Siz bayram tatillerinde eğlenirken eşek gibi okula gidiyoduk biz.Sıra bende
Moskovadayım 3 yıldır.Ve şu an lise 1 okuyorum.Bizde okul 4 dönem kasımda ilk dönem bitiyo ve haftasonlarıyla 9 gün tatil.2. dönem 1 ocakta bitiyo ve 16 gün tatil.Şimdi 3. dönem geçen cuma bitti ve 9 gün tatil.Son dönemde haziran başında bitecek 3 ay tatil orası gibi.
Öncelikle şunu söyleyeyim çok zor yurtdışında okumak.Hele şu anki kötü rusçamla çok zor geçiyo dönemler.Allah'tan zayıfım yok.
Sizinle paylaşmak istedim öylesine.
çok değişik sistemi varmış. Ama sık sık tatil olması kontsantre olmayı zorlaştırabilir.
Sanırım USA'da da böyle.Ama bence daha iyi.Tam derslerden bunalmışken tatil oluyo güzel geliyo.
bende alman lisesindeym.(istanbulda) hem normal bayramlarda tatiliz hemde her donem 9 gun olmak uzerine toplam 18 gunluk arayıl tatili var. bu donem nisanın son haftası 9 gun tatil
quote:
Orjinalden alıntı: H0t Sauce 3. dönem bitti 1 hafta tatil
3. dönem geçen cuma bitti ve 9 gün tatil.
Oralarda bir hafta dokuz gün ediyor galiba.
Şaka bir yana Allah kolaylık versin.Umarım notların istediğin gibi olur.
Haftasonlarıyla 9 gün işte
Sağol bide burda notlar 2 den başlıyo 5 e kadar.2 en zayıf not Türkiyedeki 1 gibi.
1 not eksik yani.Ve 5 almakta imkansıza yakın.Ya 3 yada 4 alıyoruz benim maalesef genelde 3 ama çok zor bu Rusçayla hele.
Seni biyerden çıkaracağım ama nerden ?
Dostum eşek biraz ağır kaçmış.Senin yaşındakiler daha sıpa oluyor.
quote:
Orjinalden alıntı: arbuzik
Dostum eşek biraz ağır kaçmış.Senin yaşındakiler daha sıpa oluyor.
ben çıkardım da neyse
quote:
Orjinalden alıntı: H0t Sauce
Siz bayram tatillerinde eğlenirken eşek gibi okula gidiyoduk biz.Sıra bende
Moskovadayım 3 yıldır.Ve şu an lise 1 okuyorum.Bizde okul 4 dönem kasımda ilk dönem bitiyo ve haftasonlarıyla 9 gün tatil.2. dönem 1 ocakta bitiyo ve 16 gün tatil.Şimdi 3. dönem geçen cuma bitti ve 9 gün tatil.Son dönemde haziran başında bitecek 3 ay tatil orası gibi.
Öncelikle şunu söyleyeyim çok zor yurtdışında okumak.Hele şu anki kötü rusçamla çok zor geçiyo dönemler.Allah'tan zayıfım yok.
Sizinle paylaşmak istedim öylesine.
Zor olmuyor mu sınavlarda sözlülerde ?
arbuzik@ senin akıl yaşındakilerde sıpa oluyo.
Beni bi yerden çıkaranlar 1 yıldan fazladır forumdayım normaldir.
UnT0ucHabLe@ çok zor oluyo valla ama öyle böyle idare ediyoruz işte.Şimdi çıkıp 3-5 kişi Rus kızları falan der gelsinler geçsinler benim yerime bakalım rus kızlarına bilmemneyine vakit mi oluyo.
Sınıfta yer varmı hemen yarın okulumu değiştiriyorum. Anaa baba kalkın Moskovaya gidiyoruz. Forza CSKA Moskova Yaşasın Arshavin. Geliyorum russs güzelleriiii
Gelin valla sıkılıyorum zaten
quote:
Orjinalden alıntı: silenThief
Sınıfta yer varmı hemen yarın okulumu değiştiriyorum. Anaa baba kalkın Moskovaya gidiyoruz. Forza CSKA Moskova Yaşasın Arshavin. Geliyorum russs güzelleriiii
ve ne güzelmiş ya bizim burda 2 tatil var.eskiden bi kaç gün kar tatili olurdu şimdi o da yok. notların istediğin gibi olur inşallah diğer dönemlerde de
1907burak1907@ sağol kardeşim inş.
Valla beden dersinden bile 3 aldım ki en iyi basketbol,futbol,voleybol oynayan ve en iyi jimnastik hareketlerini yapabilen ben olmama rağmen.Nedeni ise bi derste takım zayıf diye sinirlenip topla duvara abanmam Yapmaz olaydım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme