Şimdi Ara

3 dersten büte kaldım.Aileme ne diyeceğim.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 dersi de bütte veremem gibi.Diğer derslerim 75 üstü ama 3 dersim çok kötü anlamadığım için beceremedim.Moralim iyice bozuldu.YGS-LYS tekrar girmeyi bölümü değiştirmeyi planlıyorum.Ailem kızmaz bana ama her ay 800 tl para yolluyorlar(yurt+ihtiyaçlarım) bana ygs-lys ile bölüm değiştirince onların verdiği bu paralar boşa gitmiş olacak bu benim canımı sıkıyor 1 senemde kaybolmuş olacak.Siz böyle sıkıntılar yaşadınız mı ?

• İlk sene cogu kisi der, ben sinava girip bolum degistirecegim diye ama siniftan 1 kisi ya gider ya gitmez :)
    Amma para bosa gider diye sakin endiselenme, yasadigin tecrube emin ol sana cok sey katti.
    Son olatak anlamiyorum diye bisey yok! Sadece kendini kandiriyorsun, en kotu ezber yaparsin dersi yine verirsin. Bu arada yanlis anlasilma olmasin benimde surekli en az 2 alttanım oldu ancak kolay dersler diye calismadim,cogu defa sinavlarina girmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRkiShCowboy

İlk sene cogu kisi der, ben sinava girip bolum degistirecegim diye ama siniftan 1 kisi ya gider ya gitmez :)
    Amma para bosa gider diye sakin endiselenme, yasadigin tecrube emin ol sana cok sey katti.
    Son olatak anlamiyorum diye bisey yok! Sadece kendini kandiriyorsun, en kotu ezber yaparsin dersi yine verirsin. Bu arada yanlis anlasilma olmasin benimde surekli en az 2 alttanım oldu ancak kolay dersler diye calismadim,cogu defa sinavlarina girmedim.
    quote:

Orijinalden alinti: TuRkiShCowboy

Ilk sene cogu kisi der, ben sinava girip bolum degistirecegim diye ama siniftan 1 kisi ya gider ya gitmez :)
    Son olatak anlamiyorum diye bisey yok! Sadece kendini kandiriyorsun, en kotu ezber yaparsin dersi yine verirsin. Bu arada yanlis anlasilma olmasin benimde surekli en az 2 alttanim oldu ancak kolay dersler diye calismadim,cogu defa sinavlarina girmedim.

Katylyyorum bende geçen sene byrakmayy çok dü?ündüm ancak byrakacak cesareti kendimde bulamadym ?imdi 2.synyfym yary dönem bitti hala içimde bi byrakma hevesi var ancak kendimi tutmaya çaly?yyorum nereye kadar gider bilmem her dönem 2 dersten büte girip geçiyorum derslerde sykynty olmuyor bölümü sevmesemde yapyyorum bi?eyler ancak genede gönülsüz yenilen a? ya karyn a?rytyr ya ba? atasözünün tam kar?yly?yyym sanyrym

• her zaman dogruyu soyle.
    yoksa isler sarpa sarar.

• bence ailene doğruyu söyle açık açık ne istediğini anlat
    bide yerleşmek istediğin bölüme yatay geçiş yapabilirsin ygs lys ye girmeden ama puanının yettiği yerlere
    Önceki üniversite sınav sonucundan daha yüksek puanlı bir yere gitmek istiyorsan sınava tekrar girmem lazım

• Bölüm nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 sene de mezuna kalınır
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.