Şimdi Ara

3 Büyüklerde de Tutan Taktik [Anderlecht'te Devam Ediyor][SS]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle ''İLK başarılı taktiğim'' diyebileceğim bir taktik olduğu için paylaşmadan rahat uyuyamam bugün. Sizlerden taktiği denemenizi ve düzenlemelerinizi istiyorum, şimdiden teşekkürler.

Edit: Taktik; Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Anderlecht, Çaykur Rizespor'da HAZIRLIK ve SÜPER KUPA maçlarında denenmiştir herhangi biriyle lige devam edip SS'leri paylaşacağım.

Taktik;https://mega.co.nz/#!WYpgEADa!9cTIQA93Ju66vpmCKRjIdYq-8ZmxhWYMXoOuJZJdcLE

Maçlarımız;
    Lig Fikstürü;

Şampiyonlar Ligi Grubumuz;
    İsteyen olursa diye transferler; 3 Büyüklerde de Tutan Taktik [Anderlecht'te Devam Ediyor][SS]

Takımdaki önerebileceğim isimler;

ŞL'de inanılmaz bir şansszılık var üstümüzde yoksa 3 maçı da alabilirdik. Benfica maçında M.Suarez penaltı kaçırdı , Kopenhag maçından önce kalecim milli takımda 3 hafta sakatlandı, transferleri geç yapmıştım bu yüzden sadece ligde oynatabiliyordum, ŞL'de ne Madlung ne de Kehl oynayamadı [henüz]. (Zaten Kehl de 3 hafta sakatlandı .. Schalke maçında 2-0 gerideydim Canesin Matos'u oyuna aldım 1 gol attı 1 de attırdı, bir tane de Mitrovic ya da Suarez attı (hatırlayamadım) [Bu arada Mitrovic de HARİKA] 3-2 aldım 2. oldum grupta şansımı devam ettirdim diyebilirim..
    Herhangi bir sorunuz olursa sorabilirsiniz, daha çok SS isterseniz atabilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi featbull -- 12 Ağustos 2014; 10:47:45 >

• Yıllardır kullandıgım işe yarayan tek taktik 4-2-3-1
  • Taktikle Stromsgodset'le 3 maç kazandım 5 maçta uyum süresi çok kısa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Djarum Black-

Yıllardır kullandıgım işe yarayan tek taktik 4-2-3-1

Ben de onu kullanıyordum hocam da biraz da kendim taktik bulmam gerektiğini farkettim inşallah beğenirsiniz taktiğimi. Anderlecht ilk hazırlık maçında 8-0 aldı
  • SS'ler geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi featbull -- 12 Ağustos 2014; 11:47:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

Taktikle Stromsgodset'le 3 maç kazandım 5 maçta uyum süresi çok kısa.

Hocam sizde çok hızlı uyum sağlamış aynı Anderlecht' teki gibi başarılar.
  • +
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fenerbahçe'de denedim kaç kariyerde kaybettiğim Süper Kupa'yı uzatmalarla (90 dakikada ben öndeydim son anda yedim) 4-3 aldım Deneyin derim
    Çok gol yiyebilirsiniz haberiniz olsun buna da bir çözüm şart. Defansım (o maçta) Gökhan-Alves-Egemen-Caner şeklindeydi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.