Şimdi Ara

3 BÜYÜK TERCİHİNİZ NEDENDİR? (BMW,MERCEDES,AUDİ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
2
Favori
4.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2-BMW&Audi
    anket koyulsada görsek aslında daha net olurdu fikirler..
  • Almak üzere hayalini kurduğum tek araç Mercedes. İnternet sayfasında özelliklerini birden fazla okuduğum tek araç Mercedes. Aslına bakarsanız rasyonellikten ziyade olaya tamamen duygusal bakıyorum. Şunu da belirteyim hayatımda hiç Mercedes kullanmadım. Ama kullananı gördüm, 100 km hızla giderken gaza yüklendiğinde kafam geri doğru yaslandı ve 200 km hıza çok kısa sürede çıkarken içim gıcıklandı, mesafe yardımcısı sayesinde öndeki araca 50 metre kala otomatik olarak hızını düşürdü ve takip mesafesini korudu ya, işte o zamandan kalma bir hevesim var merette. Tabiki bu hissi BMW olsun Audi olsun diğer araçlarda da hissedersin, ama ilk aşk başka oluyor işte. Arabada iyi gidiyormuş dediğimde otomatik vites klasik modda istersen spor moduna alayım demişti sahibi, böbürlenerek... Paranın gözü kör olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sene 2005 te NFS Underground 2 oynarkende Honda Civic ti şimdi de Honda Civic. Bu yıllar sonra da böyle olacak, BMWler, Mercedesler, Audiler ağzıyla kuş tutsa umrumda değil
  • Emin ol çoğu insan ayırt edemiyor

Kapak falan yok bu arkadaş YIKAMACI'da çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batıkan-Öğüt

@ Gestapo SS Cevam için teşekkürler bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp.

estafurullah,sizin gibi user'lar oldumu sabah'a kadar yazalım iyi forumlar..
  • Admine,rica etsek konuya anket şıkları koysa

Mercedes

BMW

AUDİ

şeklinde,seçim ve tercihlerini anket'e belirterek sonuçlandırsak çok daha ılımlı ve olumlu olurçç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orod-Dain

Bu konunun aynısı daha önce açılmıştı o zaman Audi demiştim ama daha sonra 98 model bir e200 deneme şansım olunca Mercedes başkaymış dedim. Neden insanların 7-8 yaşında arabayı eskidi diye değiştirirken Mercedes sahiplerinin 15 yaşında arabalarını severek kullandığını da anladım.
    Ayrıca Ben bu forumu anlayamıyorum. Birisi çıkıyor Vw premium diyor diğeri Audi ne zaman premium olmuş diye soruyor. Gerçekten resmi olarak bu arabaları premium olarak ayıran bir kurum filan var mı? Şahsen ulaşamadığım bu araçların hepsi bana premium gibi geliyor. Herhalde loto filan çıksa koşarak gider Volvo s60. Bana göre o da premium :)

evet bu mercedes-benz'in bir çok otomobil markasından kendini ayıran özelliğidir,98 model mercedes'de değil 88 model mercedes'de binseniz konsol,sürüş vs hemen hemen aynıdır :) bu arada loto çıktığında neden S60,ben olsam volvo'dan yana tercih yapacak olsaydım volvo.com.tr'den konfigürasyon tasarladığım 200 bin tl'lik Volvo S80 alırdım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: wind06

Mercedes...

BMW spor takılmak için...

Audi ise overrated tüm vw grubu gibi...

orda duralım işte :) vw grubu diyorsunuz fakat vw grubu bünyesinde;porsche,lamborghini ve bentley'i barındırıyor aynı çatı altında farklı mühendisleri ve arge çalışmaları var nasıl olacak :) keza bu bünyede lamborghini motorunu audi mühendisleri tarafından yapılıyor..
  • Mercedesin gönlümüzde ki yeri daima ayrıdır küçükken kurulmuş araba hayali mercedes'tir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hummer58

Beyler burada bu konunun tartisilmasi dahi audinin premium olmadigini gosterir. Q7 ile olmaz bu isler

Q7'nin ne alakası var,Q7 SUV bir araç audi'nin gelene kadar A8-A7-A5 R8,RS5,RS6,TTRS modelleri var ilk önce şu audiye bir laf etmeden önce bir çok marka ve modeline bir binin sonra gelin konuşun,A3'e binipde ''yav bu mu audi''demeninde bir anlamı yok,bir quattro A6-A8,A5,TTS'e binin direksiyon başında ne yapmak istiyorsanız yapın sonra gelin bir yorum yapın :) yav ben bile bir bmw fan'ı olarak audi'yi burda savunuyorum demek varki birşey söylüyoruz..binmediğiniz test etmediğiniz sınırlarını zorlamadığınız su götürmez bir gerçek..(audi'nin bir çok modelini sürüp test etmediğiniz ortada genel olarak söylüyorum audi fln filandır diyenler için) markayı boş beleş bişey olarak gösteriyorsunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gestapo SS -- 29 Mart 2013; 14:33:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gestapo SS

quote:

Mercedes...

orda duralım işte :) vw grubu diyorsunuz fakat vw grubu bünyesinde;porsche,lamborghini ve bentley'i barındırıyor aynı çatı altında farklı mühendisleri ve arge çalışmaları var nasıl olacak :) keza bu bünyede lamborghini motorunu audi mühendisleri tarafından yapılıyor..

Hoca Audi'nin premiumlugunu tartışacak değilim de Lambo'nun motorunu üretmesi konusunu fazla abartıyorsun.Lambo Vag'tan önce de mühendislik harikası motorlarıyla biliniyordu zaten.Ben şu anda da motorları tek başına Audi'nin ürettiğini sanmıyorum Lambo tamamen ipleri bırakmamışlardır.Mercedes-Pagani ilişkisi de yok hani aralarında.

• quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

quote:

Mercedes...

Hoca Audi'nin premiumlugunu tartışacak değilim de Lambo'nun motorunu üretmesi konusunu fazla abartıyorsun.Lambo Vag'tan önce de mühendislik harikası motorlarıyla biliniyordu zaten.Ben şu anda da motorları tek başına Audi'nin ürettiğini sanmıyorum Lambo tamamen ipleri bırakmamışlardır.Mercedes-Pagani ilişkisi de yok hani aralarında.

olurmu hocam italyan ekibi battı,mali krize girdi vw'e gurubu aldı wv'e grubundan'da vag grubuna pasladılar lamborghini'yi..lamborghini'nin iç konsol'a vs bir bakın direksyina kadar audi rs serilerinin tıpatıp neredeyse aynıları audi mmi'den açma kapama düğemeleri,orta konsol'a kadar,4wd çekiş sistemini italyan ekiple birlikte quattro'da dahil üretiliyor yani mercedes-pagani ilişkisini pek bilemiyorum mercedes'ci olmadığım için ama bu bahsettiğimiz konu üzerinde sıkı takiplerim var ve dediklerimi araştırın karşılaştırın sizde benzerlikleri göreceksiniz..örneğin vw grubu porsche almak için baya uğraştı en son %51 hissesini aldı ve porsche deneyimleri ilede yeni yeni bentley araçlarını çıkardılar örneğin bentley'lerin direksiyonlarına vs bakın porsche direksiyonlarının biraz daha büyüğü..yani vw gurubu bünyesine kattığı her markadan bir parça bir şeyleri alıp katıyor bünyesinde ki supersporlara buda takip eden için gündüz gibi ortada olan bir farklılık..

• Dediklerine itirazım yok zaten fakat aracın iç dizaynı ile sürüş dinamikleri motor konusu biraz farklı konular.İtalyanlar bu işin piri zaten motor konusunda,sürüş hissinde.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Mercedes...

olurmu hocam italyan ekibi battı,mali krize girdi vw'e gurubu aldı wv'e grubundan'da vag grubuna pasladılar lamborghini'yi..lamborghini'nin iç konsol'a vs bir bakın direksyina kadar audi rs serilerinin tıpatıp neredeyse aynıları audi mmi'den açma kapama düğemeleri,orta konsol'a kadar,4wd çekiş sistemini italyan ekiple birlikte quattro'da dahil üretiliyor yani mercedes-pagani ilişkisini pek bilemiyorum mercedes'ci olmadığım için ama bu bahsettiğimiz konu üzerinde sıkı takiplerim var ve dediklerimi araştırın karşılaştırın sizde benzerlikleri göreceksiniz..örneğin vw grubu porsche almak için baya uğraştı en son %51 hissesini aldı ve porsche deneyimleri ilede yeni yeni bentley araçlarını çıkardılar örneğin bentley'lerin direksiyonlarına vs bakın porsche direksiyonlarının biraz daha büyüğü..yani vw gurubu bünyesine kattığı her markadan bir parça bir şeyleri alıp katıyor bünyesinde ki supersporlara buda takip eden için gündüz gibi ortada olan bir farklılık..

Lafı çarpıtmaya gerek yok Fiat'ta da Ferrari var ama Fiat grubu deyince hemen Ferrari'de var demenin manası yok. Üst sınıf araçları katmıyoruz işte, Seat, Skoda, Audi, Vw'nin araçları bahsettiğimiz. Bunu anlamak o kadar zor değil.

• quote:

quote:

Bu konunun aynısı daha önce açılmıştı o zaman Audi demiştim ama daha sonra 98 model bir e200 deneme şansım olunca Mercedes başkaymış dedim. Neden insanların 7-8 yaşında arabayı eskidi diye değiştirirken Mercedes sahiplerinin 15 yaşında arabalarını severek kullandığını da anladım.
    Ayrıca Ben bu forumu anlayamıyorum. Birisi çıkıyor Vw premium diyor diğeri Audi ne zaman premium olmuş diye soruyor. Gerçekten resmi olarak bu arabaları premium olarak ayıran bir kurum filan var mı? Şahsen ulaşamadığım bu araçların hepsi bana premium gibi geliyor. Herhalde loto filan çıksa koşarak gider Volvo s60. Bana göre o da premium :)

evet bu mercedes-benz'in bir çok otomobil markasından kendini ayıran özelliğidir,98 model mercedes'de değil 88 model mercedes'de binseniz konsol,sürüş vs hemen hemen aynıdır :) bu arada loto çıktığında neden S60,ben olsam volvo'dan yana tercih yapacak olsaydım volvo.com.tr'den konfigürasyon tasarladığım 200 bin tl'lik Volvo S80 alırdım :)

Büyük ikramiye çıkarsa iş değişir zaten. Yalnız sitede oluşturduğum s60 350.000 oldu. Büyük ikramiye çıksa dahi biraz düşünürüm herhalde. Bu paraya alınacak daha iyi arabalar var diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Mercedes...

Lafı çarpıtmaya gerek yok Fiat'ta da Ferrari var ama Fiat grubu deyince hemen Ferrari'de var demenin manası yok. Üst sınıf araçları katmıyoruz işte, Seat, Skoda, Audi, Vw'nin araçları bahsettiğimiz. Bunu anlamak o kadar zor değil.

lafı çarptırtmıyorum,fiat'ında bünyesinde alfa,maserati ve ferrari var fakat aralarında ki ilişki farklı vw gurubunun bünyesinde ki araçlarla ilişkisi farklı ilk önce bunları bir öğren araştırda sonra skoda seat ıvır zıvır dersin kimse lafı çarptırmıyor olanı ayan beyan söylüyoruz..

• hala neyi tartışıyorsunuz siz :)

audi mercedes olmaya çalışıyor

50 yıl sonra olur belki

hayırlı işler.
  • quote:

quote:

quote:

Büyük ikramiye çıkarsa iş değişir zaten. Yalnız sitede oluşturduğum s60 350.000 oldu. Büyük ikramiye çıksa dahi biraz düşünürüm herhalde. Bu paraya alınacak daha iyi arabalar var diye düşünüyorum.

herhalde bnm oluşturduğum euro bazındaydı 200bin euro olsa gerek yoksa S60 350 liraya yaparken nasıl oluyorda ben full S80 200bine çıkaracağım

• Mercedes akar her zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.