Bildirim
3 Boyutlu fazla diyalog olmayan Rpg arıyorum
MSI KATANA 15 B13VGK-1610TR Gaming Dizüstü Bilgisayar, Core I7-13620H, 15.6 FHD 144Hz, 16GB RAM, RTX4070 GDDR6 8GB, 1TB SSD Windows 11 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKVJ5R3J
geçen yıl paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dialogsuz Rpg ne yazık ki RPG olmuyor zaten. Onun yerine aksiyon oyunlarını denesen daha iyi olur aslında. Dialogsuz RPG hack and slashleri biliyorum. Ama onlar da hep izometrik.
Devil May Cry oyna ya, RPG değil ama en azından düşmanlara kendin vuruyorsun -
Hack'n Slash tarzı olabilir ama 3d yokmu mutlaka vardır yahu birde şu dragon originsi kendimiz vuramıyor muyuz -
I ıh. Tıklayacaksın o kendi vuracak. Ama illa kendim yöneteceğim diyorsan, büyücü bir karakter seç. Sonuçta tüm büyülerini kendin yapmak zorundasın. -
Torchlight deneyebilirsin, az dialoglu 3d izometrik ekran ama eğlenceli.
Dungeon Siege'i de öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadric -- 14 Temmuz 2010; 13:44:33 > -
Onu denedim neyse artık şu dragon age de kendim vurabilsem dünyanın en güzel oyunu olurda artık yapıcak bir şey yok fable the lost chapters türkçe yaması varmı ? -
Rise of Argonauts, türkçe yama çalışmalarıda görmüştüm forumda ve görevler hatırladığım kadarıyla basitti (anlamasan bile okla göstermesi lazim gitmen gereken yeri) -
oblivion senin ilacın -
quote:
Orijinalden alıntı: YrkndrY
oblivion senin ilacın
katılıyorum oblivion IV dü dene ben çok sevdim hem fazla diyalog yok oyun kendi ilerliyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X