Şimdi Ara

3 BÜYÜK TERCİHİNİZ NEDENDİR? (BMW,MERCEDES,AUDİ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
2
Favori
4.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gestapo SS

quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

AUDI premium ise VOLVO da premiumdur

valla son zamanlarda belli bir A6 A5 TTS binmemişsiniz..A7-A8 hiç saymıyorum..TT-RS,RS5'e fln binseniz hayatınızın sürüş deneyimini yaşarsınız bir BMW fan olarak söylüyorum..bir bmw kadar agresif değil fakat çok stabil bir yol tutuşu muazzam..içersi uzay kabini gibi,herşey kontrolünüz altında ve çok şık..ne alakası var şimdi volvo ile volvo sadece sağlamlık konusunda başarılı çizgi ve teknoloji olarak araçlarında pek bir yenilik yok..

o araçların hiçbirine binmedim
    ayrıca yol tutuşunun stabil olması, içerisinin uzay kabini gibi olması filan umrumda değil
    alttakiler gibi oturaklı gözüken bir araba üretebilmişler mi hiç

3 BÜYÜK TERCİHİNİZ NEDENDİR? (BMW,MERCEDES,AUDİ)

• suv segmentinde quattro başarılı değil açık konuşayım ama binek araçlarda xdrive mı yoksa quattro mu derseniz bir bavarian motor works fan'ı olarak quattro diyorum..her 2,4 çekiş sisteminide test ettim quattro
  • quote:

LEXUS>MERCEDES

lexusun avantajları neler?
  • quote:

quote:

quote:

valla son zamanlarda belli bir A6 A5 TTS binmemişsiniz..A7-A8 hiç saymıyorum..TT-RS,RS5'e fln binseniz hayatınızın sürüş deneyimini yaşarsınız bir BMW fan olarak söylüyorum..bir bmw kadar agresif değil fakat çok stabil bir yol tutuşu muazzam..içersi uzay kabini gibi,herşey kontrolünüz altında ve çok şık..ne alakası var şimdi volvo ile volvo sadece sağlamlık konusunda başarılı çizgi ve teknoloji olarak araçlarında pek bir yenilik yok..

ayrıca yol tutuşunun stabil olması, içerisinin uzay kabini gibi olması filan umrumda değil

oturakdan bahsediyorsanız hazır u.s.a bandı lexus'dan konuyu açtığınız için şöyle diyeyim o zaman bir lincoln towncar,cadillas STS değil..

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: M.Düzen

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AutoTestPilot

Önden çeker,her modeli birbirinin aynısı sadece uzunu,kısası, neredeyse tüm parçaları skoda,vw ile ortak premium araç mı olur hiç?

Bırakın Allah aşkına...Ne audisi...3 büyükler listesine giremez bile...

Ne kadar sacma bir mesaj ya

Bmw 1 s

Bmw 3 m

Bmw 5 l

Beden napicaz simdi

Hayatinda hic audi a6 a7 yada a8'e bindinmi

Parcalari kesinlikle ayni degil arada mutlaka ama mutlaka kalite farki var

Bana desenki ben arkadan itis arac seviyorum audi bana gore degil eyvallah derim

Azicik mantik !!!!

Burada biraz subjektif yazdiginizi belirtirim

Audi binek modellerde ancak audi a4 ile bu markalara yakin olabilmektedir

Bir 525 xd ye bindinizmi yada bir e250 cdi
    ?

Amacim polemik degil ama inanin baya gormus gecirmis hala ugrasan biri olarak sunu iddiali olarak soylerimki

Sinif yukseldikce audinin kalitesi gerilerde kaliyor malesef

5.25 xdrive kullanmadim

Genel olarak bmw bana ters bir marka

A6 kullandim 3000 tdi quattro

Kesinlikle audi premium bir markadadir

Forumda yas ortalamasi dusuk oldugu icin arkadan itisli araba daha keyifli oldugu icin bmw on plana cikiyor bence

Premiumdan kastiniz nedir?

Porsche veya rolls royce ferrari icin kullanilir bu kelime
    Premium arac genelde el yapimidir oldukca pahalidir

70 bin euroluk a8 premiummu? Yani bentley ayarindami ? Premium biraz genis bir kavram degil maalesef. Abd almanya ve ulkemizde ortakligi olan bir otomotiv firmasinda calisiyorum o sebepten bunu dikkate almanizi rica ederim

Saniyorum bu konuda bmw mb ve audi karsilastirilmak istenmis
    Benimde naciz fikrim audinin bmw ve bilhassa mercedese gore daha geride bir firma oldugudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

oturakdan bahsediyorsanız hazır u.s.a bandı lexus'dan konuyu açtığınız için şöyle diyeyim o zaman bir lincoln towncar,cadillas STS değil..

bu gösterdiğiniz W 140 kasa bir efsane ve ikon'dur..

• İZLEMENİZİ TAVSİYE EDERİM

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=d_b7smtRDoI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 28 Mart 2013; 23:26:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BMW AG

quote:

quote:

Audi güzel bir firma ancak benim için henüz bu segmente ait değil... Bu konuda cevabım ise resimde nedeni ise mükemmel aktarması, tasarımı, İdrive gibi oturmus bir sisteme sahip olması gibi gibi uzatılır şimdilik aklıma gelenler bunlar...

şotofok ama olsun

reklamın orjinal olduğunu sanıyordum?

malesef gerçek değil :) olmasıda bilmukabele güç,büyük papaz olurlar ne bmw mercedes için böyle bir reklamı göz'e alır nede mercedes bmw için..fotodan da anlışlılacağı üzere bariz photoshop :)

• Koş lan koş hasan,
    Baksana
    Audi'ye piremiyum diyen insanlar buldum!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AutoTestPilot

Önden çeker,her modeli birbirinin aynısı sadece uzunu,kısası, neredeyse tüm parçaları skoda,vw ile ortak premium araç mı olur hiç?

Bırakın Allah aşkına...Ne audisi...3 büyükler listesine giremez bile...

Ne kadar sacma bir mesaj ya

Bmw 1 s

Bmw 3 m

Bmw 5 l

Beden napicaz simdi

Hayatinda hic audi a6 a7 yada a8'e bindinmi

Parcalari kesinlikle ayni degil arada mutlaka ama mutlaka kalite farki var

Bana desenki ben arkadan itis arac seviyorum audi bana gore degil eyvallah derim

Azicik mantik !!!!

Burada biraz subjektif yazdiginizi belirtirim

Audi binek modellerde ancak audi a4 ile bu markalara yakin olabilmektedir

Bir 525 xd ye bindinizmi yada bir e250 cdi
    ?

Amacim polemik degil ama inanin baya gormus gecirmis hala ugrasan biri olarak sunu iddiali olarak soylerimki

Sinif yukseldikce audinin kalitesi gerilerde kaliyor malesef

5.25 xdrive kullanmadim

Genel olarak bmw bana ters bir marka

A6 kullandim 3000 tdi quattro

Kesinlikle audi premium bir markadadir

Forumda yas ortalamasi dusuk oldugu icin arkadan itisli araba daha keyifli oldugu icin bmw on plana cikiyor bence

Premiumdan kastiniz nedir?

Porsche veya rolls royce ferrari icin kullanilir bu kelime
    Premium arac genelde el yapimidir oldukca pahalidir

70 bin euroluk a8 premiummu? Yani bentley ayarindami ? Premium biraz genis bir kavram degil maalesef. Abd almanya ve ulkemizde ortakligi olan bir otomotiv firmasinda calisiyorum o sebepten bunu dikkate almanizi rica ederim

Saniyorum bu konuda bmw mb ve audi karsilastirilmak istenmis
    Benimde naciz fikrim audinin bmw ve bilhassa mercedese gore daha geride bir firma oldugudur

sizin bahsettiğiniz olay EXOTİC,HAND MADE ve LUXRY sınıfıdır..premium=özel ayrıcalıklı demek'dir araçlarda kullanılan bu premium'da kaliteli deri döşemeleri,koltuk soğutmaları masajları,gece görüş,distronic,bölge kameraları,direksiyon simidi ısıtmaları vs gibi donanımlar araçları premium yapar..

• quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

quote:

LEXUS>MERCEDES

lexusun avantajları neler?

hiç kullanmadım ancak bende hayranlık uyandıran bir marka
    IS den LS e kadar her sedanı fevkalade gözüküyor bana.

dipçik: spor araba ve SUV sevmem
  • Bende anlamadım bi Lexus sevdasıdır gidiyor forumda.Bunu biraz Superb'ye benzetiyorum herkes tavsiye eder ama hiçkimse almaz Lexus'ta Tr'ye hitap etmeyip biraz ulaşılması zor oldugundan bazılarına özel geliyor galiba.
  • quote:

Mercedesten veya BMW den iyi bir yönü varsa bilelim. Ben bunu merak ettim.
  • quote:

STS çok köşeli hatlara sahip,
    TownCar 'ın motor bölümünü ve bagaj bölümünü çok alçak tutmuşlar arabanın heybetini söndürmüş.
  • Tercihim her daim Audi olurdu.Çünkü bu üçü arasında tasarımları en güzel olan malzeme ve işçilik kalitesi her sınıfta en iyisi olan marka Audi.

Şu an kendime C180AMG bakıyorum ancak aralarında en ucuz olduğu için.S-line A4 aynı para olsa başka araca hayatta bakmam ancak C180 AMG ler fiyat olarak oldukça uygun.2012 20bin kmye kadar sıfır gibi araçlar 85-90bin TL.Sıfırı 114bin TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

quote:

Mercedesten veya BMW den iyi bir yönü varsa bilelim. Ben bunu merak ettim.

hem Alaskanın soğunda hem Arap yarımadasının sıcağında sorunsuz çalışabilen motora sahip,
    yeterli mi ?

edit: her ankette en sorunsuz marka seçilmesi de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jac0B0 -- 28 Mart 2013; 23:37:47 >
  • bir yerde gölgelerin boyu uzuyorsa orda güneş batmaktadır.

lexus düne kadar mercedesten taklit ederek yer edinmeye çalışan toyota'nın alt markasıdır. benim gözümde hala öyledir.

resimde ki LS neye benziyor acaba.

not resimde ki araç 2004 modeldir.

o zamanların S classı ile ciddi benzerlikler göstermektedir.

overrated araçların başında gelir lexus. abd de diğer premimumlardan çok satması benim gözümde premimum yapmaz asla. hala pahalı bir toyotadan öte gözle bakamıyorum.

• quote:

quote:

quote:

Audi güzel bir firma ancak benim için henüz bu segmente ait değil... Bu konuda cevabım ise resimde nedeni ise mükemmel aktarması, tasarımı, İdrive gibi oturmus bir sisteme sahip olması gibi gibi uzatılır şimdilik aklıma gelenler bunlar...

Mercedes de sürüş zevki getirebilir
    reklam güzel ancak, Mercedes varken dönüp BMW ye bakmam,
    Lexus varken Mercedes'e dönüp bakmam.
    sonuç
    LEXUS>MERCEDES

herkesin kişisel tercihi

Muhakkak kişisel tercihler farklıdır ama Lexus>Mercedes çok saçma geldi bana.Mercedes tarihiyle,otomobil dünyasına kazandırdıklarıyla döver Lexus'u...

• Olaya model model bakmakta fayda var.

a3,1,a serilerinden bmw 1 serisi

a4,3,mercedes c serilerinden bmw 3 serisi(A5 ide katarsak A5 derim)

a6,5,E serilerinden Audi A6

A7,Bmw 6,Mercedes CLS serilerinden Mercedes CLS

Q7,X5,GLK serlerinden Audi Q7

Q3,X3 arasıdnan Audi Q3

A8,7, S serilerinden kesinlikle yeni MErcedes S class

R8,SLS AMG arasından kesinlikle Audi R8
  • Mercedes her zaman mercedestir.75 model mercedes bile bu günün araçlarına yakın konfor sunuyorsa ve 75 model Bmw ve audiler piyasada yok olmuş ise cevap nettir.Mercedes benim gözümde kalite demektir.Ayrıca mercedes "E" serisinden itibaren başlar.

Bmw benim en çok sürüş keyfi aldığım araçtır.Özellikle 3.30ci ve 5.30 araçlarını kullandıktan sonra çok keyif aldığımı belirtmek isterim.Gel gelelim Bmw modelleri emsali Mercedes modellerine göre daha erken dökülüp değer kaybetmektedir.Sportif tasarımı ve sürüş karakteriyle Bmw bambaşka araçlar tasarlar.Gel gelelim bir mercedes değillerdir...

Audi ise son yıllarda palazlanmış, kaliteli ve sağlam karoseri ve teknolojiyi araçlarına iyi adapte etmesiyle ön plana çıkmıştır.Tasarım konusunda ise tekdüze(birbirine benzer araçlar) kervanına katılmış ve dikiz aynasından bakıldığında birbirinden neredeyse ayırt edilemeyen modeller ortaya çıkartmıştır.Şıkmıdır, şıktır tabiki.Ayrıca geniş ürün gamı da taktir toplamaktadır.Bütün bunlara rağmen kişisel görüşüm Bmw, hele ki Mercedes ile şu an yarışamaz...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.