Şimdi Ara

3. DH-UEFA EURO 2008 LİG --- 11 KİŞİLİK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neyse hocam yapıcak bırsey yok kac gundur lıg arıyorum serceru arkadasla konustum o acıcaktı sonra acmıs bırseyler olmus kapatmıs sonra sana yazdım sen dun acıcam demıstın sana benıde al takım fransa dedım oda olmadı unutmussundur normaldır bu lıg bıtınce 4.lıg ı acarsın ben burdan takıp edıcem tamam

quote:

Orjinalden alıntı: campeone1907

quote:

Orjinalden alıntı: Biggamerx

hocam doldumu lıg bos yer varmı ??

hocam doldu walla yaa kusura bakma
  • quote:

neyse hocam yapıcak bırsey yok kac gundur lıg arıyorum serceru arkadasla konustum o acıcaktı sonra acmıs bırseyler olmus kapatmıs sonra sana yazdım sen dun acıcam demıstın sana benıde al takım fransa dedım oda olmadı unutmussundur normaldır bu lıg bıtınce 4.lıg ı acarsın ben burdan takıp edıcem tamam

quote:

Orjinalden alıntı: campeone1907

quote:

hocam doldumu lıg bos yer varmı ??

hocam doldu walla yaa kusura bakma

hocam kusura bakma gercekten,birkaç arkadaş daha var öyle,eğer lig acarsan eminim katılan olucaktır,ben kesin katılırım yani sonuçta sadece bir lige bağlı olacagız diye birşey yok,ekostros arkadaşım da katılmak istemiş lige,ylonen zaten lig acarsan katılır,beklemeyin derim ben ok? ne kadar çok lig o kadar çok eğlence demek

• maçlar başladı...

FRANSA 2-1 HIRVATISTAN
  • aslında haklısın yenı bır lıg acabılırız sonucta dısarıda lıge katılmak ısteyen cok kısı var nasıl yapıyım ne tavsıye edersın yenı bır konu acıyım dımı katılıcak kısler zaten gelır yavas yavas ?? senın bıldıgın arkadaslar varsa onlarıda yonlendırırsın ozmn
  • quote:

aslında haklısın yenı bır lıg acabılırız sonucta dısarıda lıge katılmak ısteyen cok kısı var nasıl yapıyım ne tavsıye edersın yenı bır konu acıyım dımı katılıcak kısler zaten gelır yavas yavas ?? senın bıldıgın arkadaslar varsa onlarıda yonlendırırsın ozmn

hocam süper olur valla,yeni bir konu ac hocam kafana göre bir isim bul,yönlendirilecek arkadaş çok sen merak etme 6-8 kişilik bir lig açarsan iyi olur sanırım
  • ok konuyu acıyorum ozmn bırazdan sende takılırsın ozamn gorusuruz yenı konuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabasaakall -- 3 Ağustos 2008; 15:27:24 >
  • quote:

ok konuyu acıyorum ozmn bırazdan sende takılırsın ozamn gorusuruz yenı konuda

ok
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzel71

niye 11e çıktı

bir arkadaş rica etti de o yüzden 11 kişiye çıkarttık sayıyı,bir problem yoktur umarım
  • TURKIYE 2-1 FRANSA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campeone1907 -- 3 Ağustos 2008; 17:29:37 >
  • darmadagın olduk bu ligde

FRANSA 3-5 ALMANYA
    İTALYA 5-0 FRANSA

acayip gol yiyiyoruz allah sonumuzu hayır etsin

@uzel71

su anda online olan 3-4 arkadaş var ligde girip maçlarını yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campeone1907 -- 3 Ağustos 2008; 18:19:09 >
  • şuan itibarı ile bende müsaitim...
  • ben de giriyorum nası olcak maç davetimi yollayacam
  • abi ligin şifresi felan gönderilmemiş unuttun mu acaba
  • macı olan davet atsın ben musaitim
  • Ben de müsaitim arkadaşlar
  • Bekliyorum conquerer gel hemen
  • 9 maçın 7sini yaptım şansım yanımdaydı hepsini kazandım son 2 maç 1isini alırsam şampiyonluk garanti
  • Ben akşam girip yaparım bütün maçlarımı arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: cuoresportivo

Ben akşam girip yaparım bütün maçlarımı arkadaşlar

ben de akşam hepsini yapmalıyım çünkü gidiyorum burlardan 1 hafta felan olmayacağım. akşam herkesi bekliyorum.
  • beyler benim tvnin mainboard mefta oldu şu 2-3 gün giremeyebilirim en geç cuma aranızdayım nasipse
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.