Şimdi Ara

6 dersten kaldım! yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
10.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 i devamsızlık olmak üzere 6 dersten kaldım bazı sebeplerden dolayı malesef ki daha sonra toparlayamadım

şimdi yaz okulu uygulaması paralı olduğu için gitmicem gitmek zorunlumu? yada para v.b ödeme yapmak zorundamıyım?

devamsılığım olduğu dersi 2. dönem alabilecek miyim?

diğer 5 dersi 2 dönem alabilecek miyim? Gelecek yıl bu dersleri sadece sınava girerek verebilir miyim?

geçtiğim 3 ders var toplam arkadaşlar bilgisi olan varsa

bu arada 1. sınıfım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rammsteiner -- 29 Ocak 2013; 20:24:40 >

• gitmek zorunlu değil yazokuluna, not ortalamandan dolayı yeni ders vermezler ve ilk dönem kaldığın dersler ikinci dönem açıldığı takdirde alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rammsteiner

1 i devamsızlık olmak üzere 6 dersten kaldım bazı sebeplerden dolayı malesef ki daha sonra toparlayamadım

şimdi yaz okulu uygulaması paralı olduğu için gitmicem gitmek zorunlumu? yada para v.b ödeme yapmak zorundamıyım?

devamsılığım olduğu dersi 2. dönem alabilecek miyim?

diğer 5 dersi 2 dönem alabilecek miyim? Gelecek yıl bu dersleri sadece sınava girerek verebilir miyim?

geçtiğim 3 ders var toplam arkadaşlar bilgisi olan varsa

bu arada 1. sınıfım

Yaz okuluna gitmeden bütlere girerek de derslerini verebilirdin. Neden girmediğini anlamış değilim.

yaz okulu sadece isteyenler için geçerlidir.

Hangi üniversitede okuduğunu bilmiyorum fakat çoğu üniversitede dersler dönem dönemdir.

atıyorum matematik-1'i sadece 1. dönem alırsın fakat yanlış bilmiyorsam itü'de böyle değil. Bir ders her dönem açılabiliyor.

Bu dersler eğer 2. dönem açılmazsa bir dahaki sene ilk dönem sadece sınavlarına girerek verebilirsin. Devamsızlıktan kaldığın dersin, derslerine girmek zorundasın.

• tmm zorunluluktan gidemedim aile içi bi olay tam olarak burda açıklayamam o yüzden

2 dönem açılmassa ne demek oluyor acaba? şu an ders seçimi vardı bende orda xxx II dersini falan işaretledim sadece onaylatıcam
  • yeterli sayıda öğrenci olmazsa ders açılmaz. dersleri işaretlersin onlar önden 101 dersini istemiyor mesela ama gelecek döne okula gidince 101 gibi 1.sınıf 1.dönem derslerini alırsın onlar kesin açılır eğer ortalamanda iyi olursa fazladan ders alıp 2.sınıfın ilk döneminide halledersin
  • 1.80 in altında kalmakla, 1.80 i geçip bazı derslerden kalmanın ne farkı var ? ve 1.80 in altında kalınınca direk dönem kaybı oluyo mu?
    (istanbul üni.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: YouCan_YMK

1.80 in altında kalmakla, 1.80 i geçip bazı derslerden kalmanın ne farkı var ? ve 1.80 in altında kalınınca direk dönem kaybı oluyo mu?
    (istanbul üni.)

İstanbul Üni. için sormuşsun ama ben bilgi amaçlı kendi okulumun sistemini paylaşmak istiyorum. Akdeniz Üni. için şöyle; 1.sınıfın ilk döneminde kalma yok, sonraki dönemlerde 1.80 ve üzeri yaparsan geçmiş sayılıyosun sadece kaldığın dersleri bir sonraki sene sınavlarına girerek veya yaz okulunda verebilirsin. 1.80 altında kalırsan direkt dönem tekrarı fakat yaz okuluna gidip geçebilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslane5

quote:

Orijinalden alıntı: YouCan_YMK

1.80 in altında kalmakla, 1.80 i geçip bazı derslerden kalmanın ne farkı var ? ve 1.80 in altında kalınınca direk dönem kaybı oluyo mu?
    (istanbul üni.)

İstanbul Üni. için sormuşsun ama ben bilgi amaçlı kendi okulumun sistemini paylaşmak istiyorum. Akdeniz Üni. için şöyle; 1.sınıfın ilk döneminde kalma yok, sonraki dönemlerde 1.80 ve üzeri yaparsan geçmiş sayılıyosun sadece kaldığın dersleri bir sonraki sene sınavlarına girerek veya yaz okulunda verebilirsin. 1.80 altında kalırsan direkt dönem tekrarı fakat yaz okuluna gidip geçebilirsin.

"Yarıyıl esası uygulamasında herhangi bir yarıyıl, yıl esası uygulamasında ise herhangi bir yıl sonunda AGNO’su 1.80’in altında kalan öğrenciler, sınamalı öğrenci sayılırlar. AGNO’su yarıyıl esası uygulamasında birbirini takip eden iki yarıyıl, yıl esası uygulamasında ise birbirini takip eden iki yıl 1.80’in altında (İstanbul Tıp, Eczacılık Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi - Yeni kayıtlı öğrenciler için - ve Veterinerlik Fakültesi için 2 ) kalan öğrenciler başarısız duruma düşerler.Başarısız öğrenciler bulundukları dönemdeki yeni zorunlu dersi alamaz ama seçmeli dersleri alabilir."

Otomasyonda yukarıdaki ibare mevcut. Galiba, 2 dönem 1.80 in altında kalınınca dönem kaybı oluyo.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.