çok karıştı yeniden düzenli ve sürekliliği olan bir grup kurulmalı ben her akşam saat 17:00 sonrası müsait oluyorum mesela maç saatleri belirlenmeli ve rastgele online oldukça değil düenli olarak belirli saatler maçlar yapılmalı..!!!
quote:
Orjinalden alıntı: theconqueror06
theconqueror77 - Portekiz
arkadaşım cuerosportivo nickli arkadaşımız da portekiz'i seçti, o demiş zaten aranızda anlaşın veya maç yapın ona göre kimin portekiz olacagı belli olsun ok? sonucu buraya yazarsınız ona göre takımlarınızla giriş yaparsınız lige
Psn : Venom_1907 Yunanistan (İyi savunma yapıyorlar.denemekte yarar var )
quote:
Orjinalden alıntı: ques7R
yeniden mi başladınız ??
çok karıştı yeniden düzenli ve sürekliliği olan bir grup kurulmalı ben her akşam saat 17:00 sonrası müsait oluyorum mesela maç saatleri belirlenmeli ve rastgele online oldukça değil düenli olarak belirli saatler maçlar yapılmalı..!!!
arkadaşım senceru açtıgı ligleri sildiği için yeni bir lig açtık,eğer daha farklı bir lig sistemi,düzeni yapabilecek,organize edebilecek arkadaşlar varsa bekliyoruz buyursunlar da ağzımızın tadıyla şöyle güzel güzel maçlarımızı yapalım artık
son 2 kayıt...
2.42 güncellemesinden dolayı biraz geç dahil olabilirim lige önceden bir hususu daha belirteyim ben akşam saat 17:00 da işten çıktığım için akşamları oynayabiliyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: ques7R
2.42 güncellemesinden dolayı biraz geç dahil olabilirim lige önceden bir hususu daha belirteyim ben akşam saat 17:00 da işten çıktığım için akşamları oynayabiliyorum.
tamam arkadaşım zaten genelde herkes akşamları girebiliyor lige veya haftasonları,bir problem olacagını zannetmiyorum
Yer varsa benide yazın
HIRVATİSTAN YASAR07
quote:
Orjinalden alıntı: ysrjf444
Yer varsa benide yazın
HIRVATİSTAN YASAR07
Yasar Olurmu sensiz
ben sunu soyliyim bugun online olamiycam aksam fakat yarin ve dier gunler hep online olucam maclari her zaman yapabilirim
olmaz tabi bensiz ama yine sona kaldım averaj takımı olmayalımda
son 1 kayıt...
yeni lig herkeze hayırlı uğurlu olsun en sonunda umarım ağzımızın tadıyla güzel maçlar yaparız ve yarıda kalmaz
FaTaLgKy Türkiye
quote:
Orjinalden alıntı: ylönen
yeni lig herkeze hayırlı uğurlu olsun en sonunda umarım ağzımızın tadıyla güzel maçlar yaparız ve yarıda kalmaz
inşallah ylonen :)
kayıtlar bitmiştir arkadaşlar,yeni ligde herkese başarılar,herkesten ricam maçlarını en kısa sürede tamamlamaya çalışmaları...
conqueror arkadaşım akin146ti ile konuşup takım olayını hallettigin anda buraya yazarsan sana da pm ile lig adı ve şifreni göndereceğim...
arkadaşlar lige aynı şifreyle tekrar giriş yapabilirseniz sevinirim, oyuncu sayısı 11e çıktı,o yüzden ligi yeniden açtım.hepinize başarılar...