Şimdi Ara

3 BÜYÜK TERCİHİNİZ NEDENDİR? (BMW,MERCEDES,AUDİ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
2
Favori
4.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 4007

şimdi bazıları kalkıp audi ne zaman premium olmuş diye soruyorlar.. soruyorum size.. gidin en yakın bir audi bayisine.. a6 yı test edin bakalım.. premium mu değil mi anlarsınız..

konuya dönecek olursak...

şimdi hocam performans konusunda BmW
    konfor ve özellik konusunda AUDİ
    güven ve sürüş keyfi için ise Mercedes..

performans konusunda neden bmw ? çünkü bmw'nin 3 serisindeki motor 184 hp
    audide ise bu 143..
    mercedesi söylemiyorum bile..bmw ye bir binince.. sanki bir odunmuş izlenimi veriyor.. çoğu modelde navigasyon bile yok..ama o gaz pedalına bir basınca.. koltuğa yapıştırma hissi.. ne mercedeste var.. nede audide.. 3nüde kullandım.. hani uçak kalktığı anda bir an koltuğa yapışırsınızya... buda o şekilde..

konfor ve özellikte audi.. çünkü audideki opsiyonel paketler bmwde yok..

güven ve sürüş keyfi olarak neden mercedes? yıllardan bu yana ayakta olan bir marka... dünyanın en çok tanınan markası..ama performansa gelince beş para etmez.. millet o parayı o yıldıza veriyor.. o konfora.. performansa değil..

bmw sportif bir sürüş keyfi sunar.. bakın bmwnin direksiyonu oldukça serttir.. yaylarıda aynı şekilde.. ayrıca en sert lastiği kullanıyor.. kısaca bmw performans aracıdır.. 5 serisi hariç .. o 5 serisi gemi gibi bir araba..

Konfor da audi MERCEDES den daha mi iyi şimdi? Bu yazdığına kendin inanıyor musun?

• quote:

Orijinalden alıntı: AutoTestPilot

quote:

şimdi bazıları kalkıp audi ne zaman premium olmuş diye soruyorlar.. soruyorum size.. gidin en yakın bir audi bayisine.. a6 yı test edin bakalım.. premium mu değil mi anlarsınız..

audide ise bu 143..
    mercedesi söylemiyorum bile..bmw ye bir binince.. sanki bir odunmuş izlenimi veriyor.. çoğu modelde navigasyon bile yok..ama o gaz pedalına bir basınca.. koltuğa yapıştırma hissi.. ne mercedeste var.. nede audide.. 3nüde kullandım.. hani uçak kalktığı anda bir an koltuğa yapışırsınızya... buda o şekilde..

güven ve sürüş keyfi olarak neden mercedes? yıllardan bu yana ayakta olan bir marka... dünyanın en çok tanınan markası..ama performansa gelince beş para etmez.. millet o parayı o yıldıza veriyor.. o konfora.. performansa değil..

bmw sportif bir sürüş keyfi sunar.. bakın bmwnin direksiyonu oldukça serttir.. yaylarıda aynı şekilde.. ayrıca en sert lastiği kullanıyor.. kısaca bmw performans aracıdır.. 5 serisi hariç .. o 5 serisi gemi gibi bir araba..

Konfor da audi MERCEDES den daha mi iyi şimdi? Bu yazdığına kendin inanıyor musun?

hocam kişiye göre değişir..

• quote:

audide ise bu 143..

Pardon hocam opsiyonel paket listesi Bmw'de yok derken ? Benim hatırladığım kol gibi opsiyon liseteleri, Bmw fanları piyasadaki full ibaresine kızarlar hatta tüm opsiyonları bir araçta toplamak imkansız sanırım sizin sarfettiğiniz cümle tam tersini mi iddia ediyor çözemedim

• Kaliteli araba denilince akla Mercedes gelir, diğerleri de ondan iyi olmak için çabalar.
  • Bu sorunun cevabı biraz göreceli gibi :)

Bence sürüş keyfinde olsun konforda olsun kesinlikle BMW.

hele ki dış tasarım olarak bmwnin üstüne tanımam. o keskin çizgileri o güzel hatları hiçbir araba yakalayamadı hala.

Bir tanıdığımız "avrupalıların bir sözü var" demişti bana.

" Kıçı BMW gören adam başka arabaya binemez" :)

Fikirlerimi bir video ile bitirmek isterim.

https://www.youtube.com/watch?v=ZDuxWGHA-Z4

Herkese kazasız belasız sürüşler arkadaşlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitroture -- 30 Mart 2013; 0:17:09 >

• BMW
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hummer58

Audi Ne zaman premium olmuş?

+1
  • AUDI
  •  3 BÜYÜK TERCİHİNİZ NEDENDİR? (BMW,MERCEDES,AUDİ)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.