chapters türkçe yaması varmı ?
  • Rise of Argonauts, türkçe yama çalışmalarıda görmüştüm forumda ve görevler hatırladığım kadarıyla basitti (anlamasan bile okla göstermesi lazim gitmen gereken yeri)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oblivion senin ilacın
  • quote:

Orijinalden alıntı: YrkndrY

oblivion senin ilacın

katılıyorum oblivion IV dü dene ben çok sevdim hem fazla diyalog yok oyun kendi ilerliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.