Şimdi Ara

3 BÜYÜK TERCİHİNİZ NEDENDİR? (BMW,MERCEDES,AUDİ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
2
Favori
4.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Audi →https://www.youtube.com/watch?v=PmYzYotLpdk&feature=youtube_gdata_player

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ Gestapo SS Cevam için teşekkürler bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp.

• Gencken BMW orta yasta Merso :)

• Mercedesin sağlamlığı bmw nin sportik sürüşü hepsi AUDİ de var
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightGuardian

Gencken BMW orta yasta Merso :)

Aynen

Audi de her yaşa :)
  • arabada yıldız olcak star gibi gezeceksin :)
  • Beyler burada bu konunun tartisilmasi dahi audinin premium olmadigini gosterir. Q7 ile olmaz bu isler

• BMW > MERCEDES > AUDI
  • Mercedes...

BMW spor takılmak için...

Audi ise overrated tüm vw grubu gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Bu sana son mesajim masum koylu

Ben yukarida a6,a7,a8 bindinni (kullandinmi ) hic dedim

Binmek kullanmak ile sahibi olmak ayni sey degil

Konu komsunun anahtarini al bir tasa koy resim cek buraya koy demedim

Hadi simdi git topcunun kumunda oyna

• 3 büyükler deyince bizim 3 büyüklere göre düşünürsek.
    mercedes ve bmw Galatasaray-fenerbahçe gibidir.rekabeti yüksektir.birbirine göre avantaj dezavantajları vardır..
    audi yi de beşiktaş a benzetebilirsiniz böyle bakınca..büyüktür ama ne yaparsa yapsın o rekabetin içine giremeyecektir.

• arabalardan pek anlamam ama en çok istediğim budur. :)
  • mercedes
  • Bu konunun aynısı daha önce açılmıştı o zaman Audi demiştim ama daha sonra 98 model bir e200 deneme şansım olunca Mercedes başkaymış dedim. Neden insanların 7-8 yaşında arabayı eskidi diye değiştirirken Mercedes sahiplerinin 15 yaşında arabalarını severek kullandığını da anladım.
    Ayrıca Ben bu forumu anlayamıyorum. Birisi çıkıyor Vw premium diyor diğeri Audi ne zaman premium olmuş diye soruyor. Gerçekten resmi olarak bu arabaları premium olarak ayıran bir kurum filan var mı? Şahsen ulaşamadığım bu araçların hepsi bana premium gibi geliyor. Herhalde loto filan çıksa koşarak gider Volvo s60. Bana göre o da premium :)
  • 1 BMW

2 MERSO

3 AUDI

AUDI premiumdur bu arada. hatta son yıllarda içi de dışı da hem bmw hem mercedes ten daha kalitelidir çoğu zaman. ama benim aklım f10/f30 kasada:)

AYRICA Bu üçü arasından bmw=beşiktaştır. diğerlerini sallamaz kendi işine bakar.:) hadi bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _undead_ -- 29 Mart 2013; 12:43:06 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AutoTestPilot

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AutoTestPilot

Önden çeker,her modeli birbirinin aynısı sadece uzunu,kısası, neredeyse tüm parçaları skoda,vw ile ortak premium araç mı olur hiç?

Bırakın Allah aşkına...Ne audisi...3 büyükler listesine giremez bile...

Ne kadar sacma bir mesaj ya

Bmw 1 s

Bmw 3 m

Bmw 5 l

Beden napicaz simdi

Hayatinda hic audi a6 a7 yada a8'e bindinmi

Parcalari kesinlikle ayni degil arada mutlaka ama mutlaka kalite farki var

Bana desenki ben arkadan itis arac seviyorum audi bana gore degil eyvallah derim

Azicik mantik !!!!

Bak böyle hayatında ona bindin mi buna bindin mi muabbeti yaparsan beni evdeki anahtarlığı koymak zorunda bırakırsın; daha burada eksiklerde var belirtirim...

3 BÜYÜK TERCİHİNİZ NEDENDİR? (BMW,MERCEDES,AUDİ)

Adama sorarlar sen neye bindin, neye biniyosun da böyle ahkam kesiyosun. Orta sınıf bi kaç araca bindin, test ettin diye hemen preminyum araç uzmanı mı oldun?

Bak güzel kardeşim,

Benim için araçların marka&model vs hiç bir önemi yoktur. Senin gibi hiç bir markanın gözü kapalı fanatiğide değilim. Sahibi olduğumu araçların,markaların köleside, savunucusu da olmadım. Ne düşünüyorsam, ne biliyorsam onu söylüyorum hiç kimsenin&markanın etkisi altında kalmadan, sahibi olduğum veya kullandığım, test ettiğim araçlardan edindiğim ufak bilgiler kadarıyla bir kaç şey yazıp çiziyorum...

Hala da söylüyorum, Audi bana göre premium değil, öyle iki led far koymakla, sağını solunu içini biraz toparlayıp, vw şasisi üzerine araç yapmakla premium olunmaz... Bir kere önden çeker, virajda kafadan kayan, motoru yatay yerleştirilmiş lüks araç olmaz... Sana göre preminyumdur,pirellidir,perfecttir,püskevittir... Açıklarsın bana göre preminyum çünkü böyle böyle diye... Ama bu şekilde boş mesajlar olmuyor canım kardeşim...Varsa bir fikrin açıkla, yoksa '' azıcık mantık! '', ''ne saçma mesaj'' yazıp adamın canını sıkma...

Son olarak o bahsettiğin BMW serilerini yan yana koy bakalım, en arabadan anlamayan insan bile söyler sana aradaki farkları, ama koy bi a,3a4,a6,a8 yan yana birde öyle bak bakalım yıkanmış da çekmiş gibi...

Bu nasil bir gozu donmusluk nasil bir sacmaliktir ya

Anahtar resmi koyup kendini tatmin edersin ancak

Bmw 3 kasa ile 5 kasayi ben uzaktan ayirt edemiyorum sen ediyorsan helal olsun sana

Audi premium degilmis bak sen

İsine gelmiyorsa cevap yazmazsin piyangodan para cikmis masum koylu gibi anahtar resmi koyarsin ancak sen

Son olarak sonradan gorme bir adam varmis adam arkadasina sormus ben mercedes alicam ne dersin diye

Arkadasi ona seni mercedes tasir abi ama sen mercedes'i tasirmisin onu bilemedim demis

Buradan anlasilan bom bos bir adamsin ancak anahtar tasirsin adam olup arabaya kendini tasitanazsin

Aksam aksam canimi sikma benim

3 serisi ile 5 serisini ayırt edemiyorsan yaşama sen arkadaş bildiğin kapağı koymuş işte

• büyük bir bmw fanı olmama rağmen bmw marka klasmanında hiç bir zaman bir mercedes olmadı bunu kabul etmek lazım. audi ise daha dün ki bebek boşuna tartışmaya gerek yok bu iki markanın yanına yaklaşamaz.

3 BÜYÜK TERCİHİNİZ NEDENDİR? (BMW,MERCEDES,AUDİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezio-Auditore -- 29 Mart 2013; 12:58:07 >

• Allah'a şükür hepsine sahip olduk ama Mercedes bambaşkadır sonrasında ise Audi=bmw

• BMW'nin yeri benim icin hep cok farkli olmustur.

• quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

arabalardan pek anlamam ama en çok istediğim budur. :)

Baba bu baba :)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.