Şimdi Ara

3. DH-UEFA EURO 2008 LİG --- 11 KİŞİLİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kayıt Olmak İsteyenler İçin Örnek Kayıt :

PSN : yijoe1987

Takım : Fransa

Şeklinde Konu Altına Mesaj Yollayarak Kayıt Olabilirsiniz...

---

KAYDINIZI YAPTIRDIKTAN SONRA PM İLE SİZE LİG ADI VE ŞİFRESİ GÖNDERİLECEKTİR...

---

UEFA EURO 2008 - League - Katılımcılar

PSN : yijoe1987 - FRANSA
    PSN : Akin147ti - PORTEKİZ
    PSN : ylonen - İTALYA
    PSN : ahmetiz - HOLLANDA
    PSN : garamalli85 - ALMANYA
    PSN : wamlaw - İNGİLTERE
    PSN : saidjanot - İSPANYA
    PSN : Venom_1907 - YUNANİSTAN
    PSN : yasar07 - HIRVATİSTAN
    PSN : FaTaLgKy - TURKIYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campeone1907 -- 3 Ağustos 2008; 15:48:21 >

• PoRTEKİz olmadı ispanya

edit:bu arada portekiz olmak isteyipte ben seçtim diye olamayanlar benimle maç yapabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuoresportivo -- 2 Ağustos 2008; 20:53:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

2.lig bitmeden bu nedir anlayamadım ?

ben katılmıyorum... size iyi oyunlar...

sen kur yoksa küsecen

Ligdeki maçları bitirende var bitirmeyende.illa 1 tane ligde oynamak diye bi kural yokki dostum ister 5ligde birdende oynanır

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

ben zaten lig kurmasına birşey demedim dikkat edersen...

3.lig diye açmış bizim lig in devamı diye... ancak bu bizim ligin devamı değil 2.lig bitmeden 3.lig i açmayı düşünmüyorum... 2.lig de arkadaşlar maçlarını yapınca lig biter... yok yapmıyorlarmı yarın akşam lig i sıfırlar 3.lig i açarım...

yijoe1987 lig başlığını değiştirirsen sevinirim... çünkü 3.ligimiz değil bu ;)

maçları yapmayanlardan bi tanesi sensin senceru dikkatini çekerim,son maçın benimle ve o maçı yapmış olsaydık lig otomatik olarak bitmişti çoktan

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

hayır benim son maçım seninle deil...

ahmetiz i bekliyorum ben günlerdir... ayrıca senle çok denedik olmadı sorun vardı sende biliyorsun bunu...

ok hocam ahmetiz de oyunda ben de oyundayım bu akşam bitirelim ligi o zaman hayırlısıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: campeone1907

quote:

hayır benim son maçım seninle deil...

ahmetiz i bekliyorum ben günlerdir... ayrıca senle çok denedik olmadı sorun vardı sende biliyorsun bunu...

ok hocam ahmetiz de oyunda ben de oyundayım bu akşam bitirelim ligi o zaman hayırlısıyla

Alıntıları Göster
    bitirin bizde kurtulalım sizde...
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    senceru ligi sıfırlamanın anlamını çözmüş değilim,arkadaşım gel yapalım maçımızı sonra ya ylonen şampiyon olsun ya da ben,niye sıfırlıyosun ki ligi anlamış değilim gerçekten de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

senceru ligi sıfırlamanın anlamını çözmüş değilim,arkadaşım gel yapalım maçımızı sonra ya ylonen şampiyon olsun ya da ben,niye sıfırlıyosun ki ligi anlamış değilim gerçekten de

Alıntıları Göster
    beyler başlayan lig bitsin boşamı oynadık onca maçı..

@senceru gerek yok kapatmaya bu lig bitsin sonra sen sistemini anlatırsın herkeze kim hangi ligi isterse ona girer ayrıca tek lig olmasına gerek yok 2 lig olursada olur bi sakıncası yok isteyen istediğinde oynar

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    hocam allah aşkına yapma yaa ok bazı şeyleri biliyor olabilirsin ama bilmediğin bazı şeyler de var,hani bazen liglerde bazı takımlar şampiyonlugu 1-2 maç kala ilan ederler ya hani illa duymuşsundur biryerlerden,bizim bu ligde aynı diğer ligler gibi ok? yani eksik olan diğer maçlar şampiyonlugu etkilemiyor çünkü şampiyon ylonen ya da ben olacagım diğer takımların hesaplarsan eğer şansı kalmadığı gibi,bir de ekrem alici arkadaşımızın actıgı ligde de o saolsun 4. maçlar sonunda şampiyonlugu garantilemişti hatta yukarda trophy resminin altında ekrem alici yazıodu ne hikmetse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campeone1907 -- 2 Ağustos 2008; 21:17:52 >

• quote:

hocam allah aşkına yapma yaa ok bazı şeyleri biliyor olabilirsin ama bilmediğin bazı şeyler de var,hani bazen liglerde bazı takımlar şampiyonlugu 1-2 maç kala ilan ederler ya hani illa duymuşsundur biryerlerden,bizim bu ligde aynı diğer ligler gibi ok? yani eksik olan diğer maçlar şampiyonlugu etkilemiyor çünkü şampiyon ylonen ya da ben olacagım diğer takımların hesaplarsan eğer şansı kalmadığı gibi,bir de ekrem alici arkadaşımızın actıgı ligde de o saolsun 4. maçlar sonunda şampiyonlugu garantilemişti hatta yukarda trophy resminin altında ekrem alici yazıodu ne hikmetse

Alıntıları Göster
    adam sildi valla güzelim ligi neyse ylonen tebrik ederim arkadaşım şampiyonlugunu ben son maça çıkamadım diye varsayalım

• quote:

adam sildi valla güzelim ligi neyse ylonen tebrik ederim arkadaşım şampiyonlugunu ben son maça çıkamadım diye varsayalım

Alıntıları Göster
    bende seni şampiyon ilan ediyorum dostum

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

3.lig diye açmış bizim lig in devamı diye... ancak bu bizim ligin devamı değil 2.lig bitmeden 3.lig i açmayı düşünmüyorum... 2.lig de arkadaşlar maçlarını yapınca lig biter... yok yapmıyorlarmı yarın akşam lig i sıfırlar 3.lig i açarım...

Arkadaşlar ciddi olarak soruyorum sizin yaşınız kaçtır ya?Benim ligim senin ligin 3. ligimiz değil.

Bu bu forumdaki 3. lig senceru senin değil.kimsenin değil.Bu forum üzerindeki 3. lig bukadar ligin adınla anılmasını istiyosan kendi adını ver lige..gereksiz triplere girmeyin.Ben 24 yaşımdayım hergün işten gelip eve lig bitsin diye milleti arıyorum.Siz sabah akşam nettesin daha maçınızı bitirmediniz.Hala 2 bitmeden 3 olmaz.3. Lig senin demenle değil kimsenin demesiyle olmaz , insanlar biraraya geliyor bu forumda...Şimdi bu ligi başkası açsa sen olmayınca 3. lig olmuyor mu?yarabbim....

Bu forumda Euro 2008 senden soruluyosa makinayı açmadan haber verelim.Bilgin olsun.

• Ya arkadaşlar bu kadar gereksiz şeylerle uğraşmayın, lig değilde turnuva düzenlenebiliyor mu?Eleme usulü mesela, ilk turda elenirim ama olsun daha eğlenceli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuoresportivo

quote:

Arkadaşlar ciddi olarak soruyorum sizin yaşınız kaçtır ya?Benim ligim senin ligin 3. ligimiz değil.

Bu bu forumdaki 3. lig senceru senin değil.kimsenin değil.Bu forum üzerindeki 3. lig bukadar ligin adınla anılmasını istiyosan kendi adını ver lige..gereksiz triplere girmeyin.Ben 24 yaşımdayım hergün işten gelip eve lig bitsin diye milleti arıyorum.Siz sabah akşam nettesin daha maçınızı bitirmediniz.Hala 2 bitmeden 3 olmaz.3. Lig senin demenle değil kimsenin demesiyle olmaz , insanlar biraraya geliyor bu forumda...Şimdi bu ligi başkası açsa sen olmayınca 3. lig olmuyor mu?yarabbim....

Bu forumda Euro 2008 senden soruluyosa makinayı açmadan haber verelim.Bilgin olsun.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cuoresportivo

quote:

hocam duygularıma tercüman olmuşssun tebrik ediyorum seni

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar varsa lige katılmak isteyen kaydını yapsın
  • quote:

arkadaşlar varsa lige katılmak isteyen kaydını yapsın

Alıntıları Göster
    Yaz Dostum PSN: ahmetiz Takım Hollanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexxson

Yaz Dostum PSN: ahmetiz Takım Hollanda

Alıntıları Göster
    garamalli85 almanya

10 kişi çok fazla bence 5-6 olması en iyisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garamalli -- 3 Ağustos 2008; 0:06:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: garamalli

garamalli85 almanya

10 kişi çok fazla bence 5-6 olması en iyisi

Alıntıları Göster
    PSN:wamlaw ingiltere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joedumars -- 3 Ağustos 2008; 0:17:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joedumars

PSN:wamlaw ingiltere

Alıntıları Göster
    theconqueror77 - Portekiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: theconqueror06

theconqueror77 - Portekiz

Alıntıları Göster
    işte sonunda beklediğim an her ne kadar iyi oynayamasam da katılmak istiyorum.
    psn : saidjanot
    takım : ispanya
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.